Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

Selam kızlar dün doktora gittim. 23+1 ' de 700 gr olmuş oğlum. Boyu ölçülmüyor artık büyüdü dedi doktor ama FL ölçümü * 7 ile 31 cm'e denk geliyor. Yakın zamanda başka gidenler var mı?

selam Lalex,

bende 23. haftamda ayrıntılı ultrason için gittim:) Allah'a şükür oğluşumun durumu gayet iyi. benim oğluşta 718 gr. geldi. biraz tombişmiş o haftaya göre. önden gidiyormuş. :))

selam Lalex,

bende 23. haftamda ayrıntılı ultrason için gittim:) Allah'a şükür oğluşumun durumu gayet iyi. benim oğluşta 718 gr. geldi. biraz tombişmiş o haftaya göre. önden gidiyormuş. :))

Evet canım benim doktor da öyle dedi. Maşallah nazar değmesin ufaklıklara:) Zaten seninle gelişimler çok yakın gidiyo takip ettiğim kadarıyla. Kaç kilo aldın şimdiye kadar?

Amin canım hepimizin. O tekniği bir sitede okumuştum. Zaten haftalara göre ortalama boy değerleri de yakın oluyo bu hesaplamaya normalde. İnş. kontrolün iyi geçer canım.

Selam kızlar dün doktora gittim. 23+1 ' de 700 gr olmuş oğlum. Boyu ölçülmüyor artık büyüdü dedi doktor ama FL ölçümü * 7 ile 31 cm'e denk geliyor. Yakın zamanda başka gidenler var mı?

ne güzel bir haber sağlıkla kucağına alırsın inşallah

selam Lalex,

maşallah kocaman olmuş oğluşun inşallah herşey hep yolunda gider. sağlıkla kucağına alırsın oğlunu

Kızlar bakın bu benim kocaman göbeğima.s Sizinkiler de bu kadar şişti mi? Ben 9. ayımı düşünmek bile istemiyorum.

benım senden daha kocaman bı göbeğim var ıcın rahat olsun ben altı ayda 9 kılo aldım
olsun bu bal böceklerine değer ......

Kızlar bakın bu benim kocaman göbeğima.s Sizinkiler de bu kadar şişti mi? Ben 9. ayımı düşünmek bile istemiyorum.

benim göbişim bu kadar değil ama yakın ya biz 9. ayda nasıl eğilecez ayakkabılarımızı nasıl bağlayacaz???fisfisfis

benim göbişim bu kadar değil ama yakın ya biz 9. ayda nasıl eğilecez ayakkabılarımızı nasıl bağlayacaz???fisfisfis

Ben şimdiden zorlanıyorum canım eşimi kıstırınca ona bağlatıyorum sırnaşık şey Şimdiye kadar 12 kilo aldım ama çoğu göbeğimde. Merak ediyorum şişirdiği kadar bişey var mı içerde:) Ne yesem yarıyo diyenleri daha iyi anlıyorum bu aralar çünkü eskisinden daha az yememe rağmen her tartıya çıktığımda 1 kilo artmış oluyor.

bende bazen zorlanıyorum eşim sağolsun ben bağlıyım diyor ama merdivene dayayarak kendim bağlıyorum henüz erkenden bıktırmıyayım ilerde çok yapacak nasılsa

yaaa ewet kılzar benim göbişim de kocaman.sanki 8 aylık diyorlar.ama daha 6 aylıkız ...:)))bende diyorum 9 aylık halimi düşünemiyorum diyeeee.bebişler sağlıklı olsunda taşırız kocaman göbişleri :))

tabiki canım tek dileğimiz o zaten yeterki onlar sağlıklı olsun yeterki kızım sağlıklı olsun ben herşeye razıyım

Cidelyacığım nasılsın?Huzur hastanesini soracaktım sana nasıl doktorları ve hizmeti? Memnunmusun? Ayrıntılı ultrasona ordamı girdin canım? merak ettim bende senle konustugumuzda daha gitmemiştin en son...Bilgi verirsen sevinirim..

kızlar salı günü doktora gittim.Oğluşum 693 gr olmuş.Doktor sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.İnşaallah bu şekşlde devam eder ve sağlıcakla kucağıma da almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…