Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

DUA-İ ŞAHMERAN
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum
Allahu la ilahe illa Hüvel aliyul Hakim
Allahu la ilahe illa hüves Semiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Vahidul Ehad
Allahu la ilahe illa Hüvel Ferdül Varid
Allahu la ilahe illa Hüve Raufur Rahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ur Rahim
Allahu la ilahe illa hüvez Zahirul Batinu
Allahu la ilahe illa Hüvel Ahadus Samedu
Allahu la ilahe illa Hüvel Fetta'ul Alim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ul Alim
Allahu la illa Hüvel Hannan'ul Mennan'ul Deyyan
Allahu la ilahe illa Hüvel Adir'ul Kahiru
Allahu la ilahe illa Hüver Rafiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rabbül arş'il Azim
Allahu la ilahe illa Hüvel Melikul Kudüs
Allahu la ilahe illa Hüvel Hamdul mubin
Allahu la ilahe illa Hüvel Bais''ul Varis
Allahu la ilahe illa Hüvel Esaul Hüsna
Huvel Hayy'u la ilahe illa Huve Fadi'u Muhlisine Lehuddiyn
Subhane birahmetike ya erhamerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin…
İlk gün 2 rekat hacet namazı kılınacak. ilk gün okumadan niyet edilecek(hayırlı sağlıklı bir evlat için) dua öle okunacak diğer günler niyet etmeye ve hacet namazına gerek yok ama hiç ara verilmemesi gerekiyor eğer ara verirseniz yeniden başlamanız gerekmekte
Hergün ikindi namazından sonra okunacak
21 gün boyunca ikindi namazından sonra 7 defa okunacak bunun yanı sıra sabahları aç karnına bir bardak süt içip herhangi bi ilaç kullanmamanında faydası varmış ben yaptım bunları arkadaşlar ve bu duayı bitirdim ve birdaha adet olmadım ve test yaptığımda çok şükür hamile olduğumu gördüm ve şuan çok şükür 5 aylık hamileyim inanarak ve içten gelerek yapılmalı ve namaz bitince seccadeden kalkmadan okunmalı anlamadığınız bişiler olursa özelden yazabilirsiniz ne olur deneyin arkadaşlar bebeğim 4 sene sonunda önce allahın sonrada bu duanın sayesinde şu an benimle

merabalar arkadaşlar topikinize bende bi soruyla katılayım . evde yapılan gebelik testlerinde negatif çıktıktan sonra tekrar test yapıp pozitif gören varmı

merabalar arkadaşlar topikinize bende bi soruyla katılayım . evde yapılan gebelik testlerinde negatif çıktıktan sonra tekrar test yapıp pozitif gören varmı

canım hoşgeldin testi adetin geçince mi yaptın yada kaç gün geçince yaptın benim başıma gelmedi ama bu topiklerde bu şekilde olanları okudum

hoşbulduk. sorunumda orda zaten adet düzensizliğim olduğu için her ay farklı günde adet oluyorum bugün 28. günümdü. ama tek çizgiyi gördüm. bu ay baya belirti hissetmiştim ama psikolojikti heralde.

hoşbulduk. sorunumda orda zaten adet düzensizliğim olduğu için her ay farklı günde adet oluyorum bugün 28. günümdü. ama tek çizgiyi gördüm. bu ay baya belirti hissetmiştim ama psikolojikti heralde.

ne gibi belirtilerin oldu canım bende aynı durumdayımda o yüzden soruyorum bende bu sabah yaptım adetime 2 gün kala negatif çıktı ama herkes erken olduğu için çıkmamış olabilir güvenme diyor

bulantı, bel ağrısı bide aşırı uyku var. umutlanmamak için hepsine bi kılıf buluyorum ama umutlanmama engel olamadım. erken diyodum ama test yapmadan duramadım. belki test için erkendir diyorum ama tek çizgiyi görmek kabusum oldu artık

malesef aynı durumdayım bende bende bulantı yok ama bel ve kasık ağrısı var 1 haftadır normalde adet günümde başlar böyle 1 hafta önceden başlaması beni umutlandırmıştı ama bugün negatifi görünce baya umutlarım yıkıldı ya biraz daha bekle yada yarın bi kan testi yaptır canım ben adetimi bekliycem eğer olmazda 1-2 gün günüm geçerse kan testi yaptırıcam

bende baya umutlanmıştım adetim gecikti sonra test yaptım negatif((bugünde hasta oldum 10. günü gecikmenin 9 aylık evliyiz ve hiç korunmadık bşi olduğu yok takmiyim diyorum eşim çok istio olmayınca morali bozuluo onu öyle görünce stres yapıom bu yüzden düzenli olan adetimde 2 aydır 10 gün gecikmeli gelio yarın dr.a gitcem hormon falan baksın bu hafta 2 arkadaşım 8-9 aylık bebekleri varken kazara hamile kalmışlar bu haberleri duyunca gel de sinir olma biliyorum 1 yıl olmadı daha ama stres yapıyorum ben yaaaaa nası atcam kafamdan mutsuzuuum

