Elifciğim günaydın canım nasılsın, bir rahatsızlığın varmı belirti olarak
günaydın canım iyiyim sen nasılsın yok güzelim 2 gündür herşey geçti bel ağrım kasık ağrım hepsi geçti hiç bişey yok sende var mı canım
benimde dün akşamdan ağrı belim ve bacaklarım ağrıyor birde kasıklarım bir sağ bir sol sancılanıyor hele dün akşam sol kasığıma bir ağrı geldi öyle kalakaldım çok şiddetliydi.Dünde progestan hapına başladım tedbir amaçlı canım benim
ben geçen cumadan beri aynıydımda 2 gündür geçti bende anlamadım vallahi
bugün 14.günün senin kan testi yaptırabilirsin canım 10 günden sonra iğnenin etkisi geçiyor çünkü eğer var çıkarsa kesindir yani
evet biliyorum canım ama yarın adet günüm bekliycem sonra zaten haftasonu giriyo araya pazartesiye kadar olmazsam pazartesi yaptırıcam şimdi bide ordakilere rezil olmıyım çok kötü oluyorum elime negatif sonucu verdikleri zaman
bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum adetimden bir gün önce olmuşm oluyor desene aynı gün bakıcaz sonuca
pazartesi güzel haberlerle gelirsiniz inşallah kızlar günaydın
günaydın canım nasılsın ?
günaydın abala iyim ama içim ekşimeye başladı neden acaba:26::26:
inşallah güzel bişeydendir
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün 13. günüm aşılamada eşim doktorun hemşiresine sormuş kanda çıkarmı diye çıkar demiş apar topar beni okuldan aldı test yaptırdık sonuç 1.2 yani fos çıktım.. oysa nasılda umutlanmıştım. streslede alakası yokmuş ben aşılamada streste yapmadım son 1-2 güne kadar çok rahattımda ama bi sonuç yok yine.. elif ablam dualarım seninle inşallah sende güler yüzümüz..
konuya bende katılıyım bende bebek istiyorum :)
umutlarım tamamen bitti.. her zaman hapla gelen adetim bu sefer aşılamanın 14.gününde geldi yani yuh diyorum... dün akşam çok kötüydüm çok ağladım saldım kendimi boşalttım içimi ama bugün düzeldim.. biliyorum olacak bigün hepimizin olacak ama verdiğim emekler için, baş dönmelerim karın ağrılarım, vurduğum iğneler için üzüldüm sadece yoksa Rabbim biliyor vaktini naparsak yapalım.. 2-3 ay bırakcam düşünmicem bişey okulum bi bitsin hazirana kadar boştayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?