Bebek Beslenmesi Bebek yemekleri tarif defteri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim kızım 20 gün anne sütü icti. Sonrasi hep mama artık azaltmak istiyorum en azından gece vermek istemiyorum şimdi uykudan uyandi mama için.. doyurucu birseyler olsa yer uyur uyanmaz gece
.

Muhallebi vereceksin işte o yüzden . en azından 2 ay falan versen sonra akşam yemekleri de tutar onu .

Bakın şimdi muhallebi tarzı bişi yaptım tadı güzel oldu bakalım bizim kız yicek mi.1 buçuk tatlı kaşığı irmiği ve 1 tatlı kaşığı şekeri 1 çay bardağına yakın suda sürekli karıştırarak pişirdim aslında şeker koymasam iyi olurdu pişince bir çay kasığı tereyağ koydum çok leZzetli oldu birazdan içine muz ezip karıstırcam

Ben şeker kullanmıyorum . sizlere de kullanmamanizi tavsiye ederim . en azından 2.yaşına gelene kadar . .

Ben yoğurdun içine meyva eziyorum ve pekmez koyup yediriorum.. bide elma ve mandalina suyunu karistirip iciriyorum

Çok haklısın bnde hiç kullanamazdım normalde bugğn neden böle bişi yaptım bende bilmiyorum aslında muzda tat vercek bidahakine şeker koymayayım
Ben şeker kullanmıyorum . sizlere de kullanmamanizi tavsiye ederim . en azından 2.yaşına gelene kadar . .

Yoğurdu bişeyle karıstırınca yemiyor benimki hoş yoğurdu tek başınada pek yemiyor ama bugün bir çay bardağı yoğurdu çok azcık su ile karıştırdım iyice karıştırıp pürüzsüz bir kıvam aldı çay bardağıyla içirdim hepsini içti kaşıkla yemiyordu oysa :)
Ben yoğurdun içine meyva eziyorum ve pekmez koyup yediriorum.. bide elma ve mandalina suyunu karistirip iciriyorum[/QUOTE

Mandalinayı bende bir gün verip bir gün vermiyorum pişik olmasın diye napalım c vitamini

Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorum

Surekli vermiyorum. Zaten suyla karistirip iciriyorum. çünkü kizim su icmiyo

Geçen sene mandalina Çıktığın da benim kızım küçüktü. kabuğunu koklatiyordum . koku duyusu da gelissin diye
Şimdi büyüdü ama yine vermiyorum pisik oluyor hemen

Ayran gibi olmuş . çok iyi yapmışsın . böyle yiyorsa böyle ver . Yoğurt çok önemli

Canim bebegin icin bu erkn bi tarif degil mi. bildigim kadaryla salca baharat tuz verilmio o aylarda. benmde oglum 4 aylik sua. bnde sabrszlaniorum ek gida icin. konunuzu cok begendim. takipte kalcm surekli

Ben pilav vermeye cesaret edemedim ya yiyebilir mi sizce pilavı genzine felan kaçar die korkuyorum. QUOTE="lyyyss, post: 48950861, member: 777767"]Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorum[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…