Bebek Yapamayan Beceriksiz Gelin...

Ben bu izinde 8 gün dayandım inan aynı evde yaşasak katil olurum allah korusun sizi tebrik ediyorum 🥺
Henuz yeni gelin mood on 😁🤣 1 yillik evliyim daha bilmiyorum . Aslinda umursamamayi ogrendim . 😁 ne derse he diyom yine kensi bildigimi yapiyprum . En iyisi oyle

Valla ne yalan söyliym ben takıyorum. Ama eşim için susuyorum myeri geldiğinde. Şu takmama sanatını bi öğrenem zaten sırtım yere gelmez:)
Esimim hatri icin zaten kabini kirmamaya çalışıyorum :) o yizden takmiyorum taksam altta kalmam laf sokarim ben de :) napabilir en fazla yani :)

Üstelik benim hamileliğimin duyulmamasını istememin sebebi düşük riskim var ve korkyorum. Sadece bu fikrime saygı duyulsun isterdim. Ama ağzımın payını aldım. Bu da zaten duydukları duyacakları son şey oldu. Bundan sonra en son duyacaklar herşeyi.

Evet canım alamamış. Ha bi de şey diyor mesela , benim kızım çocuklarına karıştırmadı beni , ben bu çocuğa karışırım istediğim gibi büyütürüm diyor :) Allahtan eşim de kendi kızının karıştırmadığı çocuğa el kızı karıştırır zaten dedi de susturdu. :)
Buyuk diye hep saygi duyalim oyle kabul edelim idare edelim alttan alalim derim ama bu ne ya haddini asan bir teyze daha..esinizi kutlarim tutumundan dolayi keske hic kv deye de demeseydiniz

Buyuk diye hep saygi duyalim oyle kabul edelim idare edelim alttan alalim derim ama bu ne ya haddini asan bir teyze daha..esinizi kutlarim tutumundan dolayi keske hic kv deye de demeseydiniz
Acemilik canım işte , heycanımıza ortak olsunlar istedik. Böyle yapacağını nerden bileyim ki. Benim annem de mutluluktan uçtu ama kadın söylemedii riskim var diye. Herkes hamile diye bilince allah korusun bir şey olursa sormaya devam edecekler ve bu süreç daha zor geçecek. En azından ilk 2-3 ay duyurmak istemedim. Eşim de kızdı sonradan zaten. Söyleme onlara birşey dedi. Ben eşime üzülüyorum. Ailesinin tutumundan dolayı çok mahcup oluyor hep. Ama inan soğudum bu hareketinden sonra. O laflardan sonra. Hamileliğimin başı ve ben kaç gün boyunca eşim görmeden ağladım. Rabbim herkese hakettiğini versin.

Üstelik benim hamileliğimin duyulmamasını istememin sebebi düşük riskim var ve korkyorum. Sadece bu fikrime saygı duyulsun isterdim. Ama ağzımın payını aldım. Bu da zaten duydukları duyacakları son şey oldu. Bundan sonra en son duyacaklar herşeyi.
Bence de en son onlara soyleyin :) ben sahsen onllara en son soylemeyi dusunuyorum :) gercekten sir tutmasını bilmiyorlar :) bisey soyle oteki koyler duyar

Evet canım alamamış. Ha bi de şey diyor mesela , benim kızım çocuklarına karıştırmadı beni , ben bu çocuğa karışırım istediğim gibi büyütürüm diyor :) Allahtan eşim de kendi kızının karıştırmadığı çocuğa el kızı karıştırır zaten dedi de susturdu. :)
maşallah eşine takdir ettim valla:nazar:

Bence de en son onlara soyleyin :) ben sahsen onllara en son soylemeyi dusunuyorum :) gercekten sir tutmasını bilmiyorlar :) bisey soyle oteki koyler duyar
Aynen canım , tüm köy duymuş :)))) Benhaberleri yok ssanıyorum , amcası halası gelmiş hayırlı olsun diyor , küçücük çocuklar yengem hamileymiş diye geziyor :) Ve bana halen kimse bilmiyor diyor :)

Back
X