Offf ya oysa cok sevinmistik tuh canim cok gecmis olsun.bunda da bi hsyir vardir elbet guclu ol. Dogru soyledin onumuzdeki maclara bakicaz bigun gol olur elbet

Kizlar nasilsiniz? Ben bu ay umutsuz vakayim.sizi takip ediyorum kayboldum sanmayin. Sadece heyecansizim buaralar koyverdim kendimi oluruna olum yok ya sonunda napalim. Allahin takdiri.Elif yapma kendine bu zulmu hayirlisini iste canim. Sen simdi bilmiyosun ama ya hamilesin ya da degilsin. Dusunsene bir hadi hamileysen bu sonucu 2 gune kadar ogreneceksin zaten. Ya degilsen bunu da ogreneceksin. Bosuna canini yeme. Bosver tatlim hayat cok guzel aman bu ay oldum aman obur ay oldum diye diye aylar gecip gidiyor. Hayatimizi adeta mestrasyon derdi ile geciriyoruz. Bak bahar geliyor at kendini disariya dikkatini dagit o gelecekse zaten gelecektir tatlim sen hayatini yasa kocanla basbasa zaman gecirmenin tadina var bebis olduktan sonra onunla simdi ilgilendigin kadar ilgilenemiceksin.gonlunde ne varsa birgun gercek olacak buna inan ve sabirla bekle. İnsanin dogum nikah olum tarihleri degismezmis. Senin yavrunun tarihi zaten belli o zaman degil m. Demek ki butun bu kisirdonguleri yasamamamiz gerekiyor.dua et ve sevincle bekle canim.hadi insallah hamilesindir.

iyi akşamlar arkadaşlar. bugün 13. günüm aşılamada eşim doktorun hemşiresine sormuş kanda çıkarmı diye çıkar demiş apar topar beni okuldan aldı test yaptırdık sonuç 1.2 yani fos çıktım.. oysa nasılda umutlanmıştım. streslede alakası yokmuş ben aşılamada streste yapmadım son 1-2 güne kadar çok rahattımda ama bi sonuç yok yine.. elif ablam dualarım seninle inşallah sende güler yüzümüz..

Alev yukardakileri durumunu da dusunerek yazdim bazen psikolojik olarak ta kendimize zarar veriyoruz. Unutma dogru zaman da bunyen o bebegi oyle kuvvetli ve dogru yerde tutacak ki sen de hayret edeceksin. Simdiye kadar hamile oldugunu ogrendigimiz arkadaslarimiz hep beklemiyodum bu ay supriz oldu diyolardi. Sen de bunu demistin. Demek ki psikolojikman rahatlik onemli bu iste hem de cok. Bana doktorum dikkatimi dagitmazsam bedeni hazir olsa da hamile kalmwkta zorlanacagimi soylemisti belki de o hakli.

aynen arkadaşım ben de senin gibiyim koyverdim gidiyor. yumurtlama günleri bile artık umrumda değil. bu ay öbür diğer ay derken ömür geçiyor gidiyor. yaşamaya bakacaksın. ben üzerime düşeni yapıyorum. sağlığıma dikkat ediyorum. sebepleri yerine getirdikten sonra takdir Allah'ın. dikkati dağıtmak gerek. yoksa stresle hormonlarımızla oynuyoruz. zarar yine kendimize

kısmet çiçesim dur daha adet olmadan karar verme. ümitsizlik bize yakışmaz. oluruna bırak tedavine devam et ama kendini yıpratacak kadar olmasın. yukarıya dua yazdım oku. ben de okuyacağım. bu şekilde hamile kalmış bir arkadaş yazmış bize de vesile olur belki

canım bende dün idrar testi yaptım malesef umudum yok o yüzden dediğin gibi bende bu ay şu son 3-4 güne kadar çok rahattm bencede stresle onunla bununla alakası yok Allah nasip etmedikten sonra olmuyor demek ki . sabredip dua etmekten başka bişey gelmiyor elden canım ama ben senden gerçekten çok umutluydum inşallah geç döllenme falandırda sürpriz yapar sana bebeğin canım

canım bende 2 gündür baktım girmiyodun merak ediyodum sen neden bu kadar saldın ki kendini bence sende biraz toparla kendini canım hayat sürprizlerle dolu benim hakkımda söylediklerindede çok haklısın canım bende bunu fark ettim ama malesef biraz geç oldu ama dün eşimede dedim 2 aydır herşey gayet normal yumurta büyüyo çatlıyo kalitesi iyi fizyolojik olarak olmaması için hiç bi sebep yok yani ama Allah nasip etmedikten sonra herşey mükemmelde olsa olmuyor o yüzden bu kadarda üstelemekte ne kadar doğru diye düşünüyorum 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…