canım seni benden daha iyi kimse anlamaz heralde insanın dünyası başına yıkılıyor gerçekten çok zor ama ben artık kendimi yıpratmamaya karar verdim bu kadar şeye rağmen Rabbim nasip etmiyorsa çok üstelememek lazım diyorum akışına bırakıcam bende bide polyannacılık oynuyorum normalde benimde ilaçsız adetim gelmezdi tedaviye başladığımdan beri 28 günde bir oluyorum buna seviniyorum en azından adetlerim düzene girdi diye evet canım bence biraz kafanıda vücudunuda dinlendir
günaydın herkese.. zaten en güzeli bu burda senin dilinden anlayan insanların olması seni anlaması destek olması. dün kuzenimin kızını seviyodum akrabalardan patavatsızın biri başkalarının bebeğini sevene kadar kendin doğur diyor bana.. bi siz biliyosunuz herşeyi dedim kalktım gittim. bizim çektiğimiz yetmiyo bide milletten laf duyyoruz yaa.. hazirana kadar biraz beynimi boşaltcam takmıcam kafaya belki velavela gibi yakı yapıştırırm sadece o.. az yürüyüş yapayım 6 kilo aldım ilaçlardan onları vermeye uğraşayım. sınavlarım var onlar bi bitsin tatilde rahat rahat giderim doktorada.. kan testi yaptıdınmı elif abla?
hayırlı cumalar herkese
bu mübarek günde allah içinizden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah...
ilaçlar iğneler umutlar sonrası gelen hayal kırıklığı nedir ben de çok iyi biliyorum. ne desek boş alllah hayırlısını versin. ben bu ay bu streslerden uzak kaldığım için mutluyum sizlere de tavsiye ederim
hayırlı cumalar kızlar
cicesim hiç üzülme
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın
iyiym cnm öyle oturuyordum dün nette problem vardı giremedim akşam arkadaşlarımız süpriz yapmış geldiler sabah 4 te uyudum okey filan oynadık bugün 2 de uyandım anlican çok düzensiz bi gündüama güzeldi
oh ne güzel olmuş ya ben çalıştığım için kimseyle görüşemiyorum iyce asosyal oldum
işte öyle olmamak lazım cnm komşuna filan gideceksin kuzenlerinle görüşeceksin yoksa yanlız hissedersin kendini ..sen naptın test yaptınmı
2-3 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı bugün adet günüm pazartesiye kadar gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcam
2-3 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı bugün adet günüm pazartesiye kadar gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcam
inşallah pzt günü süper bi haberle başlarız haftaya:))
inşallah canım inşallah ama nedense çok şükür 2 gündür çok rahatım stresim geçti negatifi gördüm ya ondan heraldebu arada rüveyda da gelmiyor 2 gündür
merhaba elifciğim nasılsın inşallah adet olmaz hamile olursun. dün okulda nöbetçiydim. meslek lisesi olduğu için akşam 6 ya kadar nöbet vardı.
topikte yeni hamile yok galiba benim şimdiki batım 2 nisan ama öbür ay kaçta olurum onu bilmiyorum
selam kızlar elif inşallah yarın hamileyim kızlar dersin
canım benim
yarın bakcam tekrar
hamileyim de olur mu
canım sabah sağlık ocağına gidip kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacak adet olmadım daha 3-4 gün geçmiş oldu
hadi inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
peki idrarda bakmadımı önce sağlık ocağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?