Çok sevindim canım :1hug: Maaşallah kilosu da çok iyiİnşallah sonuna kadar problemsiz bir hamilelik geçirirsin, sağlıkla bebişini kucağına alırsın :)
Maaşallah canım. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
selam Lalex,
bende 23. haftamda ayrıntılı ultrason için gittim:) Allah'a şükür oğluşumun durumu gayet iyi. benim oğluşta 718 gr. geldi. biraz tombişmiş o haftaya göre. önden gidiyormuş. :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :1hug: Bu ölçüm taktiğini (FL * 7)duymuştum ben de gerçeğe yakın bir değer veriyormuş. Ben de haftaya gideceğim inşallah, bakalım bir sorun yoktur umarım.
Selam kızlar dün doktora gittim. 23+1 ' de 700 gr olmuş oğlum. Boyu ölçülmüyor artık büyüdü dedi doktor ama FL ölçümü * 7 ile 31 cm'e denk geliyor. Yakın zamanda başka gidenler var mı?
selam Lalex,
bende 23. haftamda ayrıntılı ultrason için gittim:) Allah'a şükür oğluşumun durumu gayet iyi. benim oğluşta 718 gr. geldi. biraz tombişmiş o haftaya göre. önden gidiyormuş. :))
ne güzel bir haber sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkürler canım iyi dileklerin için. Sen ne zaman gideceksin kontrole?
Kızlar bakın bu benim kocaman göbeğima.s Sizinkiler de bu kadar şişti mi? Ben 9. ayımı düşünmek bile istemiyorum.
benim göbişim bu kadar değil ama yakın ya biz 9. ayda nasıl eğilecez ayakkabılarımızı nasıl bağlayacaz???fisfisfis
Ben şimdiden zorlanıyorum canım eşimi kıstırınca ona bağlatıyorum sırnaşık şey Şimdiye kadar 12 kilo aldım ama çoğu göbeğimde. Merak ediyorum şişirdiği kadar bişey var mı içerde:) Ne yesem yarıyo diyenleri daha iyi anlıyorum bu aralar çünkü eskisinden daha az yememe rağmen her tartıya çıktığımda 1 kilo artmış oluyor.
yaaa ewet kılzar benim göbişim de kocaman.sanki 8 aylık diyorlar.ama daha 6 aylıkız ...:)))bende diyorum 9 aylık halimi düşünemiyorum diyeeee.bebişler sağlıklı olsunda taşırız kocaman göbişleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?