bebişlerinizin anne karnındaki kiloları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooohhhhhhh maşallah allah gönlüne göre verdi bak.... allah kucağına almayı nasip etsin canım........

sagollllllllll canımmmmmmmmm.................ınşşşşşşşşşşşşşş

canlarr,
bugün doktorumuza göründükkopuyorumnanaktan,
kızlarımdan biri 1970 gr,diğeri 2080 gram olmuş kızlarrr

masallah cadılara.............benım kılerde buyumuş teyzesı....................ıkı cadıda bende

size de maşallah annesii,"cadılarr" ne güzel dimiiopuyorumnanaktan
ya nasıl bir duygudur ki bu yani kendimden geçtim yeterki onlar toplasınlar kurtarsınlar kendilerini diye yiyiyorum valla yaaa..

aynen canım..............ana hakkı ne buyuk resulullah boşuna dememış üç kere once annen annen annen sonra baban..................rabbım ınş hayırtlı evlat eylersın hepsını...............bol dua............fı emanıllah

kıslar dr'dan geldik .24+6 bugün yani:) bi tanesi 780gr 32 cm olmuş. diğeri ise 734 gr.34,5 cm

kıslar bizde dr dan geldik... 24+3 bugün yani :)) bi tanesi 740gr (boyunu bilmiyorum) diğeri ise 656gr çıktı..... ama dr um hala 23+6. haftamda olduğumda ısrarlı......

wavy cim nasıl yazmışım dimi :)))) bu arada yavrucuklarına maşallah.... benimkinin bri azıcık ufak teyzesi.... ama bugün detaylı ultrasona girdik oldukça sağlıklı teyzesi.....

canım maşallah kuzularına. genelde haftalrına bacak boyuna bakarak karar veriyolar. ultrason resimleri varsa orda fl diye belirtilen bacağının boyunu gösteriyor. o rakamı 7 ile çarparsan %5 yanılma payı ile aşağı yukarı boyunu öğrenebilirsin:))

maşallah yavrularına .benimkilerde 10 gun önce biri 215 gram biri 185 gram dı sizce şimdi birazdaha büyümüşlermidir........ay özledim meleklerimi :kedi:

maşallah yavrularına .benimkilerde 10 gun önce biri 215 gram biri 185 gram dı sizce şimdi birazdaha büyümüşlermidir........ay özledim meleklerimi :kedi:

büyümezlermi annesi her gün farkediyolaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok be güzlim bizimki transfer tarihine göre hesaplıyor... sat imi kullanmıyor.... bende şaşırdım hangisini kullanıcağımı....

oyy maşallah seninkilerede canımmmm......

yok be güzlim bizimki transfer tarihine göre hesaplıyor... sat imi kullanmıyor.... bende şaşırdım hangisini kullanıcağımı....

oyy maşallah seninkilerede canımmmm......

canım aslında gebeliklerde adet tarihinin baz alınbması annenin ne zaman hamile kaldığının tam bilinmemesinden kaynaklanıyor. bu yüzdende 40 hafta üzerinden hesaplanıyor. ama bizimkilerin ne zaman oluştuğu belli olduğu için belki doktorun o tarihi baz alıyordur.

evet canım biliyorum haklısında, ben daha önce burada bütün tüp bebek yaptıran arkadaşlara sormuştum.. hepsi sat den hesapladığını söylemişti dr larının.... o yüzden ikilemde kaldım... ayy aslında çokta önemli değil.. 4 gün oynuyor arada...

oooo maşallah arka arkaya kilolar paylaşılmışşş,
her yavruya ve annelerine ayrı ayrı maşallah wavyciğim,canbebeğimm,tülayım maşallahhh

oooo maşallah arka arkaya kilolar paylaşılmışşş,
her yavruya ve annelerine ayrı ayrı maşallah wavyciğim,canbebeğimm,tülayım maşallahhh

canım benim biz hala anne karnındaki kilolarıyla haşır neşir oluyoruz... sen yakında kendileriyle olacaksın inşallah... ne mutlu sana... a.s.

maşallh kızlar baya kılo alınmış desenıze şu sıralar hmarry kısmtse senn doğum nezamn canım..

cnm benimde sat tan değilde yumurta toplama işlemi tarihinden yani opu dan baz alıyor drum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…