arkadaşlar selam;
şaka maka 3. trimestere girdik. ayy çok heyecanlanıyorum ben günler yaklaştıkça. benimde detaylı ultrasonumda bebişim gayet sağlıklı çıktı allah'a şükür. şeker testim ise iyiydi. kan değerlerim, idrar tahlilim, şeker testim hepsi normal değerlerdeymiş:)) Allah2ım hep böyle gitmeyi nasip etsin herkese....
benim oğluşumda kocaman oldu teyzeleri...birde çok hareketli hiç uyumuyor kızlar yaa sizlerde durum nasıl. bir sağ bir sol geçirip duruyo.artık yeni yeni huylarımız oldu:)) her sabah 5-6 arası dans etmeye başlıyo ve annesini uyandırıyo şimdiden:))
arkadaşlar selam;
şaka maka 3. trimestere girdik. ayy çok heyecanlanıyorum ben günler yaklaştıkça. benimde detaylı ultrasonumda bebişim gayet sağlıklı çıktı allah'a şükür. şeker testim ise iyiydi. kan değerlerim, idrar tahlilim, şeker testim hepsi normal değerlerdeymiş:)) Allah2ım hep böyle gitmeyi nasip etsin herkese....
benim oğluşumda kocaman oldu teyzeleri...birde çok hareketli hiç uyumuyor kızlar yaa sizlerde durum nasıl. bir sağ bir sol geçirip duruyo.artık yeni yeni huylarımız oldu:)) her sabah 5-6 arası dans etmeye başlıyo ve annesini uyandırıyo şimdiden:))
ya evet benimde hi durmuyo oğluşum canavar olacaklar teyzesi..ama benim kolasterolum 300 çıktı.kanımda düşükmüş.şu kollaesterol beni sinir ediyo napacam bilmiyom.
bilmiyorum doktorumda illaaaa kilo alma kollesterol çok yüksek yağsız ye diye diye başımın etini yiyor.bide şilşman hamile kaldımm ondan sanırım.allahtan şekerim iyi
:dance:Ne güzel, çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Benim biraz yüksek çıktı Dr.um diyet verdi. :çok üzgünüm: En azından gebeliğe bağlı diyabet diyecek kadar yüksek değilmiş değerlerim. Buna şükür.
Dediğin gibi inşallah sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :1hug:
QUOTE=HiLmİyE;1474059]maşallah hepimize bir kere kucaklarımıza alabilsek bugün biz bebeğe yeni eşya aldık daha doğrusu anneannesi almış hazırlamış eşyalarını gerçi ben ilk kızımdayken herşeyi bu hafaya kadar hazırdı ama ikinciden olsa gerek diyeceğim yok ondan değil panik atak hastası olduğum için aksiyete ve kaygılarım olduğu için ilk etapta önemli olan bebeğimin sağlıklı sağ salim doğmasını düşünmemden olsa gerek almadım en çok ta ölüm korkusu doğuma aylar kala nüksetti doktoruma söyledim panik atak yüzünden bir şey anlamadım dedim kafanıza takmayın ben size yardımcı olacam dedi ama bakalım hepinizden çok ben stresliyim ilk hamilleiğimde çıkradığım o tadı bu bebeğimde o hamilelik tadını çıkaramadım ya....
kızlar bugün saat 17 de kontrolüm var..çok heyecanlıyım bebeğimi çok özledim..acaba ne kadar oldu kilosu..saatlerde geçmiyor ki..size de haber ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?