Bebekten vazmıgeçmeli?

İnş RABBIM yüzünü güldürür bende bu at tüp bebeğe baslıycam Ewet masraflı ve bu konuda Morel cok önemli inş rabbım yardım eder Sıkma canını

ben de aynı kafadayım ya olursa olur diyorum
ve bence bu eşinizin çok istememesinden kaynaklanıyor
bebek sahibi olmaya 6 bini çok gören bebeği yetiştirirken olacak masrafları hiç istemez

sen hangi cesaretle bunu soruyorsun beni sorgulayamazsın salak mısın sen araba lastiğiyle tüp bebeği kıyaslayacak bir beyin yapısına sahipsin

oha ya ben size dua edeceğim inşallah. Allah yardımcınız olsun. Rabbim sağlıklı bebekler versin size inşallah.

Canim demek esin senin kadar istemiyor bebeginz olmasini. Bak ben 1yillik evliyim pkoluyum esimin sperm sayisi cok dusuk 1yildr tedavide oluyorum ben ama esim yeni ilac kullaniyor. Doktr bize vakit kaybetmeyin tup bebege gecin dedi ama isterseniz 3 ay bekleyin dedi . bnm esim yok beklemicem 3 ayda cocuk 3aylik olacak annesinin karninda dedi ne olursa olsun yapalim dedi belki ikincisi dogal yolla olur dedi.bizde tup bebege gececez Allah izin verrse. Bir iki ay ertele sende bekle baktn olmuyo tekrar konus esinle

Parayı da geçtim, hastane dr peşinde koşacak gücü de bulamayabilir kendinde.
Şahsen ben öyleyim..Kendimde o gücü bulamıyorum, zor geliyor.

Eşin de öyle söylemiş ama belki bu güçsüzlüğünü para arkasına saklıyor bilemedim.
Ağır konuşmuş, çirkinleşmiş.

Sizin yaşınız çok değil zaten bence bir süre çocuk fikrinden uzaklaşmanız iyi olur.

Kuzenim 40 yaşında yumurta rezervin bitmiş menepoza girmişsin imkansız bebeğinin olması tüp bebekle bile olmaz dedi kaç doktor iki aya kendiliğinden hamile kaldi

Esiniz size kirici davranmis evet ama sizde o istemedigini soyledigi halde gidip baska sehirde tup bebek tedavisi karari almissiniz. Bence bu durum esinizi sinir etmis. Sizce bu cocuk ikinizin olacagina gore tup bebek yapma kararini beraber almaniz gerekmez mi? Eger tuo bebek yapmayalim derse onu ikna etmeniz gerekmez mi?

Kesinlikle bu arkadasin goruslerine katiliyorum. Daha cok gencsiniz.

Ist a ailemi ziyaret için geldim annemler abimler tüm akrabalar burda sayılır yani asıl amacım tüp bebek değildi ama gelmeden bir gün önce eşime söyledim ilaçlarımı burda yazdırayım raporla aldım ona dedim ki Öncesinde gereken testleride burda Yapalım sen bilirsin karışmam dedi neyse o işleri hallettim en kötü ilaçlarımı geri getiririm ama tedbirli geleyim diye düşündüm olay bu gelmeden öncede hiç uğraşma boş yere demedi yani ikna için de çok dil Döktüm hep kısmet olursa aşılamaylada olur dedi

Konuşmuyordum onunla bugün mesaj atmış ne kadar Lazım beş bin mi iste gidip arabayı satıyorum ama böyle bir trip havalarıyla yani içten değil olması gerekenimi gibi bende ne yaparsan yap ama ben vazgeçtim dedim o da keyfin bilir dedi son durum bu şimdi arabayı satarsa suratı hiç çekilmez onun dışında tüm tedavi Sürecinde ya olmazsa diye düşünücem o da ayrı stres ve negatif çıkarsa dilinden kurtulamam beni dinlemedin ben sana demiştim vs. O Yüzden bir süre düşünmeme kararı aldım asıl onun keyfi bilir çocuksuz olmakta Dünya'nın sonu değil

Kesinlikle bu arkadasin goruslerine katiliyorum. Daha cok gencsiniz.
4 kez iğne Artı çatlatma iğnesiyle denedik bir kez de aşılama ile ve bir kez tüp bebek hep güzel gitti bir çok güzel yumurta oluşuyor eşimde problem yok ama hiç tutmadı ve her tedavi sonrası bana Düşen hayal kırıklığı oldu..

