- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Herkese kolay.. ben vermiorum eline birsey gerek yok benCe...Ya bende şu eline şunu ver olayını yapamıorum daha yeni yeni ekmeğin sert kabuğunu vermeye başladım oda biz yemek yerken bizi rahat bıraksın oyalansın die ama gözüm hep üstünde tabi bide kimisi eline ver bisküviyi kemirsin dio boğazına yapışmaz mı ya ben mi çok ehvamlıyım acaba offf bebek büyütmek ne zormus
Bn simdi ayse onenin ek gidaya gecis makalesini okudum bic salcaya yer vermemis o yuzden soledim. l
Bebeğim 4 aylık, sadece mama yediği için ek gıda olarak yoğurt başlıyoruz bu hafta.
Nasıl olacak, beğenecek mi diye çok heyecanlıyım.
Maya olarak babymix yoğurdunu kullanacağım, süt olarak aoç günlük süt, yoğurt makinem var.
Doktorumuz öğün arası 2-3 kaşıkla başla, 7 gün sonra bir kavanoz olsun dedi.
Sizlerin bu konuda tecrübeleri neler, paylaşırsanız sevinirim.
Ya bende şu eline şunu ver olayını yapamıorum daha yeni yeni ekmeğin sert kabuğunu vermeye başladım oda biz yemek yerken bizi rahat bıraksın oyalansın die ama gözüm hep üstünde tabi bide kimisi eline ver bisküviyi kemirsin dio boğazına yapışmaz mı ya ben mi çok ehvamlıyım acaba offf bebek büyütmek ne zormus
Kızlar bal kabağı bebekler için çok önemliymiş siz nasıl veriyorsunuz bal kabağını
Bugün kahvaltısına küçük bir havuç rendeleyip tereyağında biraz pişirdim üzerine yumurta sarısı ekledim güzel bi omlet oldu yanına biraz peynir ve ekmek içini ıhlamurla ıslattım içeçek olarak yine ıhlamur verdim güzel kahvaltı etti meleğim :))
Tüm gün ona yemek yapip ortaligi temizliyorum. Bari eskiden kirletme yoktuNiye kibnde sabrsizlaniodum halbuki
Evet kaciyoBogazina kacmasin
Bizim doktor demir vitamini agirlikli seyler verin dedi.benim kiz corbadan baska sey yemiyo puturlu olunca yemio bide meyve fazla sevmio bende baska ne yapilir bilmiyorumValla ben 6 aylıklwn başladım ek gıdaya ilk elma suyu şeftali suyu ve yoğurt verdim ama öle uzunca bi süre değil birer kere meyve suyu seklinde verdim sonra rendeleyip meyvenin kendisini yedirdim ebeye kalsa sadece meyve suyu ver dedi ama ben elmayı hafif pişirip içine irmik atıyordum biraz doyurucu olsun die onuda yedi kuzum sonra sonra artık yumurta çorba derken simdi artık değişik ne yapabilirim die aranıyorum işte
Oyle mi bilmiyordum. Ama kac aydan sonra verilebilir?Kızlar bal kabağı bebekler için çok önemliymiş siz nasıl veriyorsunuz bal kabağını
Bizim doktor demir vitamini agirlikli seyler verin dedi.benim kiz corbadan baska sey yemiyo puturlu olunca yemio bide meyve fazla sevmio bende baska ne yapilir bilmiyorum
Yedi oldu sayilir iki gun kaldiKac aylıktı ?
Oyle mi bilmiyordum. Ama kac aydan sonra verilebilir?
Yedi oldu sayilir iki gun kaldi
Deneyecegim. Sagol tesekkürederimVerebilirsiniz balkabagi . Havuçla birlikte verin biraz daha tatlı olur . pure olarak yedirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?