Bebek..

kesinlikle bunu konusmamlazim.. Cok tatlisiniz tesekkur ederim :)

rabbim bi an once size nasip.etsin bir an once hayirla

cok tesekkur ederim. Konuma inaniiyorsa. Mune abla ozelden yazsin arayip.konusalim .. Yani huzurumu bozdu onu yazanlar .. Neyse dogru sasmaz

Gozunuz aydin. İkiz gibi buyurler yaa hayali bile hos geliyor. Kardes de dusunuyorduysaniz hele... Sabirsizmis minnos, bir an once dogup kardesiyle oynamak istemis.
Tabi 2.den sonra korunma yonteminizi gozden gecirebilirsiniz cunku ilk defa basiniza boyle bir sey gelmistir hani insanin gozu korkar. Biz de kondomla 5 yil korunduk, hic kaza yasamadik. Ama kesinlikle cocuk dusunmesem daha saglam korunurdum =) olsa da olur kafasindaydim

ne kadar guzel .. Vakit ayirip.yazdiniz cok.tesekkur ederim

kotu bir hamilelik gecirdim uzun sure dusunmuyordum .. Bebegim erken dogdu hasta olacak vs dedi doktorlar .. 15 gun kvozde yatti cok.agladim ... Amelyat oldum kafasi sksip beynu zarar gormesin diye.. Uzun bi sure yok dedim ..ama olmus iste valla soktayiz sagligim acisindan bi sorun vs olmaZsa ins hayirla gelsin

bu arada bebegim.iki aylik degil 3.5 aylik ki benim cinsl hayatimin hesabini size vermeyi dusunmuyorum.. Burda kurtajci yada tam tersi guruplarin savastiguni ben goremedim siz nasil gordunuz.. Evet eger annenin cani.tehlikedeyse kurtajda caiz ..ve diger bebegin hayati vs .. Ha b arada nerde aldiracagim yazmisim ? Yada apdirayim mi.sizce diye sordum mu ? Bu size sorulmakla alinacak bir karar degil ..Suan soktayim sadece ..lutfen inanmiyorsaniz yazmayin yeterince halsizim

Allahin helal kildigina sen niye karision bacim :) kendini iyi hissetmese yapamazdi zaten..

ne kadar pozitif bir yorum.olmus .. Galiba buna cok.mutlu oldum ..Allah razinolsun dediklerinizi dikkate alacagim.. Sut zehirlemesi diye birsey yok degil mi?tandem.bebek arabasini yeni. Duydum ama kizima 1 ay once araba aldik ne bilim hamile kalacagimi :)

Bişey olmaz. Sende hala lohusalik etkileri devam ediyordur. Ondan böylesin. Hamilelik kadar güzel bir şey var mı? Tek ihtiyacın olan bebek bakımı konusunda veya ev konusunda sana yardımcı destek olacak biri. Öyle biri varsa yanında çok rahat edersin

malesef kimse yok annem.zaten cok hasta baska kimse de yok ama umarim bi yol.olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…