Bebek..

peki o emzirdi mi .. Of
Hamileyken emzirme konusunda eğer gebelik sağlıklıysa, düşük ya da erken doğum riski yoksa emzirebilirsin, hatta doğduktan sonra iki bebeğini de aynı zamanda emzirebilirsin. Vitamin takviyelerini aksatma, beslenmene dikkat et yeter :) Benim oğlum büyük ama ben hala emziriyorum. Kızım doğduğu zaman da emzirmeye devam edeceğim. Emzirme sanatı grubunu (facebook) takip et, ordan destek alabilirsin. Tandem emzirme olayını iyice araştır derim :)

hayırlı olsun bu arada, sağlıkla kucağına al :)

7 aya razi olurdum .. Emzirmeye devamettiniz mi bu arada ?
kızlarımın arası 18 ve 21 ay.
hiç aralıksız emzirdim.
hem doğuma girene kadar, hem de doğumdan sonra kızlarımı ikizmiş gibi emzirdim 30 ay boyunca.

Bayanlar 88.6 hcg pozitif mi demek netten sonuca baktim ultrasonda gorulmedi kan sonucu bu

Rabbim size de hayirlisiyla saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah hemde ikiz olsun.Cok içten ettim duami,insallah kabul olur. Ikiz dememin sebebi, sizin gibi bekleyenler cok guzel anne olur cokta guzel bakarlar.

Dervişin Fikri ney ise Zikri de Odur!..
Siz sanırım bir konu açarken veya bir konuya cevap yazar iken iki tarafı birbirine düşürmek ve kaos yaratmak için yazıyorsunuz!..
Cinsellik, kadın ve erkeğin en doğal hakkıdır. Haram olmayan helaller çerçevesin de, bir kadının nikahlı eşiyle cinsellik yaşamasının neresi kötü?!..
Burada evlilik dışı cinsellik yaşayanlara karışılmaz iken,evli bir bayanın cinselliğine müdahale edip laf söylemek ile sizin asıl amacınız ''TARTIŞMA'' Çıkarmak olduğunu açık beyan ortaya koymuştur!..

Siz daha ''LOHUSALIK'' Nedir onu anlayıp idrak edememişsiniz.Sonrada çıkıp buradan milletin NİKAHLI EŞİ ile olan birlikteliğine laf söylüyorsunuz.
Lohusalık dediğiniz olay 40 gündür.
Doğum yapmanın Cinselliğe engel olduğunu kim söyledi?
Sizler için, doğum yapmak ve çocuk olması Normal hayatınıza engel oluyor olması, diğer tüm kadınlarında sizin gibi olacağı anlamına gelmez!!!
KADIN o kadar DEĞERLİ Bir varlıktır ki, aynı anda onlarca işin altından alnın AKIYLA kalkar!..
KADIN, Analık ve Eşlik vazifesini aynı anda yürütebilen Nadide Bir Varlıktır
Burada Zor durumda kalmış ''ÇARE'' arayan bir kadının derdine çare bulmak yerine, cımbızla kelimeleri didikleyip ayıklayarak kendinizce Kusur arayıp bir kadının en zayıf olduğu bir dönemde üstüne giderek, kendinizin nasıl bir İNSAN!! olduğunuzu ortaya koymuşsunuz!!!
Siz Anne olduğunuz da, EŞ olma görevini yerine getirememişseniz bunda bu bayanın suçu nedir?!

Doğumdan sonra korunmadığım halde 13 ay sonra hamile kaldım. Ben çok istemiştim peş peşe çocuğum olsun. Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir ben çok mutluyken çevremde ki herkes üzülüp ahh vahh çekip durmuştu.

Çok şükür diyip yoluma devam eder Rabbimin emanetine razı olurdum.

Let goya bak. Arka arkaya olan ikiz arabasi. Yanyana olanlar hicbiryere sigmiyor. Ben letgodan 200 liraya aldim. Kendi kendime cikacagim zaman kucugunarkaya buyugu one oturtuyorum ohhhh geziyoruz park bahce. Sen olumluvyaklasirsan bebekler de olumlu cevap verir. Onceki mesajlarini okudum. Bebeginin rahatsizligi nasil oldu

Canım benim sonucun kesinleşti demek, Allahın bir lütfu bu sana.. Üstesinden geleceğine eminim. Daha şimdiden ne kadar zor görünsede kıyamıyor insan:) doğduğunda da iyi ki olmuş diyeceğin günlerin olacak, evlat bambaşka birşey gerçekten..
Yorumlarıda okudum da, ağzı olan konuşuyor dedikleri bu olsa gerek. Konu hakkında fikir paylaşmak yerine farklı şeyler deşilmiş. Diğer konunda da yazmıştım, kimse kimsenin ne yaşadığını çektiğini bilemez. Bu yüzden yargılamak kimseye düşmez. Allah güç kuvvet ve sağlık versin, herşey olup gider..

ya sizene ya Allah icin . Sen pylesin diye bnde mi olacagim tovbe ya bu yorumu yeni gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…