Sizler çok mu sık doktora gidiyor sunuz?Ben bebişim 4 aylıkken gittim.Şimdi de 6 aylıkken gitmeyi düşünüyorum.Pazartesi günü tetanoz aşımı oldum.Bebişimin kalp seslerini dinledim .Herşey normal görünüyor ama.Bakalım rabbim hakkımızda hayırlısın versin inşaallah.
Canım, hayırlı olsun bebişin, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Maaşallahbebişinin gelişimi iyi görünüyor:)
Benim dr. um tansiyonumu her gidişimde ölçüyor, ben her hafta tartlılıp kilomu kaydediyorum, dr.um da başlangıçtan bu yana ne kadar kilo aldığımı soruyor.
Canım çok sağol allah hepimize nasip eder inşallah...
size bir şey sorucam ben bu renkli ultrasona girmek istiyorum. istanbulda bir hastane buldum muayenelerini renkli ultrasonla yapıyolarmış ssk lılara 40ytl. ama 2 boyutlu inceleme yapılmıyormuş, acaba renkli ultrasonla muayene olmak yeterlimi????? Ne yapmalıyım????
merhaba kızlar bende 21 haftalık hamileyim, bir kızım olucak allah nasip ederse.
biz 20 haftamızda gittik doktara 420gr. 22-23cm boyunda...
doktorumuz herşeyinin normal olduğunu söyledi.
ama doktor benim ne kiloma bakıyor nede tansiyonuma, sadece ultrasonda bebeğe bakıyor... sizin doktorunuz nasıl???????????
kızlar merhaba;
herkesin öncelikle geçmiş bayramını kutlarım. bayram benim için çok üzücüydü. çok sevdiğim kayınpederimi bayramın 3. günü kaybettik( hala çok üzgünüm. benimde ayrıntılı ultrasonum olcaktı bu pazartesi ancak bu nedenle gidemedim önümüzdeki pazartesiye kaldı.
4 boyutluda sadece dıştan görünüm var...ama 2 boyutluda tüm organlarını görebiliyolar ki bu çok önemli...bence sadece 4 boyutllu ultrasona girme...ben sadece 8.ayda bir 4 boyutlu resmini çektirmeyi düşünüyorum...onun dışanda çok lazım değil bence ki birçok doktor 4 boyutluyu gereksiz buluyo...umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına....
kızlar salı günü 20+5 iken ayrıntılı ultrasona girdim doktor herşey normal dedi. kızım 426 gram olmuş teyzeleri . nasıl içim rahatladı bilemezsiniz.
4 boyutluda en iyi resim 6-7 aylıkken çıkıyor. 8 aylıkken resim güzel olmuyor...
canım çok sevindim..umarım bundan sonrada herşey yolunda gider...sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...
kızlar salı günü doktora gittik..bizim yumurcak 840 gr olmuş..1 hafta önden gidiyormuş..Allah a şükür iyiymiş..
şeker yükleme testi kan testi filan yapıldı sonuçları salı alıcam inş..
bir de tetanoz aşısını yaptırdım..
kızlar salı günü doktora gittik..bizim yumurcak 840 gr olmuş..1 hafta önden gidiyormuş..Allah a şükür iyiymiş..
şeker yükleme testi kan testi filan yapıldı sonuçları salı alıcam inş..
bir de tetanoz aşısını yaptırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?