- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
kesinlikle bunu konusmamlazim.. Cok tatlisiniz tesekkur ederim :)Sezaryenden kısa süre sonra karnınız hamilelikten dolayı şişecek, gerilecek acaba o dikişler için sorun olmuyor mu? Doktorunuzla bu konuları konuşun.
Ard arda çocuk doğurup bakımını üstlenmek başta zor gelir ama başarırsınız. Anneler her şeyi başarır
Çocuğunuz amansız bir savaşçı olacak sanırım bu kadar korunmaya rağmen geliyor çocuk
prz ileKorunma yöntemin neydi?
rabbim bi an once size nasip.etsin bir an once hayirlane kadar güzel bir yorum tebrik ediyorum sizi. . Allah ol derse oluyor bitek.. hiç bir engelimiz yok eşimin de benimde yıllardır anne olamıyorum. . tam bunu okurken ne kadar şanslı 2 ci ye hamile dedim. .
benim hayalim olan bişey başkasının acı duyduğu bir durum. . hayat işte tam olarak bu. . o kadar içim acıyor ki o bayana sarılıp sakın üzülme allah sana iki tane mucize vermiş çok çok sanlisin demek isterdim. ..
herkesin sınavı farklı. . evlatsizlik .. hiç olmayacakmi korkusu ile yaşamak bambaşka bişey yaşamayan asla anlayamaz.. bir başkasının hayali senin normal sandığın günlük yaşantınsa şükür edecek ne kadar çok şeyi var ah bilse anneler. . Bu dünyada tek istediğim şey sağlık ve hayırlı bir şekilde anne olmak. .
herşeyim var ama o kadar eksik hissediyorum ki hiç bir şeyimm yokmuş gibi..
cok tesekkur ederim. Konuma inaniiyorsa.Akil danisiyor .okudum bastan sona yorumlari birisi ortaya bir laf atmis yenidogum yapmissinz 3 ayda nasil iliskiye girdiniz diye oyle bir sacmalik olurmu? Kanama gecince iliskiye girilmesinde bir sakinca yoktur. Haa kendisi 6ay sonra gibi.. girmeyi tercih edebilir. Herkesin hormonlari agri esigi ayni degildir.Oyle yalan soyleyecek bir uye degil ..su anda sok da sorulari na dikkat edin hep nasil? Emzirdiniz mi seklin de kafasinda hep nasil? Olacak sorulari var..
ne kadar guzel .. Vakit ayirip.yazdiniz cok.tesekkur ederimBenim kardesimle aramda 11 ay var annem de sizin gibi hamile kalmis hatta ben 91 subat kardesim 92 ocak dogumlu eger 1 ay once dogsaydi ayni sene dogumlu olacaktik :))
Merak ediyorsaniz annemde iyi kardesimle bizde gayet saglikli cocuklariz :)
Ve hicbir zaman arkadas aramadik hala da ayniyiz
kotu bir hamilelik gecirdim uzun sure dusunmuyordum .. Bebegim erken dogdu hasta olacak vs dedi doktorlar .. 15 gun kvozde yatti cok.agladim ... Amelyat oldum kafasi sksip beynu zarar gormesin diye.. Uzun bi sure yok dedim ..ama olmus iste valla soktayiz sagligim acisindan bi sorun vs olmaZsa ins hayirla gelsinGozunuz aydin. İkiz gibi buyurler yaa hayali bile hos geliyor. Kardes de dusunuyorduysaniz hele... Sabirsizmis minnos, bir an once dogup kardesiyle oynamak istemis.
Tabi 2.den sonra korunma yonteminizi gozden gecirebilirsiniz cunku ilk defa basiniza boyle bir sey gelmistir hani insanin gozu korkar. Biz de kondomla 5 yil korunduk, hic kaza yasamadik. Ama kesinlikle cocuk dusunmesem daha saglam korunurdum =) olsa da olur kafasindaydim
bu arada bebegim.iki aylik degil 3.5 aylik ki benim cinsl hayatimin hesabini size vermeyi dusunmuyorum.. Burda kurtajci yada tam tersi guruplarin savastiguni ben goremedim siz nasil gordunuz.. Evet eger annenin cani.tehlikedeyse kurtajda caiz ..ve diger bebegin hayati vs .. Ha b arada nerde aldiracagim yazmisim ? Yada apdirayim mi.sizce diye sordum mu ? Bu size sorulmakla alinacak bir karar degil ..Suan soktayim sadece ..lutfen inanmiyorsaniz yazmayin yeterince halsizimSiz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
sizin desteginizi unutmayacagimbasaricaksin. yarin doktorunla iyice herseyi konus ona göre karar ver.
Allahin helal kildigina sen niye karision bacim :) kendini iyi hissetmese yapamazdi zaten..Siz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
ne kadar pozitif bir yorum.olmus .. Galiba buna cok.mutlu oldum ..Allah razinolsun dediklerinizi dikkate alacagim.. Sut zehirlemesi diye birsey yok degil mi?tandem.bebek arabasini yeni. Duydum ama kizima 1 ay once araba aldik ne bilim hamile kalacagimi :)O minnak gelmek icin sizi secmis. Zorlamis bulmus bir yolunu. 7.5 aylikti ilk bebegim ikincisine hamile kaldigimda ustelik mucize. Ilk bebegim tup bebek. Zor mu zor evet ama masaalllaahhh cok cok cok guzel. Kardes kiskancligi yok ikisi birlikte buyuyor ihtiyaclari benzer. Sil bastan olmayacak hicbirsey. Sezeryana takmayin kilonuzu kontrollu alin yeter. Negatif laf soyleyenlerden uzak durun. Kizim 7 aylikken beni emmeyi birakri birakmasa emzirirdim. Arastirin ama dr yonlendirmesine onem verin keyfini cikarin.
Tandem ikiz arabasini tavsiye ederim.
Cok ama cok sanslisiniz keza bebekleriniz de oyle. Saglikla kucaginiza alin.
Bir avantaji da eger bir cocuk daha dusunmuyorsaniz tekrar kendinizi toplamak icin uzun ugraslara girmeyeceksiniz.
Ben yalniz buyutuyorum. Esim cok yardimci.
Saglikla gelsin minnak. Masaallh size.
O ne?prz ile
benim.bildigim.pre degil mi cunku emzİrdigim icin ilac alamiyorum zatenEn iyi sekil korunmak hangi yontem canim?
preszrv.f :)
Cok guvenilir degil o
malesef kimse yok annem.zaten cok hasta baska kimse de yok ama umarim bi yol.olurBişey olmaz. Sende hala lohusalik etkileri devam ediyordur. Ondan böylesin. Hamilelik kadar güzel bir şey var mı? Tek ihtiyacın olan bebek bakımı konusunda veya ev konusunda sana yardımcı destek olacak biri. Öyle biri varsa yanında çok rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?