Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

ben ayda 1 gidiyorum çünkü doktorum öyle istiyo...ama bana hergün gel dese inan hergün giderdim...buarada bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim...ama bildiğim kadarıyla 19-22.haftalar arası detaylı ultrason yapılması gerekiyo...

bişey sorucam...alışverişe başlayan varmı bebişler için yoksa herkes benim gibi 7.ayı mı bekliyo...cvplarsanız çok sevinirim...birde öncelikle neler almamız gerekiyo?çünkü her gördüğümü almak istiyorum ama çocuklu arkadaşlarım gereksiz görüyolaar...paylaşırsanız çok sevinirim...

merhaba kızlar bende 21 haftalık hamileyim, bir kızım olucak allah nasip ederse.
biz 20 haftamızda gittik doktara 420gr. 22-23cm boyunda...
doktorumuz herşeyinin normal olduğunu söyledi.
ama doktor benim ne kiloma bakıyor nede tansiyonuma, sadece ultrasonda bebeğe bakıyor... sizin doktorunuz nasıl???????????

Canım çok sağol allah hepimize nasip eder inşallah...
size bir şey sorucam ben bu renkli ultrasona girmek istiyorum. istanbulda bir hastane buldum muayenelerini renkli ultrasonla yapıyolarmış ssk lılara 40ytl. ama 2 boyutlu inceleme yapılmıyormuş, acaba renkli ultrasonla muayene olmak yeterlimi????? Ne yapmalıyım????

4 boyutluda sadece dıştan görünüm var...ama 2 boyutluda tüm organlarını görebiliyolar ki bu çok önemli...bence sadece 4 boyutllu ultrasona girme...ben sadece 8.ayda bir 4 boyutlu resmini çektirmeyi düşünüyorum...onun dışanda çok lazım değil bence ki birçok doktor 4 boyutluyu gereksiz buluyo...umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına....

benim doktorum her gidişimde kiloma ve tansiyonuma bakıyor...ama bu aydan itibaren her hafta tansiyonunu ölçtür not al dedi...eğer çok fark olursada beni ara dedi...bildiğim kadarıyla bu aylarda tansiyon çok önemli....internette biçok jinekolog sorulara cvp veriyolar onlarada sorabilirsin...için daha rahat olur...

başınız sağolsun canım çok üzüldüm

kızlar salı günü 20+5 iken ayrıntılı ultrasona girdim doktor herşey normal dedi. kızım 426 gram olmuş teyzeleri . nasıl içim rahatladı bilemezsiniz.

4 boyutluda en iyi resim 6-7 aylıkken çıkıyor. 8 aylıkken resim güzel olmuyor...

Ben Konya'ya gidiyorum muayene için.Ama sanırım bizim hastenede 4 boyutlu ultrason yok.Bildiğiniz bir yer varsa öğrenmek isterim.

Bu arada arkadaşlar tüm TÜRKİYE'nin başı sağolsun.12 tane şehit verdik.Yürekler acısı bir durum.Artık buna birilerinin dur demesi lazım.RABBİM ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN.RABBİM tekrarından tüm yavrularımızı korusun.

kızlar salı günü 20+5 iken ayrıntılı ultrasona girdim doktor herşey normal dedi. kızım 426 gram olmuş teyzeleri . nasıl içim rahatladı bilemezsiniz.

canım çok sevindim..umarım bundan sonrada herşey yolunda gider...sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...

Ne kadar duyarsız bir milletiz.O kadar şehitlerimizle ilgili mesaj yazdım bir kişi bile cevap yazmadı.Yazıklar olsun bize...

uzun üre oldu gireedim gebeliğimde bir sürü problem yaşadım. Eminim ki Sitede Bulunan bütün anne adaylarının içi yanıyordur şehitlerimizden dolayı. Allah annelerine sabır versin düşünmek bile istemiyorum ben olsam diyorum çıldırırdım herhalde. Allah bu pkk nın belasını versin. Askerlerimize uzanan eller kopsun...
klava:Çok üzgünüm çoook

kızlar salı günü doktora gittik..bizim yumurcak 840 gr olmuş..1 hafta önden gidiyormuş..Allah a şükür iyiymiş..
şeker yükleme testi kan testi filan yapıldı sonuçları salı alıcam inş..
bir de tetanoz aşısını yaptırdım..

aşı açıyormu canım yaa

maşşallah büyümüşde kocaman olmuş :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…