- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
bana yalan konu diyenler kotu zan yapmadan once iyi arastirin
Ben de spiralle hamile kaldim .Olacagi varsa oluyor ..Kimseye bir seyleri ispat etmek zorunda degilsiniz.Hepimizin imtihani var iyi veya kotu bu da senin imtihanin hakkinda hayirlisi olsun.Ikiz gibi buyuttugunu dusun .Allah kolayligini verir inşallah.bana yalan konu diyenler kotu zan yapmadan once iyi arastirin
Arkadasım evlendiği ilk ayında hamile kaldı şoka girdi istemedi ailesi tepki gösterdi falan filan 14. Haftasında tam da dün bebeğine öyle alışmışken öyle benimsemişken evde düşük yaptı ve su an toparlayamıyoruz durumu..Merhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
Birak onu sen sevistigine inanamiyor o :))bana yalan konu diyenler kotu zan yapmadan once iyi arastirin
hayir doktorum rapor almis ogleden sonra yoktu bende hastene calisan akrabama sordurdum . Ama ultrasomla bile baktiklarinda karnim cok agridiBirak onu sen sevistigine inanamiyor o :))
Doktorla konustunmu sezeryan hakkinda.
buna cok uzuldum yaArkadasım evlendiği ilk ayında hamile kaldı şoka girdi istemedi ailesi tepki gösterdi falan filan 14. Haftasında tam da dün bebeğine öyle alışmışken öyle benimsemişken evde düşük yaptı ve su an toparlayamıyoruz durumu..
ben şunu öğrendim ki eğer Allah sana nasip ediyorsa bişeyi hele ki bir canı sahiplenmekten başka güzel bişey yok.. benim de memede bebeğim var hep istemem diyordum ama şu saatten sonra aldığım ders bana diyor ki sana bir can emanet edilirse sahip çık Allah’ın gücüne gitmesin..
arkadasım evde düşük yaptı ve çok mahremdir özeldir belki paylaşmamam lazım ama bebeğin parçalanmış bedeni maalesef ki ellerine geldi yaşadığı travma çok büyük.. çok ama çok üzgünüm..
konu sahibi arkadasım tüm samimiyetimle paylaşıyorum eğer doktorun sağlık açısından bir tehlike görmüyorsa tabiki senin yaşantın senin kararın ama kıyma o cana..
dün bizim yaşadıklarımız travma gibi birşeydi..
Allah size afiyet, güzellik, iyilik versin..
Psikolojik olabilir cunku iyilesti dikislerin.hayir doktorum rapor almis ogleden sonra yoktu bende hastene calisan akrabama sordurdum . Ama ultrasomla bile baktiklarinda karnim cok agridi
Kondomla nasıl hamile kalınıyor ?prz ile
Rica ederim ne demek. Olumsuz yorum yapanları, eleştirenleri, sorgulayanları görmezden gelin lütfen.ne kadar tesekkur etsem.az su GUZEL niyetiniz ve en son cumleniz icin
Sezeryan dogumdan sonra en az 2 yil dogum yapilmamaliymis benim arkadasim sezeryan oldu agustosta,düsün doktor demis en aZ 2 yil. Yoksa kan kaybindan gidersin demis. Takdir-i Ïlahi. Allah korur sizi.Merhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
Olmuş artık hayırlısı ile yeni duruma adapte olmaya çalışınMerhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Sizi üzmek için paylaşmadım sadece insan bazen ne yapacağını bilemiyor yanlış karar alabiliyor.. ders çıkarmak adına hepimiz için paylaştım sanırım biraz bende doldum paylaşmaya ihtiyacım vardı.. Siz olumsuz yorum yapanlara kulak tıkayın herkesin yaşantısı kendisini ilgilendirir pozitif bakmak en güzeli.. zor bir durum ama dünyanın sonu değil Allah güç kuvvet versin size dilerim bu dönemi en az psikolojik hasarla atlatırsınız..buna cok uzuldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?