yok güzelim hiç bişey demedi sadece kendi kadın doğum doktoruna git dedi geri zekalı ne dediğide belli değil zaten bi öyle dedi bi böyle dedi
canım şimdi doktordan geldim sonuç 90.72 ama gerizekalı doktor çok moralimi bozdu ya dış gebelik olabilir ben sana hamilesin diyemem dedi aşırı moralim bozuldu sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ben çatlatma iğnesini 1 martta vuruldum zaten 2 haftalık falan oluyor 2 haftalığa göre normal değil mi bu değer sizce ya
canım şimdi doktordan geldim sonuç 90.72 ama gerizekalı doktor çok moralimi bozdu ya dış gebelik olabilir ben sana hamilesin diyemem dedi aşırı moralim bozuldu sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ben çatlatma iğnesini 1 martta vuruldum zaten 2 haftalık falan oluyor 2 haftalığa göre normal değil mi bu değer sizce ya
kızlar günaydın , herkese hayırlı günler
hepinize çok çoooooooooooooooooooook teşekkür ederim sizler iyiki varsınız sizi çok seviyorum dün kendi doktorumu aradım anlattım sonuç normal dedi bi sorun yok dedi içim rahatladı biraz çok şükür . darısı sizlerin başına hepinize sürekli tek tek isimlerinizi söyleyerek dua ediyorum
teşekkür ederiz hayatım aşılamamıydı bide belirtilerini bizimle paylaş
yok canım ilaç + çatlatma iğnesi ile oldu belirtimde adetimden 1 hafta önce aşırı bel ve kasık ağrısı oldu bi tek bide adet günüme 2 gün kala akıntı başladı çok fazla o kadar
elifciğim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin dikkat et kendine bize de dua canım
eliiffffff heeeyyy orda mısın?
ne var ne yok nasıl hissediosun kendini havalarda uçuyorsundur diye tahmin ediyorum:)))
canım benim çok mutlu oldum senin adına allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
anlatsana eşine nasıl soledin o ne dedi?başka birine soledin mi??? dedikodularını paylaş bizimle:)))
elif tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına.elif bişey soracam sana idrar tahlili yaptınmı hiç.bide kaç tane yumurtan gelişmişti.bide benim şuan adetime 2-3 var ve ne kasık nede bel ağrım var.ama geçen hafta hem kasık hemde bel ağrım olmuştu onuda ben çatlatma iğnesine yorumladım.
çok teşekkür ederim canım benim adetten 1 hafta önce çok belim bide kasıklarım ağrıdı ama adetime 2 gün kala birden kesildi bide çok akıntım oldu yine adetime 2 gün kala canım senin belirtilerinde benimkilere benziyo inşallah sende hamilesindir canım
evet 2-3 gündür akıntım başladı ondan önce hiç yoktu sayılır.sarı bir akıntı.inş elif inş.cuma gün kanda bhcg baktıracam yazarım burayada.
elif stresi at bi kenara daha yeni öğrendin değerinin düşük olması normal.inş herşey yoluna girecek.
kızlar günaydın , herkese hayırlı günler
hepinize çok çoooooooooooooooooooook teşekkür ederim sizler iyiki varsınız sizi çok seviyorum dün kendi doktorumu aradım anlattım sonuç normal dedi bi sorun yok dedi içim rahatladı biraz çok şükür . darısı sizlerin başına hepinize sürekli tek tek isimlerinizi söyleyerek dua ediyorum
canım çok teşekkür ederim vallahi doğru dürüst sevinemedim hevesim kursağımda kaldı hem değer düşük çıktı dış gebelik olabilir dediler diye hemde şekerim yüksek çıktı gebelik devam ederse 9 ay boyunca insülin iğnesi vurulucam hatta başladım bugün o yüzden daha hiç bişey anlayamadım canım bugünde tekrar kan verdim değerler yükselicek mi diye bakmak için onun sonucuda yarın çıkacak yine stresli bi bekleyiş anlayacağın canım anneme söyledim bide eşime ikiside şok oldu inanamadılar çok şaşırdılar çok sevindiler tabi
valla eve şimdi geldim ilk işim sana bakmak oldu
çok mutlu oldum ben biliyordum zaten ohh çok mutlu oldum
bende biraz önce dr u aradın
yumurtlama günümle başlayan bir kanamam var
zaten adetim 10 gün sürdü
dr zaten tedavi için vediğimiz opsiyon da bitti dedi artık yarın ne tedavisiyse ona başlaycam
gerçekten dua ya ihtiyacım varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?