- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Aynen.Birde bence sezeryanda neden cinsellik olmasin yani:) alt taraf deforme olmuyor bile dolayisiyla istedigini yapabilirsin:) buarada ben normal dogum yaptim ...
Ilkkez mi duyuyosun? Yirtik,delik vs olabiliyor.Kondomla nasıl hamile kalınıyor ?
Konuyla alakasi yok ama yazinizi görünce yazmadan duramadim gerçekten rabbimin size sunduğu sınav cok zorlu bir sinav insallah sizde bu sinavdan başarı ile geçersiniz günün birinde kucaginizda minik meleginizle rabbimize sükredersiniz. Suan hamileyim ve inan ki sana o kadar içten dua ettim ki insallah kabul olur muslumanin muslumana yaptigi dua geri cevrilmezmis rabbim sana ve isteyen bütün müslümanlara annelik duygusunu tattirsin hicbir muslumanin kucağını boş birakmasin icindede sizin ama inanın ki eksik tarafiniz yok ve bizden daha fazlasiniz en cok da siz hak ediyorsunuz anne olmayine kadar güzel bir yorum tebrik ediyorum sizi. . Allah ol derse oluyor bitek.. hiç bir engelimiz yok eşimin de benimde yıllardır anne olamıyorum. . tam bunu okurken ne kadar şanslı 2 ci ye hamile dedim. .
benim hayalim olan bişey başkasının acı duyduğu bir durum. . hayat işte tam olarak bu. . o kadar içim acıyor ki o bayana sarılıp sakın üzülme allah sana iki tane mucize vermiş çok çok sanlisin demek isterdim. ..
herkesin sınavı farklı. . evlatsizlik .. hiç olmayacakmi korkusu ile yaşamak bambaşka bişey yaşamayan asla anlayamaz.. bir başkasının hayali senin normal sandığın günlük yaşantınsa şükür edecek ne kadar çok şeyi var ah bilse anneler. . Bu dünyada tek istediğim şey sağlık ve hayırlı bir şekilde anne olmak. .
herşeyim var ama o kadar eksik hissediyorum ki hiç bir şeyimm yokmuş gibi..
Aynen.
Sezeryanda altta birsey yok dikis vs deformasyon yok.
Kanama bitince bal gibi de iliski olur.
Hem de cok iyi olur.
ee kim lohusayken sevistim.dedi lutfen yeter artikOlay altta dikis olup olmamasi degil ki.
Rahim kendini toparlayamiyor 6 hafta boyunca ve sezeryanli bile olunsa enfeksiyona oldukca acik oluyor kadin.
Kimse 6 hafta sevismezse olmez.
Tibben oldukca sakincali.
Yabancilar buna 6 pazar der bizde lohusalik, tam 42 gun surer.
Şuan hamileliği öğrenmenin şoku ile psikolojik bi çöküntü içindesiniz belli öncelikle hayırlısı olsun ama aldirmayin benim de ilki 6 aylıkken 2. Ye hamile kaldım şimdi ikiside mışıl mışıl uyuyor yan yana besikleri hamileyken ağırlaştıkca zor oluyor b i kucakta bir karında ama doğumdan sonra çabucak unutulur o zor günler bebeğinize haksızlık yaptığınızı düşünmeyin kesinlikle emzirebildiginiz yere kadar emzirin bende plesanta kanaması olduğu halde 6 ay daha emzirdim ( memeden ayırmak çok üzmustu ) doğumdan sonra ikisini büyütmek için de esinizden cevredekilerden psikolojik ve fiziksel yardım alabilirseniz zorluk gormezsinjz Allah in izniyle.. insan içinde büyüyen minik eller kollar daha önemlisi minicik bir kalp beklediğini öğrenince nasıl üzülebikir ki böyle düşünün ve uzmeyin tatlı canınızı... Bu kadar araştırma içinde olusunuz ne kadar iyi bir anne olduğunu zu fazlasını da becerebileceginizi gösterir sağlıcakla...bunu cok merak ediyorum bazisi kotu bazisi iyi diyor
İyi ki aydınlattıniz konu sahibi doğum yapar yapmaz eşine koşmuştu zatenOlay altta dikis olup olmamasi degil ki.
Rahim kendini toparlayamiyor 6 hafta boyunca ve sezeryanli bile olunsa enfeksiyona oldukca acik oluyor kadin.
Dogrudur..Evt 40_45 gun sonrasindan bahsetmistim ben de..o sure sonrasinda iliski gayet normal olabilir diye.Olay altta dikis olup olmamasi degil ki.
ee kim lohusayken sevistim.dedi lutfen yeter artik
İyi ki aydınlattıniz konu sahibi doğum yapar yapmaz eşine koşmuştu zaten
On yıl bebeğim olsun diye bekledim ,beş tüp bebek denedim sonunda rabbim nasip etti , hamileligim çok zor geçti ,bidaha yapmam dedim ,kızım 5 aylık bu yazınızı okuyunca keşke bende hamile kalsam dedim içimden .. zor ama çok güzel rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinMerhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?