Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

günaydın canım iyiyim sen nasılsın yok güzelim 2 gündür herşey geçti bel ağrım kasık ağrım hepsi geçti hiç bişey yok sende var mı canım

benimde dün akşamdan ağrı belim ve bacaklarım ağrıyor birde kasıklarım bir sağ bir sol sancılanıyor hele dün akşam sol kasığıma bir ağrı geldi öyle kalakaldım çok şiddetliydi.Dünde progestan hapına başladım tedbir amaçlı canım benim

ben geçen cumadan beri aynıydımda 2 gündür geçti bende anlamadım vallahi

bugün 14.günün senin kan testi yaptırabilirsin canım 10 günden sonra iğnenin etkisi geçiyor çünkü eğer var çıkarsa kesindir yani

evet biliyorum canım ama yarın adet günüm bekliycem sonra zaten haftasonu giriyo araya pazartesiye kadar olmazsam pazartesi yaptırıcam şimdi bide ordakilere rezil olmıyım çok kötü oluyorum elime negatif sonucu verdikleri zaman

bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum adetimden bir gün önce olmuşm oluyor desene aynı gün bakıcaz sonuca

ya ben kendimi anlamıyorum kızlar yumurtalarım büyümemiş hala birşey arıyorum vücüdumda nasıl olacak böyleya bir kafam rahat olacak bu ay düşünmeyecem diyiyorum yok yok yok olmuyor kafayımı yedim acaba

söylenecek çok şey var ama hiç birinin tesiri yok(
bugünler unutulacak eminim her şey çok güzel olacak hepimiz için..gereken şey sabırla allaha sığınmak

umutlarım tamamen bitti.. her zaman hapla gelen adetim bu sefer aşılamanın 14.gününde geldi yani yuh diyorum... dün akşam çok kötüydüm çok ağladım saldım kendimi boşalttım içimi ama bugün düzeldim.. biliyorum olacak bigün hepimizin olacak ama verdiğim emekler için, baş dönmelerim karın ağrılarım, vurduğum iğneler için üzüldüm sadece yoksa Rabbim biliyor vaktini naparsak yapalım.. 2-3 ay bırakcam düşünmicem bişey okulum bi bitsin hazirana kadar boştayım..

canım seni benden daha iyi kimse anlamaz heralde insanın dünyası başına yıkılıyor gerçekten çok zor ama ben artık kendimi yıpratmamaya karar verdim bu kadar şeye rağmen Rabbim nasip etmiyorsa çok üstelememek lazım diyorum akışına bırakıcam bende bide polyannacılık oynuyorum normalde benimde ilaçsız adetim gelmezdi tedaviye başladığımdan beri 28 günde bir oluyorum buna seviniyorum en azından adetlerim düzene girdi diye evet canım bence biraz kafanıda vücudunuda dinlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…