canım sabah sağlık ocağına gidip kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacak adet olmadım daha 3-4 gün geçmiş oldu
elliiiffffffffffff çok heyecanlandım senin adına inşallah güzel haberler alırsın
canım benim çok teşekkür ederim inşallah bende büyük bir heyecanla bekliyorum inşallah burdan tek tek güzel haberleri veririz hepimiz
peki herhangi bi değişiklik hissediyor musun?insan ister istemez kendini dinler 3 gün geçtikten sonra:))
çok komik ama bütün belirtilerim kayboldu hiç bişey yok ne ağrı ne sızı ne başka bişey hiç bişey kalmadı canım
her bünye farklı tabi
iğne olduğun halde geciktiyse bunun tek anlamı bebiştir:))
hayırlısı olsun uzun bir bekleme olacak senin için, bugün bitmez artık:)
merhabalaarr.. elif abla inşallah hamilesindir yaa. ben senin gördüğün tedaviden gördüm aşılamadan önce çatlatma iğnesiyle öyle adetim falan gecikmedi tam gününde oldum onun için banada hamilesin gibi geliyor. hadi hayırlısı
merhaba canım inşallah öyledir Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah 3 aydır benimde normalde tam gününde geliyordu o yüzden bende biraz heveslendim ama bakalım yarın görücez artık sen nasılsın canım
canım sabah sağlık ocağına gidip kan verdim sonuç yarın öğleden sonra çıkacak adet olmadım daha 3-4 gün geçmiş oldu
eliffffffffffffffff nerdesin hadi haber bekliyoruz artık:26::26:
hamilesindir inşallahh
canım sabah kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak sonuç bende sabırsızlıkla bekliyorum :18::18::18::18:
yarın mı bene bugüün zannediyorum niye yazmadı dedim yarın bekliyorum sonucu
inşallah haırlısı olsun canım
günaydın canım evet bugün öğleden sonra alıcam amin canım hayırlısı Allahtan
eliffff sonucu alınca bi pasta kesip kutlayalım bence:)) çok az kaldı hadi bakalım hayırlısı
elif hala belli değil mi merak ediyorum yaaa
hadi bekliyoruzzz artık
canım şimdi doktordan geldim sonuç 90.72 ama gerizekalı doktor çok moralimi bozdu ya dış gebelik olabilir ben sana hamilesin diyemem dedi aşırı moralim bozuldu sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ben çatlatma iğnesini 1 martta vuruldum zaten 2 haftalık falan oluyor 2 haftalığa göre normal değil mi bu değer sizce ya
elifcim moralini bozma canım..doktorun en kötüsünü söylemiş sana
hafta hesabı reglin ilk gününden hesaplanıyor o yüzden 4 haftalık falan oluyor herhalde. 2 gün sonra tekrar yaptırmanı söylemiştir herhalde katlama sayısına bakıp ona göre kesinleştirmek istiyordur. değerin inşallah artarak devam edicek hiiçç üzülme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?