Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

inşallah elif abla biliyorum olacak ama ne zaman ? bende yakı yapıştırdım dün velavela kaç gün yapmıştı hatırlayan varmı?

ne zaman takmaya başladın canım? bide banyo falan yapmadım diyodun demi yanlışmı hatırlıyorum

banyo yaptıktan sonra hemen yenisini taktım ve ben 2ye kestim yakıyı çünkü dayanamadım.ama böyle çok rahattım işe yaradı :) adetin son günü tak cnm bnm .

cnm senin adına çok sevindimmm allhım kucağınada almayı nasip etsin inş
hayırlı sağlıklı bi evlat versin rabbim....

canım benim çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah Allah sizlerede nasip etsin

mrb elif abla nasılsın? belirtilerin bulantın falan başladımı? şu siteye her girişte hamilelik takvimi çıkıyor sinir oluyorum demiştin Allah sanada onu kullanmayı nasip etti bak çok şükür çok güzel olmuş..

canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bulantım varla yok arası çok hafif başladı evet doğru söylüyosun canım inşallah en kısa zamanda Yüce Rabbim sizlerede nasip eder bitanem

merhabalar herkese.cuma gün yazamadım buraya elif kusura bakma.hislerinde yanılmadın canım hamileyim.henüz keseyi göremedik erken olduğu için inşallah cuma gün keseyide görürüz.

merhabalar herkese.cuma gün yazamadım buraya elif kusura bakma.hislerinde yanılmadın canım hamileyim.henüz keseyi göremedik erken olduğu için inşallah cuma gün keseyide görürüz.

ay canımmmmmmmmm çok sevindim yaa çok güzel bi haber maşallah Allah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah canım bende yarın gidicem keseyi görmeye . inşallah sende görürsün canım ama gerçekten çok sevindim ya . darısı diğer arkadaşların başına inşallah

çok teşekkür ederim.

elifcim nasıl gidiyor hamilelik bebişimiz topiğimizin umudu.neler hissetiiğini yaz iştahın açıldımı :) ayyy aş eriyormusun göbüş çıktımı herşeyi anlat bizeeeeeeeeeeeeeeeeee

elifcim nasıl gidiyor hamilelik bebişimiz topiğimizin umudu.neler hissetiiğini yaz iştahın açıldımı :) ayyy aş eriyormusun göbüş çıktımı herşeyi anlat bizeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım malesef bebek kalmadı çarşamba günü keseyi görmeye gittim kese gözükmedi doktor tekrar kan testi yaptırdı değer 322 çıktı doktor bebeğin gelişimi durmuş düşük yapıcaksın dedi hala kanama falan olmadı bekliyorum pazartesi tekrar gel hem kan tahlilini tekrarlayalım hem ultrasonla tekrar bakalım dedi eğer değerlerin düşmezse kürtaj yapıcaz dedi

canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. umarım kürtaja gerek kalmaz kendiliğinden gider
herşeyin hayırlısını istediğimiz gibi çocuğun da hayırlısını versin allah..demek ki sağlıklı olmadı kısa bir sürede gelişim durdu
seni çok iyi anlıyorum canım benzeri benim de başıma gelmeişti. olabilecek kötü şeyler (kürtaj dış gebelik vs.) aklına gelince bu duruma üzülemiyorsun bile. ben de kendiliğinden gitti diye sevinmiştim. allah daha büyük kayıplar yaşatmasın. hamile kalabiliosun demek ki.. allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

selam kızlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlarr
inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur...
bende bebiş istiyorum aranızada banada yer varmı :26:

selam kızlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlarr
inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur...
bende bebiş istiyorum aranızada banada yer varmı :26:

hayırlı cumalar
allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. aramızda sana da yer var tabi ki inşallah bu topic sana uğurlu gelir tez zamanda kavuşursun bebeğine:))
yaşın kaç ne zamandır bebek istiyosun? biraz bahsetsene kendinden

canım yaşım 37 olucak kasımda 36 diyelim şimdilik...
16 yaşında kızım 15 yaşında birde oqlum var..
eşim çocuklar biz çok gençken oldular diye bir tane daha istiyor..
önce karşı çıktım 2 yıldır olmaz diyordum..
ama 2 gün önce Allah bebek sevgisini tekrardan verdi içime...
bugün yarın reql olucan spral takılı gidip çıkarttırıcam...
yaşım geç diye ve 3 çocuk fazla diye üzülüyordum...
denicez bakalım inşallah hayırlısıyla olur...

ne kadar güzel genç yaşta anne olmuşsun allah bağışlasın..
yaşın geç değil bence hatta tam zamanı sizin için 2 çocuk büyümüş 3. evinize neşe getirir. allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
ben 30 yaşındayım ve hiç çocuğumuz yok. gerçi ben geç evlenenlerdenim 29 yaşında evlendim. bir süre istemedik 8-9 aydır da çalışıyoruz bu yolda ama henüz nasip olmadı. allah hayırlısını versin tez zamanda die dua ediyoruz.

canım çok teşekkür ederim amin Allah hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip etsin ama yinede aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ağlamadan duramıyorum 2 haftadır çok alışmıştım birde benim kanamam falan olmadı hala ağrım falanda yok senin hemen kanaman başlamışmıydı canım

Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı ve saqlıklı bebekler nasip etsin canım..ilk bebek için nasıl heyecanlı beklediysem şuanda aynı duyguları yaşıyorum...inşallah en kısa amanda topiqmiz bebeişlerimizle dolar

tatlım okudum geçmişi çok geçmiş olsun..ne desem teselli olmucak biliyorum ama inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…