- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi Perimasali
-
Bu durumu yaşayan bilir. .
Zamana bırak. .
Daha inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin rabbim. .
esesim sen tekrar asılama neden denemiyorsun kuzum
belki 2. asılamada bebişin gelecek neden bekliyorsun ki
neden öyle diyosun canım yanlış hatırlamıyosam sen klomenle asılama olmustun bazı dktrlar klomenli aşıyı asıdan bile saymıyor bende klomen bile fayda etmiyor düşünİstemiyorum artık heves mi kaldı
Maddi manevi iflas ettimneden öyle diyosun canım yanlış hatırlamıyosam sen klomenle asılama olmustun bazı dktrlar klomenli aşıyı asıdan bile saymıyor bende klomen bile fayda etmiyor düşün
3.iğneli aşılamam oldu buda tutmazsa iğne rapor hakkımda bitti tüp bebekten baska carem kalmayacak
ama senn daha önünde 3 4 kez deneyebileceğin klomenle olsun iğneyle olsun asılama sansın var neden bu pes edişin
Maddi manevi iflas ettim
Amin inşallah canım benim ♡maddiyatı bilmem ama manevi anlamda güclü durmazsak mücadele etmezsek hayat bize acımıyor malesef
bende 3 aşılamada 3 4 bine yakın para harcadım iğneler cok pahalı hastanelerde öyle tekrar asılama yapılacak olsa raporum bittiğinden 2 bini gecer
maddi manevi yıprandım ama bebek hayali gücümü toplamamı saglıyor yinede allah daha agır sınavından sakınsın bizimde sınavımız böyle napalım
şimdi tutacakmı tutmayacakmı tutsada düşecekmi diye korkacagım
amacım sana baskı yapmak değil kendi kararın saygı duyarım ama sen güclü birisin pes etmek sana yakısmaz
herduamda seninde ismine yer veriyorum ismini bildiğim tüm arkadaşalrada allah yüzümüze baksın
amin cnım insallahAmin inşallah canım benim ♡
Rabbim nasip etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar. .
Bu imtihanı kolaylıkla atlatırız inşallah ..
O kısmını bende çok iyi anlayamadım hani lastik bin lira tedavi 5 bin ne alaka demek istemişte olabilir ama sonuç ta üç ordan beş burdan öyle birikiyor ve benim bankada bir miktar param ve gerekirse telefonu mu satarım diyorum onu geç diyor iki gün sonra yine aynısını istersinTüp bebek tedavisi araba lastiğinden daha onemsiz bir konu olduguna gore bu adama çocuk mocuk yapmayın
Eşiniz bi evlat sahibi olmak istemiyordur belkide yoksa paranın lafını bile etmez elinde kac tlsi varsa verirdiO kısmını bende çok iyi anlayamadım hani lastik bin lira tedavi 5 bin ne alaka demek istemişte olabilir ama sonuç ta üç ordan beş burdan öyle birikiyor ve benim bankada bir miktar param ve gerekirse telefonu mu satarım diyorum onu geç diyor iki gün sonra yine aynısını istersin
O kısmını bende çok iyi anlayamadım hani lastik bin lira tedavi 5 bin ne alaka demek istemişte olabilir ama sonuç ta üç ordan beş burdan öyle birikiyor ve benim bankada bir miktar param ve gerekirse telefonu mu satarım diyorum onu geç diyor iki gün sonra yine aynısını istersin
Onuda araştırdım önce Zeynep kâmile baktım takibi sürekli aynı Dr yapmıyormuş ve orada üç aşılama yapılması gerekiyormuş eşim o kadar sık gelemez aşılama için anlaşmalı bazı özel merkezler var onlarında 3500 civarı yine ücreti var .daha iyi merkezlerde 5 bin civarı .çok fark olmadığı için daha iyi bir yerde yaptırmak istiyorum zaten şu an için vazgeçtim yani biraz diretsem o para toparlanırda bende ki o heyecan kalmadı sonucunda başarısız bir deneme beni daha kötü yapacak biliyorum5-6 bın lıra para mı?
demek kı esınız cocuk sahıbı olmak ıstemıyor?
hem tup bebek negatıf olunca neden sıze yuklenıyor olmayacak bıseymıymıs bu?
benım oglum 5.5 yasında- 2006'dan 2010 doguma kadar 1 daıre parasına cıktı masrafı
3 kere tup bebek denedık 3.de oldu.
bız gerek duymadık ama devlet desteklı tup bebek yapan yerler var rapor cıkarmanız gerekıyor , bunuda dusunebılırsınız mesela
çocuk için 40000 paraya değer bence çok bir para değil ev araba alınmaz ödenir o borç evlattan kıymetli değil bu adam çocuk istemiyor benceBenim arkadaşlarım tüp bebekle çocuk sahibi olmak için 11 deneme yaptılar.
Yaklaşık 40 bin paraya mal oldu çocukları.
Eşiniz için demek ki çok önemli bişey değil çocuk.
Tabii ki olmuyosa o parayı vericeksiniz yani vermiyosanız da çocuğunuz olmaz.
Kendi keyfi bilir, bu işler öyle ucuz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?