amin herkese versin allahım.aratmasın.benim karnımda arada tekmeler var ama tam da bilmiyorum acaba gazmı diye.şu doktora gideceğim gün gelse diye sabırsızlanıyorum.oğşpuşumu göreyim diye
Canım ben de bağırsak hareketlerim zannettim de ilerleyen zamanda bebişim olduğunu anladım naniknanik Bebiştir o bebiş a.s Bende internet sitelerinde bahsedilen o kanat çırpışından olmadı zaten bilhassa da ondan emin olamamıştım. Artık çok iyi hissediyorum bebişimi. Çok güzel bir şey yaasırnaşık şey İnşallah dr.dan iyi haberler de dönersin, inşallah bütün hamişlerimiz güzel haber alır :1hug:
Canım ben de bağırsak hareketlerim zannettim de ilerleyen zamanda bebişim olduğunu anladım naniknanik Bebiştir o bebiş a.s Bende internet sitelerinde bahsedilen o kanat çırpışından olmadı zaten bilhassa da ondan emin olamamıştım. Artık çok iyi hissediyorum bebişimi. Çok güzel bir şey yaasırnaşık şey İnşallah dr.dan iyi haberler de dönersin, inşallah bütün hamişlerimiz güzel haber alır :1hug:
Nazar değmesin canım, maaşallah :1hug: Kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. İnşallah hep böyle iyi haberler verirsin bize. Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :1hug:
çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
yarında ayrıntılı ultrasona gireceğim birde onun sonuçları iyi çıksa çok rahatlayacağım
umarım sizin içinde herşey yolunda gider...umarım sağlıkla ve sağsalim alırız kucaklarımıza bebişlerimizi...
merhaba kızlar bı suredır yoktum
masşallah bebişlerinize hepsı cok saglıklıinşallah hersey boyle gıderde saglıkla kavusuruz bebişlerimize
benımde dun kontrolum vardı 20+6 ıken bebegım saglıklı ıdı cok sukur ama bıraz zayıf sanırım 369 gram,benım beslenmem denmı kaynaklı acaba?
benimki 3-4 gün büyük niye böyle diye sormuştum doktoruma vucut yapınla alakalı senin vucudun minyon değilki bebeğin küçük olsun demişti bence doktor normal demişşe canını sıkma hem tombiş olması sağlıklı olması anlamına gelmezki
merhaba kızlar bı suredır yoktum
masşallah bebişlerinize hepsı cok saglıklıinşallah hersey boyle gıderde saglıkla kavusuruz bebişlerimize
benımde dun kontrolum vardı 20+6 ıken bebegım saglıklı ıdı cok sukur ama bıraz zayıf sanırım 369 gram,benım beslenmem denmı kaynaklı acaba?
kızlar merhaba;
herkesin öncelikle geçmiş bayramını kutlarım. bayram benim için çok üzücüydü. çok sevdiğim kayınpederimi bayramın 3. günü kaybettik( hala çok üzgünüm. benimde ayrıntılı ultrasonum olcaktı bu pazartesi ancak bu nedenle gidemedim önümüzdeki pazartesiye kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?