Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

kızlar günaydınnnnn, herkese hayırlı sabahlar Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin

günaydın herkese.. zaten en güzeli bu burda senin dilinden anlayan insanların olması seni anlaması destek olması. dün kuzenimin kızını seviyodum akrabalardan patavatsızın biri başkalarının bebeğini sevene kadar kendin doğur diyor bana.. bi siz biliyosunuz herşeyi dedim kalktım gittim. bizim çektiğimiz yetmiyo bide milletten laf duyyoruz yaa.. hazirana kadar biraz beynimi boşaltcam takmıcam kafaya belki velavela gibi yakı yapıştırırm sadece o.. az yürüyüş yapayım 6 kilo aldım ilaçlardan onları vermeye uğraşayım. sınavlarım var onlar bi bitsin tatilde rahat rahat giderim doktorada.. kan testi yaptıdınmı elif abla?

ya o patavatsız insanlardan heryerde bolca var malesef benimde anneme diyolarmış sürekli elif evleneli kaç sene oldu yaşıda geçiyo diye bende anneme dedim soran herkese kısır olmuyo de bi daha soramasınlar dedim ya kimi ne ilgilendiriyo anlamıyorum evet yakıyı dene canım bende yapıcam tekrar güzelce kendini topla dinlen kafanı boşalt hem senin yaşın genç olduğu için daha avantajlısın yumurta kalitesi açısından falan ben artık çok kasmıycam kendimi elbet olucak ama demek ki daha zamanı gelmemiş bize sabırla zamanının gelmesini beklemek kalıyor benim ilacımda 1 defalık kaldı onuda kullanıp yine olmazsa 3-4 ay ara vermeyi düşünüyorum kan testi yaptırmadım canım bugün adet günüm muhtemelende olucam ağrılar başladı

hayırlı cumalar herkese
bu mübarek günde allah içinizden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah...
ilaçlar iğneler umutlar sonrası gelen hayal kırıklığı nedir ben de çok iyi biliyorum. ne desek boş alllah hayırlısını versin. ben bu ay bu streslerden uzak kaldığım için mutluyum sizlere de tavsiye ederim

sanada hayırlı cumalar canım amin hepimizin duaları kabul olur inşallah inşallah bizde senin gibi sakin olmayı başarabiliriz

oh ne güzel olmuş ya ben çalıştığım için kimseyle görüşemiyorum iyce asosyal oldum

işte öyle olmamak lazım cnm komşuna filan gideceksin kuzenlerinle görüşeceksin yoksa yanlız hissedersin kendini ..sen naptın test yaptınmı

2-3 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı bugün adet günüm pazartesiye kadar gelmezse pazartesi kan testi yaptırıcam

inşallah canım inşallah ama nedense çok şükür 2 gündür çok rahatım stresim geçti negatifi gördüm ya ondan heralde bu arada rüveyda da gelmiyor 2 gündür

merhaba elifciğim nasılsın inşallah adet olmaz hamile olursun. dün okulda nöbetçiydim. meslek lisesi olduğu için akşam 6 ya kadar nöbet vardı.
topikte yeni hamile yok galiba benim şimdiki batım 2 nisan ama öbür ay kaçta olurum onu bilmiyorum

merhaba canım bu kadar olur bende rüveyda gelmedi dedim sen geldin ben iyiyim çok şükür sabırla adetimi bekliyorum aslında beklemiyorum tabi inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sende olmazsında hamile kalırsın canım

selam kızlar elif inşallah yarın hamileyim kızlar dersin
canım benim
yarın bakcam tekrar
hamileyim de olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…