Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

kızlar 24+1 günlükken kızımı gördüm çok iyiydi herşey normal 730 gram olmuş. çarşamba günü şeker için kan vereceğim. umarım birşey çıkmaz . çok kilo aldım bu ay diye doktorumda kızdı yediklerine dikkat et dedi azarıda yedik yani.

bende dün 24+1 günlükken gittim aylık kontrolume 739 gr olmuş kuzucum cnm kızım...herşey normal dedi doktorumuz...3 kğ daha almışım....77,5 ğum....59 la başlamıştım hamileliğe....şaka gibiyim yaaaaa.....:))))

ya ilk 4 ay kilo açısından herşey nekadarda güzel gidiyordu.sonra tam bi kriz hali... toplamda aldığım 10,5 kilo olmuş.58kg'dan 68kg'a... 9 ay sonunda ne olacağım düşünmek bile istemiyorum.dün yani bebişim 25+1 günlükken doktorumuza gittik.hoş benim bebişte biraz tombidik,şimdiden 1000 gr'ı geçmiş.annesi gibi:)))
buarada yükleme dolu kan şekeri ölçümüde yarın yapılacak,inşallah bi sorun çıkmaz.

bende 25+5günlükken gittim 750gr mış ama hiç hamile olduğum belli olmuyor mide yanması şikayetim çok bebek sanırım doğum 3kiloyu geçmeyecek ama şuanda bakıyorum gayet normal herkesin gibi sordu hatta dr kızınız kaç kilo doğdu bende dedim 2.800 bir anormallik varmı yok dedim hatta okul birincisi genetik dedi doktorum buda ancak okadar olur dedi bilemem artık ilerki günlerde ve haftalarda görücez yani bakması doğunca zor olur ama bebeğin kilolu olması önemi yokmuş zayıf doğupta sağlıklı olması önemliymiş..

arkadaşlar selam;

şaka maka 3. trimestere girdik. ayy çok heyecanlanıyorum ben günler yaklaştıkça. benimde detaylı ultrasonumda bebişim gayet sağlıklı çıktı allah'a şükür. şeker testim ise iyiydi. kan değerlerim, idrar tahlilim, şeker testim hepsi normal değerlerdeymiş:)) Allah2ım hep böyle gitmeyi nasip etsin herkese....
benim oğluşumda kocaman oldu teyzeleri...birde çok hareketli hiç uyumuyor kızlar yaa sizlerde durum nasıl. bir sağ bir sol geçirip duruyo.artık yeni yeni huylarımız oldu:)) her sabah 5-6 arası dans etmeye başlıyo ve annesini uyandırıyo şimdiden:))

benimkide maşşallah hiç yerinde durmuyor umarım hep böyle gider herşey bendede çok normal bundan sonra inşallah hep öyle gider demekki erkekler çok hareketli oluyor benim bebeğimde çok hareketli...

:) benim oğluşumda çok haraketli.yeni nesil işte,yerinde duramıyor:) doktoruma bukadar haraketli olmasının normal olup olmadığını sorduğumda,problem olmadığını yalnız böyle bebeklerde bebeğe kordon dolaşması ihtimalinin büyük olduğunu söyledi.buda normal doğum isteyen anneler için problem tabi.
neyse yaramazlar şimdiden kendilerini belli ediyorlar...

herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım. bunlar çok güzel haberler uzun zamandır senden haber alamyınca merak etmeye başlamıştım çok şükür ikinizde iyisiniz

bugün şeker yüklemesinin sonucunu aldım kızlar normal çıktı çok sevindim tüm değerler normal

benim kızım bazı günler nerdeyse hiç dürmadan hareket ediyor bazı günlerde nispeten sakin

inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

ya evet benimde hi durmuyo oğluşum canavar olacaklar teyzesi..ama benim kolasterolum 300 çıktı.kanımda düşükmüş.şu kollaesterol beni sinir ediyo napacam bilmiyom.

ya evet benimde hi durmuyo oğluşum canavar olacaklar teyzesi..ama benim kolasterolum 300 çıktı.kanımda düşükmüş.şu kollaesterol beni sinir ediyo napacam bilmiyom.

canım televizyonda çokça çıkan bir doktor var kağan kocatepe diye belki duymuşşundur ben onun bir konuşmasını dinlerken dediki hamilelerde bazı kan tahlilleri grksizdir bakmaya gerek yoktur mesala kollestrol bakılınca yüksek çıkar bu normaldir dedi. benim doktorum hiç bakmıyor kollestrole

bence canını sıkma

bilmiyorum doktorumda illaaaa kilo alma kollesterol çok yüksek yağsız ye diye diye başımın etini yiyor.bide şilşman hamile kaldımm ondan sanırım.allahtan şekerim iyi

maşallah hepimize bir kere kucaklarımıza alabilsek bugün biz bebeğe yeni eşya aldık daha doğrusu anneannesi almış hazırlamış eşyalarını gerçi ben ilk kızımdayken herşeyi bu hafaya kadar hazırdı ama ikinciden olsa gerek diyeceğim yok ondan değil panik atak hastası olduğum için aksiyete ve kaygılarım olduğu için ilk etapta önemli olan bebeğimin sağlıklı sağ salim doğmasını düşünmemden olsa gerek almadım en çok ta ölüm korkusu doğuma aylar kala nüksetti doktoruma söyledim panik atak yüzünden bir şey anlamadım dedim kafanıza takmayın ben size yardımcı olacam dedi ama bakalım hepinizden çok ben stresliyim ilk hamilleiğimde çıkradığım o tadı bu bebeğimde o hamilelik tadını çıkaramadım ya....

bilmiyorum doktorumda illaaaa kilo alma kollesterol çok yüksek yağsız ye diye diye başımın etini yiyor.bide şilşman hamile kaldımm ondan sanırım.allahtan şekerim iyi

bende şişman hamile kaldım çok kilo alıyorum hala ve doktorum kızıyor banada dikkat et dedi ama kollestrole bakamadı. sen yinede yediklerine dikkat et katı yağ yeme

çok sağol canım seninde çok yüksek çıkmamış buda iyi yediklerine dikkat edince sorun olmuyormuş canını sıkma bunu yaşayan çok var

Canım Allah yardımcın olsun. Dr. un yardımcı olacağını söylemişse ona güven. Allah'ın izniyle; hayırlısıyla, sağlıkla bebişini kucağına alırsın dilerim :1hug:[/QUOTE]

teşekkür ederim ya sizlerde olmasanız

teşekkür ederim imzamda oldu cidelya sayenizde diğerlerinide yapmayı öğreneceğim

valla kızlar günler geçiyor biyandan oğluşumu kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla beliyorum bir yandan nasıl doğacak diye kaygılanıyorum.bakalım napacaz

kızlar bugün saat 17 de kontrolüm var..çok heyecanlıyım bebeğimi çok özledim..acaba ne kadar oldu kilosu..saatlerde geçmiyor ki..size de haber ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…