Benim kızım 20 gün anne sütü icti. Sonrasi hep mama artık azaltmak istiyorum en azından gece vermek istemiyorum şimdi uykudan uyandi mama için.. doyurucu birseyler olsa yer uyur uyanmaz gece
.
Bakın şimdi muhallebi tarzı bişi yaptım tadı güzel oldu bakalım bizim kız yicek mi.1 buçuk tatlı kaşığı irmiği ve 1 tatlı kaşığı şekeri 1 çay bardağına yakın suda sürekli karıştırarak pişirdim aslında şeker koymasam iyi olurdu pişince bir çay kasığı tereyağ koydum çok leZzetli oldu birazdan içine muz ezip karıstırcam
Ben şeker kullanmıyorum . sizlere de kullanmamanizi tavsiye ederim . en azından 2.yaşına gelene kadar . .
Ben yoğurdun içine meyva eziyorum ve pekmez koyup yediriorum.. bide elma ve mandalina suyunu karistirip iciriyorum
Ben yoğurdun içine meyva eziyorum ve pekmez koyup yediriorum.. bide elma ve mandalina suyunu karistirip iciriyorum[/QUOTE
Surekli vermiyorum. Zaten suyla karistirip iciriyorum. çünkü kizim su icmiyoMandalina asitli biraz pisik yapmasın
Çok haklısın bnde hiç kullanamazdım normalde bugğn neden böle bişi yaptım bende bilmiyorum aslında muzda tat vercek bidahakine şeker koymayayım
Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorumYoğurdu bişeyle karıstırınca yemiyor benimki hoş yoğurdu tek başınada pek yemiyor ama bugün bir çay bardağı yoğurdu çok azcık su ile karıştırdım iyice karıştırıp pürüzsüz bir kıvam aldı çay bardağıyla içirdim hepsini içti kaşıkla yemiyordu oysa :)
Surekli vermiyorum. Zaten suyla karistirip iciriyorum. çünkü kizim su icmiyo
Tek verince mi oluyo acaba..Mandalinayı bende bir gün verip bir gün vermiyorum pişik olmasın diye napalım c vitamini
Yoğurdu bişeyle karıstırınca yemiyor benimki hoş yoğurdu tek başınada pek yemiyor ama bugün bir çay bardağı yoğurdu çok azcık su ile karıştırdım iyice karıştırıp pürüzsüz bir kıvam aldı çay bardağıyla içirdim hepsini içti kaşıkla yemiyordu oysa :)
Tek verince mi oluyo acaba..
Ayran gibi olmuş . çok iyi yapmışsın . böyle yiyorsa böyle ver . Yoğurt çok önemli
Canim bebegin icin bu erkn bi tarif degil mi. bildigim kadaryla salca baharat tuz verilmio o aylarda. benmde oglum 4 aylik sua. bnde sabrszlaniorum ek gida icin. konunuzu cok begendim. takipte kalcm surekliÇok besleyici olduğunu düşündüğüm bir çorba tarifimde var.1 yk unu 1 yk tereyağında kavuruyorum sonra 1 yk irmik ekleyip bi tur çeviriyorum daha sonra 1 su bardağı kemik suyu 1 su bardağı normal su koyup bir çay kaşığı kadarda domates salçası koyup kaynayana kadar karıştırıyorum daha sonra bi tutam kuru nane atıp 5 dakika sonra altını kapıyorum.bebeğim bu çorbayı çok seviyor içine ekmek içi doğrayıp yediriyorum doyurucu oluyor
Bizim cadı ya kalsa herseyden yiyecek.. Bu aralar gazli icecek sisesine kafayı takti..bardağa doldurunca merak ediyoTek verdiğim için olabilir . bizim ki görünce direk yemek istiyor . eve mandalina almıyorum artık
Bizim cadı ya kalsa herseyden yiyecek.. Bu aralar gazli icecek sisesine kafayı takti..bardağa doldurunca merak ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?