bebişlerinizin anne karnındaki kiloları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
27+6 haftalık ...üçüde 1000 ile 1086 arası kızlar ...

kızlar maşallah kuzularınıza. merak ediyorum özellikle yediğiniz bişeyler var mı?

34+3 haftalıkken yani 3 gün önce
1.kızım 2.280 kg
2.kızım 2.190 kg
haftaya cuma doğum zamanı,çok heycanlıyım

kızlar maşallah kuzularınıza. merak ediyorum özellikle yediğiniz bişeyler var mı?

banada soruyorsan canım ben meyve yiyom gerçi benimkiler biraz zayıf daha kilolu bebiş annelerine sormak lazım ya bende merak ediyorumm CADIARZU

nil canım bence senin bebişlerin kilosu maşallah üçüze göre iyi geldi bana . yanılıyommu acep.
ceny canım maşallah meleklerine kiloları çok iyi.sen özellikle belli bi beslenme şekli seçtinmi kndine.. benimkiler sanki minicik kalcakmış gibi geliyor ben kilo almadıkça onlarda almıyor gibi geliyor..:gitme:

Wavy doktorum haftalarına göre normal diyor ama benimkilerde küçük bence özellikle kızım.Sanki çok büyütemiyeceğim bunları ben...napsak ki bacım...CADIARZU

ay bu konuda bende muzdaripim.... benim bir oğlum 2 hafta önden gidiyor... bir oğlum yarım hafta geriden geliyor... dr büyük olan küçüğünün yemeğini çalıyor diyor.... ne yapacağımı şaşırdım valla....

wavy özellikle yaptığım yada yediğim birşey yok. üstelik şekerim var ve diyet yapıyorum

wavy özellikle yaptığım yada yediğim birşey yok. üstelik şekerim var ve diyet yapıyorum

canım cevabın için çok sağol. şekerden kilo alıyor olabilir yavruların. geçmiş olsun canım. benimde gelecek hafta şeker yüklemem var bakalım ne çıkacak. tatlıdan vazgeç dicekler diye ödüm patlıyorkafamçokkarıştı

hakper Allah yardımcın olsun canım ne güzel bütün hazırlıkların tamamlanmıştır artık hayırrlsı olsun..

ceny 80 maşallh bebişlerin gayet iyimiş kiloları..

kzılar bende dün usg girdm 30+4 de kzım 1352 oğlum 1472gr.olmuş

bebeklerinin kilolarını baştan beri takip ediyorum canım,
gerçekten haftalarına göre kiloları harika gidiyor,doktorun da aynı şeyi söylüyordur sanırım.
maşallah sana ve bebişlere canımm

sağolasın canım,hazırlıklar çoktan bitmişti kızlarımı bekliyoruz.seninde maşşallah subhanallah haftana göre kiloları çok iyi .hayırlısıyla hepimiz yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur

biz de bugün doktordan geldik,hemen yazayım

29+1. haftada = bir kızım 1286gr.
29+1. haftada = diğer kızım 1424 gr.

YA MAŞALLAH ARKADAŞIM.VALLA BENİM KIZLAR 26 HAFTALIKLAR VE DOKTORUM 710 VE 700 GR DEDİ.BİRAZ MİNYON OLCAKLAR SANIRIM DEDİ.ÇOK ÜZÜLÜYORUM.KİLOLARI BU HAFTAYA GÖRE ÇOK DÜŞÜK.kaydirigubbakcemile

Canım benim aynen benim kızlar içinde doktorum gelişimleri ortalama grafiğinin altında demişti,hatta biri iyice küçüktü,aynı senin gibi sanırım minyon olucaklar,önemli olan sağlıkları demişti,ben de burda yazmışımdır gerilerde vardır,
sonralarda 28-30.haftadan sonra hızla kilo almaya başladılar,doktor tek gebelik gelişimi gibi dedi,yani hiç canını sıkma canım,hızla kilo alıyorlarr..

Benimde moralim bozuluyor 31,hafada 1613 ve 1389 gr ultrason ölçümleri doğru düzgün dinlenemiyorum da

kızlar beım bebişlerımın 25 bucuk haftada yanı dün itibariyle kilları bir oğlum 817gr diğer oglum 790 gr olmuş doktorum gelişimleri arasında fark yok çok iyi dedi .inşalah hep böyle gider

kızlar bebişlerinin kilolarını öğrenen yok mu bu aralar sayfamız iyice gerıledı

bennnnnnnnnnnnnnnn öğrendımmmmmmmmmmmmmmmmmm ıkısı kız bırı net degıl...............130..........120.............110....................gr olmuşlaar teyzelerı ınşşşşşşşşşşş buyucez ınşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…