Bebek Beslenmesi Bebek yemekleri tarif defteri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim 4 aylık, sadece mama yediği için ek gıda olarak yoğurt başlıyoruz bu hafta.
Nasıl olacak, beğenecek mi diye çok heyecanlıyım.
Maya olarak babymix yoğurdunu kullanacağım, süt olarak aoç günlük süt, yoğurt makinem var.
Doktorumuz öğün arası 2-3 kaşıkla başla, 7 gün sonra bir kavanoz olsun dedi.
Sizlerin bu konuda tecrübeleri neler, paylaşırsanız sevinirim.

Ya bende şu eline şunu ver olayını yapamıorum daha yeni yeni ekmeğin sert kabuğunu vermeye başladım oda biz yemek yerken bizi rahat bıraksın oyalansın die ama gözüm hep üstünde tabi bide kimisi eline ver bisküviyi kemirsin dio boğazına yapışmaz mı ya ben mi çok ehvamlıyım acaba offf bebek büyütmek ne zormus

Herkese kolay.. ben vermiorum eline birsey gerek yok benCe...

Merhaba ben 5 aya girdiğinde başladım yoğurtla .
Beklediğimden daha kolay olmuştu . ilk gün 2 kaşık yedi ertesi gün bi kaç kaşık yedi ben devamını vermedim versem yiyecekti . Kisa zamanda bir kaseye çıktık . .

Babymix le muhtemelen çok sulu bir yoğurt olacak . yogurdunu biraz fazla koyun bence

Son düzenleme:

Eline ver zaten daha yuruyemiyordur bile otururken yer .
Salatalık ver . bisküviyi verme öyle yemek
ARasinda şekeri oynar, az haşlanmış havuç , çiğ kereviz , salatalık gibi şeyler ver

Bugün kahvaltısına küçük bir havuç rendeleyip tereyağında biraz pişirdim üzerine yumurta sarısı ekledim güzel bi omlet oldu yanına biraz peynir ve ekmek içini ıhlamurla ıslattım içeçek olarak yine ıhlamur verdim güzel kahvaltı etti meleğim :))

Kızlar bal kabağı bebekler için çok önemliymiş siz nasıl veriyorsunuz bal kabağını

Ben küçükken Havuçla haşlayıp pure yapıyordum .

Şimdi sebze corbasinin içine atıyorum bir parça .
Buzluga koydum kabaklari tadı kaçtı . Taze taze olsa daha iyi oluyor tabi

Afiyet olsun minige :)

Bende lor peynirli ve dereotlu omlet yaptım yanına ıhlamur 1 saat sonra da 1 dilim elma

Bizim doktor demir vitamini agirlikli seyler verin dedi.benim kiz corbadan baska sey yemiyo puturlu olunca yemio bide meyve fazla sevmio bende baska ne yapilir bilmiyorum

Bende kızima yogrtlu omlet yapıp yedirdim minik minik ekmekle.yanında su verdim maşaallah bugün icti suyunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…