Bebek sahibi ol

gonluyorgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
103
25
98
Merhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o

Rabbim inşAllH evlat nasip eder. Ablanın evi ayrı. Çocuklada yaparsın ne var onda. Çok mızmız Anne olmazsın alır gezersin. Çocuğun hasta olduğunda evinde oturursun. Erken kalkarsa erkenden güne başlarsın. Boşversene kim ne yorumu atıyor. Bacında olda evi barkı ayrı.

Merhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
Insanın en yakını boyleyse

Benim cocugum ilk torun olma sansi bilmem ne.Ne sacma konusuyor ya paikolojisi bozuk ya kiskanc.Allah im ya bu dusunce de yeni turedi.Senin evladini da kiyaslar kendisininkiyle.Halbuki bizim evde biz kendimizin neyi varsa kardeslerimize Allah daha guzelini versin diye dua ederiz.Benim kardesimin evladi olsunda ilk torun onunki olsun.Ha onun cocugu ha benim cocugum.Yazk ya ne bicim insanlar var.

Ablanızın hamile oluşu,
sizin hayatınızın ana gündem meselesi sanırım.
Kendinize bir iş veya meşgale mi bulsanız?
Daha önceki konularınızı da hatırlıyorum.
İngiltere kraliyet ailesine veliaht mı doğuracak ablanız?
Siz niye olmayan bir hamileliği varmış gibi gündeme getiriyorsunuz?
Kusura bakmayın ama maaile tuhaf davranışlar sergiliyorsunuz.
Çocuk yetiştirmek için insanın belli bir olgunlukta olması gerekir.
Bence abla-kardeş bu konuya odaklanın.

Sadece kendi bebegi sevilsin istiyor bence😕😕

ablan hamile ve anladığım kadarı ile torunda ilgi olsun istiyor

annen baban sen her kim varsa onun çocuğunun etrafında pervane olsun istiyor

bunları geç de sen niye hamile olmadığın halde hamileyim deme ihtiyacı hissediyorsun

senin içinden geçen ne

yani senin değerlendirmende de sıkıntı var

ilk torun olsa son torun olsa kaç yazar her çocuk ayrıdır

ayrıca da çocuk benim çocuğum birinin ilk ya da son torunu olmasının önemi yok ki

sakinleşin ve gerekirse destek alın çocuk sahibi olmak ailede statü sahibi yapmaz kimseyi

çocuğu sadece ikiniz istediği için ona iyi bir gelecek verebilecekseniz yapın

omg bazi ablalar elti massallah baci kendine hizmetci ariyor sen niye hamile kaldin hem benim cocugum ilk torun olmuyacak hemde bana ve cocuguma bir hayrin dokunmicak diyor aaa yuh benim cocuklarim bizim tarafta ilk torunlar ve kiz kardesim bebek denedi olmadi simdi hamile duyunca nasil sevinmistik nedir bu yaris anlasam

ablan hamile ve anladığım kadarı ile torunda ilgi olsun istiyor

annen baban sen her kim varsa onun çocuğunun etrafında pervane olsun istiyor

bunları geç de sen niye hamile olmadığın halde hamileyim deme ihtiyacı hissediyorsun

senin içinden geçen ne

yani senin değerlendirmende de sıkıntı var

ilk torun olsa son torun olsa kaç yazar her çocuk ayrıdır

ayrıca da çocuk benim çocuğum birinin ilk ya da son torunu olmasının önemi yok ki

sakinleşin ve gerekirse destek alın çocuk sahibi olmak ailede statü sahibi yapmaz kimseyi

çocuğu sadece ikiniz istediği için ona iyi bir gelecek verebilecekseniz yapın
vallaha ya sanki sehzade dogurucak tahta ikinci bir velihat istemiyor cocuk annenin babanindir ilkdir sondur hic farketmez

Sizin ablanız çok bencil zira kendi çocuğuna bakılsın , kendi çocuğu sevilsin isteniyor. Sizi de anlamadım çocuk isterseniz yaparsanız . Niye birilerinden onay almak ister gibi ablanıza misal veriyorsunuz ? Ailecek tuhaf davranıyorsunuz .

ben ablanizin cumlesini anlamadim,
ne demek o ?

yani onun çocuğu ailenin tek torunu olacak nene dede etrafında pervane olacak, hediye alacak, görmeye gelecek

şimdi konu sahibi de doğurursa ilgi maddi manevi destek yarıya inecek bla bla

oğlum annemlerin tek torunu

kv nin ikinci torunu tek erkek torunu

hiç ekstra bir şey görmedim

torunun sayısının önemi yok ama konu sahibi de ablası da bunun farkında değil

yani onun çocuğu ailenin tek torunu olacak nene dede etrafında pervane olacak, hediye alacak, görmeye gelecek

şimdi konu sahibi de doğurursa ilgi maddi manevi destek yarıya inecek bla bla

oğlum annemlerin tek torunu

kv nin ikinci torunu tek erkek torunu

hiç ekstra bir şey görmedim

torunun sayısının önemi yok ama konu sahibi de ablası da bunun farkında değil

"Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi."

valla bu cumleden ben hic oyle bir sey cikaramadim, hatta bir anlam cikaramadim.

benimki ilk torun bizim taraftan, kucuk de son torun simdilik :dondurma: kardayim ablanin hesaba gore

Back
X