- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Hamileyken emzirme konusunda eğer gebelik sağlıklıysa, düşük ya da erken doğum riski yoksa emzirebilirsin, hatta doğduktan sonra iki bebeğini de aynı zamanda emzirebilirsin. Vitamin takviyelerini aksatma, beslenmene dikkat et yeter :) Benim oğlum büyük ama ben hala emziriyorum. Kızım doğduğu zaman da emzirmeye devam edeceğim. Emzirme sanatı grubunu (facebook) takip et, ordan destek alabilirsin. Tandem emzirme olayını iyice araştır derim :)peki o emzirdi mi .. Of
İsterseniz özelden görüşelim, iletişime geçmeniz gereken numarayı veririm.cok tesekkur ederim. Konuma inaniiyorsa.Mune abla ozelden yazsin arayip.konusalim .. Yani huzurumu bozdu onu yazanlar .. Neyse dogru sasmaz
przrvtf ile
kızlarımın arası 18 ve 21 ay.7 aya razi olurdum .. Emzirmeye devamettiniz mi bu arada ?
Rabbim size de hayirlisiyla saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah hemde ikiz olsun.Cok içten ettim duami,insallah kabul olur. Ikiz dememin sebebi, sizin gibi bekleyenler cok guzel anne olur cokta guzel bakarlar.ne kadar güzel bir yorum tebrik ediyorum sizi. . Allah ol derse oluyor bitek.. hiç bir engelimiz yok eşimin de benimde yıllardır anne olamıyorum. . tam bunu okurken ne kadar şanslı 2 ci ye hamile dedim. .
benim hayalim olan bişey başkasının acı duyduğu bir durum. . hayat işte tam olarak bu. . o kadar içim acıyor ki o bayana sarılıp sakın üzülme allah sana iki tane mucize vermiş çok çok sanlisin demek isterdim. ..
herkesin sınavı farklı. . evlatsizlik .. hiç olmayacakmi korkusu ile yaşamak bambaşka bişey yaşamayan asla anlayamaz.. bir başkasının hayali senin normal sandığın günlük yaşantınsa şükür edecek ne kadar çok şeyi var ah bilse anneler. . Bu dünyada tek istediğim şey sağlık ve hayırlı bir şekilde anne olmak. .
herşeyim var ama o kadar eksik hissediyorum ki hiç bir şeyimm yokmuş gibi..
Pozitif, hamilesinizBayanlar 88.6 hcg pozitif mi demek netten sonuca baktim ultrasonda gorulmedi kan sonucu bu
Benim kan sonucum 27 lerdeydi hamileydim.Pozitif, hamilesiniz
Dervişin Fikri ney ise Zikri de Odur!..Siz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
kac haftalik oluyor peki kalp atisi vs gorulmedi .. Bebek girulmediBenim kan sonucum 27 lerdeydi hamileydim.
Siz daha ''LOHUSALIK'' Nedir onu anlayıp idrak edememişsiniz.Sonrada çıkıp buradan milletin NİKAHLI EŞİ ile olan birlikteliğine laf söylüyorsunuz.2 ayda lohusalik bitmiyor hanim efendi. Lohusalik sadece kanama degildir. Üstelik sezeryan ciddi bir amelyattir. Ben sahsen 2 aylik yeni bir anneyken, uykusuzluk bir taraftan, hormonlar diger taraftan ve en önemlisi yeni bir canin sorumlulugunu almaktan aklimin ucuna bile cinsellik gelmedi.
Neyse ben inanmadim iste. Herkes tabiki istedigini söyleyebilir. Ben konudan cikiyorum.
Daha cok yeni ondan gorunmez .Bes bucuk alti haftalikken alltan ultrasonla gorulebiliyor.kac haftalik oluyor peki kalp atisi vs gorulmedi .. Bebek girulmedi
Emzirmeye devam edebilirsinizpeki o emzirdi mi .. Of
Merhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
Let goya bak. Arka arkaya olan ikiz arabasi. Yanyana olanlar hicbiryere sigmiyor. Ben letgodan 200 liraya aldim. Kendi kendime cikacagim zaman kucugunarkaya buyugu one oturtuyorum ohhhh geziyoruz park bahce. Sen olumluvyaklasirsan bebekler de olumlu cevap verir. Onceki mesajlarini okudum. Bebeginin rahatsizligi nasil oldune kadar pozitif bir yorum.olmus .. Galiba buna cok.mutlu oldum ..Allah razinolsun dediklerinizi dikkate alacagim.. Sut zehirlemesi diye birsey yok degil mi?tandem.bebek arabasini yeni. Duydum ama kizima 1 ay once araba aldik ne bilim hamile kalacagimi :)
ya sizene ya Allah icin . Sen pylesin diye bnde mi olacagim tovbe ya bu yorumu yeni gordum2 ayda lohusalik bitmiyor hanim efendi. Lohusalik sadece kanama degildir. Üstelik sezeryan ciddi bir amelyattir. Ben sahsen 2 aylik yeni bir anneyken, uykusuzluk bir taraftan, hormonlar diger taraftan ve en önemlisi yeni bir canin sorumlulugunu almaktan aklimin ucuna bile cinsellik gelmedi.
Neyse ben inanmadim iste. Herkes tabiki istedigini söyleyebilir. Ben konudan cikiyorum.
İlişkiden önce takılması gerekiyor yoksa etkinliği azalır bilmem sizin nasıl oldu tabibenim.bildigim.pre degil mi cunku emzİrdigim icin ilac alamiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?