Canım 5 sene uzun bir zaman ve çocuğu bu kadar isterken olmaması çok yorucu yıpratıcı bir süreç. Tüp bebek de hem maddi hem manevi oldukça zorlayıcı bir tedavi. Eşin hazır hissetmiyor olabilir tedaviye. Bu zamanlarda biraz daha birbirinize karşı anlayışlı olmanız gerekiyor. Konuyu biraz gündeminizden düşürmenizi öneririm. Mutlu bir evlilik olmayınca çocuk sahibi olmanın da büyüsü bozulmasın.
2 senedir biz de istiyoruz düşükler kürtajlar vs derken çok yıprandık. Doğal yoldan denemeye belirli bir süre koyduk. Mart ayına kadar olmazsa tüp bebek merkezi ile görüşeceğiz o zamana kadar da gündem dışı bıraktık durumu
Eşinizle sakince konuşun belirli bir tarih belirleyin. O zamana kadar da tamamen gündemden çıkarın konuyu. Yapacağınız en mantıklı şeyi bu olur

Biraz zamana bırakın eşinizi ikna edene kadar doğal yollara başvurun kısmetse olur.

Eşiniz biraz da yine olmazsa tedirginliği yaşıyor

Tüp bebek bir süreç bir güven meselesidir

Ilacı ona yazdırdım yumurtayı buna takip ettirdim bir diğeri dölledi en son birileri de transfer etti olmaz ki

Birlikte karar alınıp başlanacak para değil öncelikle destek önemli

Eşimden kaynaklı tüp bebek tedavisi gördük ve yumurta takibine beni götürüp binaya bile girmedi psikolojik olarak benim yüzünden bunları yaşıyor diye düşünüyordu

İğneleri vs göstermedim eşin kendisinin bu süreçten rahatsız olduğunu söyledi mi sıkıntı görüyor mu örnek vermek vs onu zorluyor mu psikolojik

Bu Arada bizim tüp bebek büyüdü bile bence işin sırrı çok düşünmemekte ben o süreçte çok yoğun çalıştım aklıma bile gelmedi ve sonuç pozitifti çok kafaya takmayın ne olur

Allah en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin. Zor bir durum. Ama paraniz yoksa, ilacla devam edebilirsin bence. Arabanin lastikleri cok onemli. Cunku kazaya sebep olabilir. Acil bir durum yani. O da bunu demis ama tabi kirici bir.sekilde. kirici konusmayan erkek zor bulunuyor heralde. Bence bir.sure daha.bekleyebilirsiniz, bu arada para biriktirirsiniz.

Zaman kisitli diye kadin'a salak diyen biriden mi cocuk yapmak lazim?? Adam araba lastigini bile cocuktan daha önemli buluyor!!! Bu adam nasil babalik yapar? Onu gectim, babasi, annesine hakaret eden cocugun psikolojisi niye düsünülmüyor?

Sirf bebek olsun da, nasil olursa olsun, hangi ortamda fark etmez düsüncesini cok bencil buluyorum. O cocugun psikolojisi, mutlulugu herseyden daha önemli olmali. Onu gectim, bariz belli bir sekilde baba olmak istemeyen birini baba yapmak hic bir zaman akilli bir fikir degildir.

Okuzluk bazilarinin geninde var demistim oncesinde.. Sadece biz kadinlarin zamani kisitli dedim illaki buna ragmen cocuk yap demedim...herneyse

canım seni nisan asılamasından tanıyorum

inan cok iyi anlıyorum seni bende 3. iğneli aşılalamı oldum perşembe günü
öncesinde 2 düşüğüm var buda olmazsa tüp bebek yolu görünyr

ama onuda eşim uzun süre olmazsa ancak ozaman düşünür sanırım maddi yonden

bazen tükenmiş hissediyorm enbüyük ve güzel hayalimdende vazgecmek istemiyorum hoş istesemde vazgecemem zaten

eşimde bende cok istyorz ama bazen allah nasip ettiyse ozaman olur diyorum neyapsak boş gibi geliyor

esin kabalık etmiş ama erkekler bizim kadar hassas değiller canım bu konularda

üzülme lütfen herşeyde vardır bir hayır allah gönlüne göre verir inşallah

Okuzluk bazilarinin geninde var demistim oncesinde.. Sadece biz kadinlarin zamani kisitli dedim illaki buna ragmen cocuk yap demedim...herneyse

Ama lafi ona getirdin. Senin dedigin "baze erkekler dogustan öküz, ama napalim kadin olarak zaman kisitli, hele yasin gecmis ise dogurmak lazim"

Bende iste buna hemfikir degilim. Nedenlerimi belirttim.

Ama lafi ona getirdin. Senin dedigin "baze erkekler dogustan öküz, ama napalim kadin olarak zaman kisitli, hele yasin gecmis ise dogurmak lazim"

Bende iste buna hemfikir degilim. Nedenlerimi belirttim.
Yoo oyleye getirmedim. İki ucu b.klu deynek demek istedim, anlamamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…