Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

yok kız hiç umudumu kayabeder miyim ben alıştım zaten benim duvar yine kalınlaştı
bakalım nasıl bir tedavi başlıyor hayırlısı

yok güzelim hiç bişey demedi sadece kendi kadın doğum doktoruna git dedi geri zekalı ne dediğide belli değil zaten bi öyle dedi bi böyle dedi

elifffff inanmıyorum çok sevindim boşver takma kafana ilk günlerde kadın doğumcuya bile gidince kalp atışlarına kadar doktorlar illa temkinli konuşur ondan öyle zırvalamıştır Allah ın izni ile inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeğini kucağına alırsın

bu arada günaydın:) uzun zamandır girmiyodum siteye neler kaçırmışım diye bakarken senin haberi görünce heyecan yaptım

benimde bat bu gün hayırlısı bakalım ...

canım çok teşekkür ederim ben bile hala inanamıyorum amin inşallah canım darısının senin ve bütün isteyenlerin anne olmayı hak edenlerin başına sende adet olmazsın inşallah hamilesindir canım

canım çok teşekkür ederim ben bile hala inanamıyorum amin inşallah canım darısının senin ve bütün isteyenlerin anne olmayı hak edenlerin başına sende adet olmazsın inşallah hamilesindir canım

amin inşallah ama bende adet belirtileri var gibi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum hep

sen nasılsın ne zaman doktora gideceksin

amin inşallah ama bende adet belirtileri var gibi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum hep

sen nasılsın ne zaman doktora gideceksin

ben iyiyim çok şükür canım haftaya gidicem doktora bugünde testi tekrarladım sonucunu öğleden sonra alıcam onu bekliyorum heycanla

elif aldınmı sonucu canım merakettim.elif çok soru sordum sana ama kusura bakma.bişey daha soracam senin göğüslerde hassasiyet varmıydı.benim şuan karnımda adet olacakmışım gibi ağrıyor.

elif aldınmı sonucu canım merakettim.elif çok soru sordum sana ama kusura bakma.bişey daha soracam senin göğüslerde hassasiyet varmıydı.benim şuan karnımda adet olacakmışım gibi ağrıyor.

canım şimdi aldım 208 çıktı ikiye katlamış hatta geçmiş çok şükür bi sorun yok rica ederim istersen 100 tane soru sor canım göğüslerde hassasiyet çok hafif vardı gün geçtikçede arttı karın kasık bel ağrısı bendede çok oldu canım ama benim adetime 2 gün kala geçmişti

çok sevindim canım bu çok güzel bir haber.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.ya benimde ümidimi bu göğüslerde hiç hassasiyet olmaması kırıyor işte.hayırlısı allahtan artık ne yapalım.

elif maşallah sana allah nazardan korusun..
çok sevindim cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah...çok güzel günler seni bekliyor huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

hiç takılma canım hiç belli olmuyo çünkü bence bozma moralini

elif maşallah sana allah nazardan korusun..
çok sevindim cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah...çok güzel günler seni bekliyor huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

amin canım inşallah Allah en kısa sürede sizlerede nasip etsin inşallahhhh

elifciğim merhaba,
ayşegülün topiğinden hatırlıyorum seni...
çok şükür müjdeli haberi almışsın....
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin...
kendine çok iyi bak...

elifciğim merhaba,
ayşegülün topiğinden hatırlıyorum seni...
çok şükür müjdeli haberi almışsın....
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin...
kendine çok iyi bak...

canım çok çok teşekkür ederim amin inşallah Allah en kısa sürede hayırlısını sizlerede nasip etsin inşallah

eliffff 200 olmuş Allah daha çok katlasın değerlerini inşallahhhh:)))
valla geldim ilk sana baktım çok mutlu oldum bende şimdi dr gitcem bir duş alayımda
mucize gibi
peki hiç takmadım kafaya demiyorsun demi
yani sıfır stres diyolar ya en az benim kadar tresin vardı dimi:)))
o teoriyi çürütcemde

canım çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah sende doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah sıfır stres diyemem ama geçen aya göre çok çok daha rahattım canım

canım çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah sende doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah sıfır stres diyemem ama geçen aya göre çok çok daha rahattım canım

elif abla çok çok çooooooooookkkkk sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. eşinin tepkisi nasıl oldu. bende aşılama tutmayınca girmez oldum iyce kaybettim umudumu ama gelip yazmasamda hayırlı haberlerini alıyorum burdan..

elifciğim çok sevindim değerlerinin artmasına. çok güzel rahat sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah. iyi bak kendine

canım çok çok teşekkür ederim amin inşallah canım Allah en kısa zaman en hayırlısını sizlerede nasip etsin inşallah eşim çok şaşırdı inanamadı bi müddet sonra çok sevindi canım sen hiç umudunu kaybetme sakın Allah sizlerede nasip edecek göreceksin sadece zamanını bekliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…