- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
[/QUOTE] kasigin ucuyla verebilirsin canımm.yoğurt yeseydi karıştırıp verebilirdinBen pilav vermeye cesaret edemedim ya yiyebilir mi sizce pilavı genzine felan kaçar die korkuyorum. QUOTE="lyyyss, post: 48950861, member: 777767"]Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorum
İnşaallah. Evet yaa benim çevrem hep yemeyen patates kizartmasi makarna ile beslenen çocuklarla dolu..şimdiden tadına baktiriorum ki ilerde sorun olmasın..pırasa denedim yedi maşaallah. Brokoli karnabahar falan denemeyi düşünüyorum yer inşaallahMaşallah ona aman nazar değmesin istahina . yemeyen çocuk çok zor
[/QUOTE]Ben pilav vermeye cesaret edemedim ya yiyebilir mi sizce pilavı genzine felan kaçar die korkuyorum. QUOTE="lyyyss, post: 48950861, member: 777767"]Masaallah benimki yiyo.pilavla Bulgurla çorba versem bile muhakkak yanında yoğurt veriyorum
Ben 4aylik ken yoğurt veriyodum ve elma rendeliodum azar azar veriyodumKizlar ilk nasil baslamaliyim ek gidaya. tecrubeli annelerden fikir istiyorum. suan oglum sadece anne sutu alio. su bile vermiorum. aniden bu gidalara gecis zor olmaz mi onun icin.
İnşaallah. Evet yaa benim çevrem hep yemeyen patates kizartmasi makarna ile beslenen çocuklarla dolu..şimdiden tadına baktiriorum ki ilerde sorun olmasın..pırasa denedim yedi maşaallah. Brokoli karnabahar falan denemeyi düşünüyorum yer inşaallah
Kizlar ilk nasil baslamaliyim ek gidaya. tecrubeli annelerden fikir istiyorum. suan oglum sadece anne sutu alio. su bile vermiorum. aniden bu gidalara gecis zor olmaz mi onun icin.
Brokoli tarifi verdiğin iyi oldu cunku hayatımda yemedim hiç....kızim a yedirmek istiyorumBrokoliyi 7 dakika hasliyorum . çıkarıp biraz kucultuyorum çiçeklerini . güzel güzel yiyor .
Seninki de sever sen ver yeter ki :)
Karnabahar biraz gaz yapıyor onu tek vermiyorum sebze corbasina katiyorum .
Pırasa bende erkenden vermiştim . yine sebze çorbası içine katarak
Bence hic heves etmeyin tam bi eziyetCanim bebegin icin bu erkn bi tarif degil mi. bildigim kadaryla salca baharat tuz verilmio o aylarda. benmde oglum 4 aylik sua. bnde sabrszlaniorum ek gida icin. konunuzu cok begendim. takipte kalcm surekli
Eline ekmek elma gibi seyler verin alissinKizlar ilk nasil baslamaliyim ek gidaya. tecrubeli annelerden fikir istiyorum. suan oglum sadece anne sutu alio. su bile vermiorum. aniden bu gidalara gecis zor olmaz mi onun icin.
Canim bebegin icin bu erkn bi tarif degil mi. bildigim kadaryla salca baharat tuz verilmio o aylarda. benmde oglum 4 aylik sua. bnde sabrszlaniorum ek gida icin. konunuzu cok begendim. takipte kalcm surekli
Ben nane koyuyorum bazen mercimek çorbası verdigimde kimyon koyuyorum tarhana da veriorum o da baharatlı bi çorba birsey olmaz benCEE tuzu abartmadigin süreceSalçayı annen yaptığı için içim rahat bide çok değil saten hafif renk verio baharat koymuom ki
Niye kiBence hic heves etmeyin tam bi eziyet
Bn simdi ayse onenin ek gidaya gecis makalesini okudum bic salcaya yer vermemis o yuzden soledim. lSalçayı annen yaptığı için içim rahat bide çok değil saten hafif renk verio baharat koymuom ki
Bogazina kacmasinEline ekmek elma gibi seyler verin alissin
Bn simdi ayse onenin ek gidaya gecis makalesini okudum bic salcaya yer vermemis o yuzden soledim. l
Ben hala da vermiorum yaa korkuyorum bide dişleri var allah korusun verme benceBogazina kacmasin
Benmki 4 aylik. zaten tutamaz bileBen hala da vermiorum yaa korkuyorum bide dişleri var allah korusun verme bence
Eline ekmek elma gibi seyler verin alissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?