Bebekten vazmıgeçmeli?

Bu durumu yaşayan bilir. .
Zamana bırak. .
Daha inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin rabbim. .

esesim sen tekrar asılama neden denemiyorsun kuzum

belki 2. asılamada bebişin gelecek neden bekliyorsun ki

Bir daha denerseniz ve olmaz ise 1-2 yıl pişman olursunuz harcadığınız para için, ama denemezseniz 40 yıl aklınızdan çıkmaz. Para her zaman kazanılır, hayallernizden vazgeçmeyin. Eşiniz ayıp etmiş araba ile çocuğu karşılaştırmaya. Gerekirse araba değil ev bile satılır. Hayırlısı olsun sizin için.

İstemiyorum artık heves mi kaldı
neden öyle diyosun canım yanlış hatırlamıyosam sen klomenle asılama olmustun bazı dktrlar klomenli aşıyı asıdan bile saymıyor bende klomen bile fayda etmiyor düşün

3.iğneli aşılamam oldu buda tutmazsa iğne rapor hakkımda bitti tüp bebekten baska carem kalmayacak

ama senn daha önünde 3 4 kez deneyebileceğin klomenle olsun iğneyle olsun asılama sansın var neden bu pes edişin

Maddi manevi iflas ettim

Maddi manevi iflas ettim

maddiyatı bilmem ama manevi anlamda güclü durmazsak mücadele etmezsek hayat bize acımıyor malesef

bende 3 aşılamada 3 4 bine yakın para harcadım iğneler cok pahalı hastanelerde öyle tekrar asılama yapılacak olsa raporum bittiğinden 2 bini gecer

maddi manevi yıprandım ama bebek hayali gücümü toplamamı saglıyor yinede allah daha agır sınavından sakınsın bizimde sınavımız böyle napalım

şimdi tutacakmı tutmayacakmı tutsada düşecekmi diye korkacagım

amacım sana baskı yapmak değil kendi kararın saygı duyarım ama sen güclü birisin pes etmek sana yakısmaz

herduamda seninde ismine yer veriyorum ismini bildiğim tüm arkadaşalrada allah yüzümüze baksın

Amin inşallah canım benim ♡
Rabbim nasip etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar. .
Bu imtihanı kolaylıkla atlatırız inşallah ..

Tüp bebek tedavisi araba lastiğinden daha onemsiz bir konu olduguna gore bu adama çocuk mocuk yapmayın

Tüp bebek tedavisi araba lastiğinden daha onemsiz bir konu olduguna gore bu adama çocuk mocuk yapmayın
O kısmını bende çok iyi anlayamadım hani lastik bin lira tedavi 5 bin ne alaka demek istemişte olabilir ama sonuç ta üç ordan beş burdan öyle birikiyor ve benim bankada bir miktar param ve gerekirse telefonu mu satarım diyorum onu geç diyor iki gün sonra yine aynısını istersin

Eşiniz bi evlat sahibi olmak istemiyordur belkide yoksa paranın lafını bile etmez elinde kac tlsi varsa verirdi

Yanlış anlamayın ama eşiniz gerçekten istemiyor çocuk gibi geldi bana. İçten sizin kadar istemiyor yani olursa olur olmazsa da bu konuda çaba göstermiyor. Yaşlarınız genç henüz vaktiniz var biraz bu konuyu askıya alıp birbirinize zaman ayırsanız. Hem bu arada tüp bebek için para biriktirme şansınız da olur sıkıntı çekmezsiniz.

Demek ki eşinizin onceligi cocuk degil, siz de degilsiniz.
Bu konudan ozetle bu cikar...

Bu adama niye para verdin ki.Sende bebekte pek umrunda değil. ONCEKENDİNİ düşün geleceğin için sakla paranı. Erkeklerdeki bu kafadan nefret ediyorum.nasılsa o rahatsız değil ya şu üzerine çıksın hemen

şu "kısmetse olur" düşüncesine akıl hayal erdiremiyorum.
"mevla her kuşun rızkını yaratır, sadece yuvasına koymaz"
aranacak ve bulunacak.
kısmetse oluyor madem, hastalanınca antibiyotik filan içmeyelim. nasipte iyileşmek varsa iyileşiriz. hasbinallah.

konu sahibesi bebek özleminizi anlıyorum ama sizden başka çabalayan yok.
eğer istenseydi şimdiye 5bin lira biriktirilir ve tüp bebek uygulaması yaptırılırdı.
eşinizle orta yolu bulmaya çalışın, size saygısızlık etmesine de müsaade etmeyin.

5-6 bın lıra para mı?
demek kı esınız cocuk sahıbı olmak ıstemıyor?
hem tup bebek negatıf olunca neden sıze yuklenıyor olmayacak bıseymıymıs bu?
benım oglum 5.5 yasında- 2006'dan 2010 doguma kadar 1 daıre parasına cıktı masrafı
3 kere tup bebek denedık 3.de oldu.
bız gerek duymadık ama devlet desteklı tup bebek yapan yerler var rapor cıkarmanız gerekıyor , bunuda dusunebılırsınız mesela

Şimdiye kadar istememesi olayını hiç aklıma getirmedim bu Açıdan düşünmemiştim yani galiba Haklısınız çünkü bu yolda hiç çabası yok ama gerçekten bu toplum Baskısı insanın sinirini bozuyor yetmez mi bırakın olsun Bi tane .zaman geçiyor .acele et sonra pişman olursun .sorun ne .tedavi olmuyor musun .birde yakın Çevrenin her ay adet oldun mu gecikmedi mi sanırım bunaldım ve ben kendimi bu yıl çocuklara hamilelere bakarken iç geçirirken buluyorum

Onuda araştırdım önce Zeynep kâmile baktım takibi sürekli aynı Dr yapmıyormuş ve orada üç aşılama yapılması gerekiyormuş eşim o kadar sık gelemez aşılama için anlaşmalı bazı özel merkezler var onlarında 3500 civarı yine ücreti var .daha iyi merkezlerde 5 bin civarı .çok fark olmadığı için daha iyi bir yerde yaptırmak istiyorum zaten şu an için vazgeçtim yani biraz diretsem o para toparlanırda bende ki o heyecan kalmadı sonucunda başarısız bir deneme beni daha kötü yapacak biliyorum

çocuk için 40000 paraya değer bence çok bir para değil ev araba alınmaz ödenir o borç evlattan kıymetli değil bu adam çocuk istemiyor bence

Birde son tedavimde negatifi görünce ister istemez Ağladım üzüldüm Onada kızıyor niye ağlıyormuşmuşum böyle yapacaksam bir daha tedavi yapmamalıymışım kısmetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…