Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

bütün tetkiklerim süper çıktı...umarım sizinkilerde çok iyidir...benimde güzel bir kızım olucak inşallah...bugünlerde çok sık hissediyorum hareketlerini....inşallah sağ salim sağlıkla kucaklarımıza alıp koklarız beebişlerimizi...tek temennim olmayan ve isteyen herkese yüce RABBİMİN bu duyguyu yaşatması...

amin herkese versin allahım.aratmasın.benim karnımda arada tekmeler var ama tam da bilmiyorum acaba gazmı diye.şu doktora gideceğim gün gelse diye sabırsızlanıyorum.oğşpuşumu göreyim diye

amin herkese versin allahım.aratmasın.benim karnımda arada tekmeler var ama tam da bilmiyorum acaba gazmı diye.şu doktora gideceğim gün gelse diye sabırsızlanıyorum.oğşpuşumu göreyim diye

bende aynıyıym canım tekmeler var ama gazmı acaba diyorum bende kızımı çok özledim

inşallah canım.geçenki kontrolumde doktor oğluşumun pipisini çekmiş vermiş.ben tamamını bekliyodum vücudunun poposunu gördüm resimde :)))bide elleri kolları çok tatlıııııııııı.birleştirdi ellerini gördüm.yaaa ne biliyim insan bi tuhaf oluyo ağlamak geliyo içimden.sağlıklı doğsunda bebişler allahım nolur kadir gecesi yüzü suyu hürmetine tüm bebek isteyen anne bab olmak isteyenlere bebiş ver nolur sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip et herkese.okadar güzel bi duygu ki tekmelere falan yani anlatılmaz yaşanır.

evt dün dikkat ettim bebeğimdi tekmeleyen resmen tekme atıyor ya sağlıklı olsunda bebişlerimiz inşallah

MERHABA KIZLAR BİZ BUGÜN OĞLUŞUMLA 20.HAFTAMIZI BİTİRDİK.BEN HAREKETLERİNİ ÇOK RAHAT HİSSEDİYORUM.BAZEN O KADAR HIZLI TEKME ATIYOR Kİ KASIKLARIMDA BİLE AĞRI YAPIYOR.
AMA BEN OĞLUŞUMUN HAREKETLERİNİ HİSSETMEYE BAŞLAYALI NERDEYSE BİR AY OLDU.
BELKİ İKİNCİ BEBEĞİM OLUŞUNDAN BELKİ DE ERKEK OLUŞUNDAN HAREKETLERİNİ ERKEN HİSSETTİM.

kızlar merhaba 19+6 da kontrole gittim bebişim iyiymiş kalbinin 4 odacığını gördüm yoncaya benziyordu kızımın kalbi tam 341 garam olmuş bebişim.

SAĞLIKLA GEL KIZIM

Nazar değmesin canım, maaşallah :1hug: Kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. İnşallah hep böyle iyi haberler verirsin bize. Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :1hug:

çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
yarında ayrıntılı ultrasona gireceğim birde onun sonuçları iyi çıksa çok rahatlayacağım

bende dün 20+1 günlükken rutin kontrolümü yaptırdım..detaylı ultrasonda herşey çok güzel çıktı..bebeğim 500 gr.herşey iyi hoş ama doktorumuz benim kilo almamdan hiç hoşlanmıyor :)))) benim umrumda bile değil sağlıkla sağsalim gelsin....gerisi boş....

çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
yarında ayrıntılı ultrasona gireceğim birde onun sonuçları iyi çıksa çok rahatlayacağım

umarım sizin içinde herşey yolunda gider...umarım sağlıkla ve sağsalim alırız kucaklarımıza bebişlerimizi...

merhaba kızlar bı suredır yoktum
masşallah bebişlerinize hepsı cok saglıklı inşallah hersey boyle gıderde saglıkla kavusuruz bebişlerimize
benımde dun kontrolum vardı 20+6 ıken bebegım saglıklı ıdı cok sukur ama bıraz zayıf sanırım 369 gram,benım beslenmem denmı kaynaklı acaba?

benimki 3-4 gün büyük niye böyle diye sormuştum doktoruma vucut yapınla alakalı senin vucudun minyon değilki bebeğin küçük olsun demişti bence doktor normal demişşe canını sıkma hem tombiş olması sağlıklı olması anlamına gelmezki

sağol canım ya inşallah oledır ama yınede endıselenıyourum bıraz daha dıkkat edıcem beslenmeme
maşşallah senın kızınada

kızlar bende 69 da hamile kaldım tabi evlendiğimde 53 kiloidim.şimdi 75 kiloyum.doktorumda bana kilo almamamı söledi zayıfladığımı görünce sevindi bile 3 aylıkken 2 kilo vermiştim adam benden çok sevindi.tabi doğumdan sonra o kiloloarı vermek var bide ama olsun oğluşum sağlıklı gelsinde dediğin gibi gerisi boşşşş.şimdi 5 .5 ay oldu sanırım doktora gideceğim cumaya bakalım ne diyecek 6 kilo da 5 ay için çokmu bilmiyorum ((

kızlar merhaba;

herkesin öncelikle geçmiş bayramını kutlarım. bayram benim için çok üzücüydü. çok sevdiğim kayınpederimi bayramın 3. günü kaybettik( hala çok üzgünüm. benimde ayrıntılı ultrasonum olcaktı bu pazartesi ancak bu nedenle gidemedim önümüzdeki pazartesiye kaldı.

Sizler çok mu sık doktora gidiyor sunuz?Ben bebişim 4 aylıkken gittim.Şimdi de 6 aylıkken gitmeyi düşünüyorum.Pazartesi günü tetanoz aşımı oldum.Bebişimin kalp seslerini dinledim .Herşey normal görünüyor ama.Bakalım rabbim hakkımızda hayırlısın versin inşaallah.

talucum ben 5 ayda 15 kğ aldım...çünkü bu bebeğimden önce bir bebek düşürdüm ve yeterli beslenmemişsin dediler.kız kardeşim ingiltereden 8 ayrı vitamin gönderdi onları içiyorum.doktor kızıyo ama ben dinlemiyorum..birde çok yiyorum dahası babası 6 kğ doğmuş genetik faktörlerde çok önemli....bence bebeğin zayıf değil moralini bozma...çünkü doktor bana çok kızıyo...iyi bişey olsaydı kızmazdı :)))

başınız sağolsun ...çok üzüldüm...ama bence siz kendinizi çok üzmeyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…