bebişlerinizin anne karnındaki kiloları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah nilim yavrulara,
canım balıkevsimi geldi,sık sık balık yemeni,sabah kahvaltısında muhakak yumutra ve peynir yemeni,meyvelerden özellikle muz yemeni,meyve suyu,visne kompostoları tüketmeni,tavsiye ederim canım,
bebeklerin kilo alma zamanları,bu gıdaları kesinlikle aksatmamak gerekiyor canım..
marincap alıyormusun bu arada?

sağolcanım önerilerini dikkate alacağım zaten son haftalarım bol bol yicem
marinkap alıyorum balıkta yiyorum doktorum bana vermedi ama ben yinede eczaneden aldım canım içiyorum
ama bu haftalar sıklaştırcam herşeyii :)))

evet canım son haftlarda günde 20-30 gr. kilo alırlarmış yavrular,
et-balık-yumurta-süt-muz-üzüm-incir-ceviz-badem çok faydalı,
marincap ı iyi yapmışsın canım,onu alan annelerin bebkleri çok farklı oluyormuş,gözleri parlıyor yavruların diyorlar..

hepinizin bebeklerine maşallah kızlar

bizde 30+3 deyken oğluşumun biri 1900 gr diğeri 1800 gr boylarını ve küsüratlaRINI BİLEMİYORUZ ağrılardan onları öğrenemye fırsat kalmadı dr de haftaya çıktı alırız dedi. CUMAYA kadar 2 yi geçerler ve tam olarak öğreniriz inşallah. bu halde doğsalarda şu anda küveze girer dedi dr o yüzden endişeliyim sağlıkla büyüsünler inşallah..

ayyyyy hymaryy senin doğum tarihin bellimi .... ne kadar az kaldı yaa.........

pamuğum maşallah bebeklerin kiloları çok güzel canııııımmm,
her geçen gün daha da büyüycekler,ama hiç merak etme,en kötü ihtimalde bile ciğer geliştirici iğnelerle hiiiiiççç biey olmaz oğluşlarına Allahın izniyle,hiç üzülme..

canbebeğim canım 25.Eylül bizim doğum tarihimiz Allah izin verirse,takvimimi de ona göre hazırlamıştım,
buna göre bugün 18 günümüz kaldı,dua et canım benimm..

mrb kızlar dün bebişlerimin kilolarına baktrdm 2058 groğlum,kızım da 1750gr.doğum tarıhlerıde 28 eylül olcak kısmetse

maşallah tülayım oğlun fark atmış çıtır kızınaa kaydirigubbakcemile3

çok güzel kiloları ama maşallahh

günaydın arkadaşlar dün doktor kontrolümüz vardı.oğluşum iyi ama kızımın kalbini tam inceleyemedim dedi canım sıkıldı tabi ama neyse.bebeklerimin kilosu oğlum 23+5 540 gr-kızım 22+4 510 gr.doktorum biraz iri dedi.acaba bi problemmi vardır.bende normalde ben 21+6 yım bugün.

canım gayet ıyıler masallah...............kafaya takma...........bı dahakıne ınceler...............gunaydın herkese

umudumsun canım bu yorumu yapmak için bence çok erkennn..
ama gerçekten haftalarına göre bayaa iyiler,,
şeker yüklemeni yaptırdın mı şeker durumun nasıl?
Şekeri yüksek annelerin bebekleri daha iri oluyor diyorlar ya hani..

daha önce yaptırmıştım şeker yüklemesi bi sorun yoktu.doktorda aynı şeyi söledi babamda şeker hastası büyük ihtimalle şekerden dedi ve 4 hafta sonraki randevuma yaptır da gel dedi tekrar

kızlar merhaba benimde bugun randevum vardı doktorda.. 22 haftalıklar ve kızım 550 oğlum 475 normalmi acaba.. sanki bana düşükmüş gibi geliyo... zaten erken doğum riskimiz var bide kilosu düşük olunca moralim bozuluyo...

birde kan ilacı gyno ferrro sanol kullanmaya başladım sabah akşam.. yanında öğlenleride elevit içiyorum.. sizlerde benim gibi hap kullanıyorsunu değilmi....

canım o kan ilacını bana da verdi.ayrıca ben magnezyum,kalsiyum,coraspirin ve megadayn da kullanyorum.şimdide şekerim biraz yüksek çıktı belkide şekr ilacına da başlayabilirim

merhaba dün itibariyle biri 1345 diğeri 1280 gr olmuşlar. haftalarına göre normalmiş.

umudumsun geçmiş olsun canım,bebeklerde yada sen de bir sorun olsaydı doktorun söylerdi,rahat ol canım,,

umudumol
canım aynı ilacı ben de uzuuuun zamandır kullanıyorum fakar o demir ilacını elevitle beraber alma,çünkü elevitin içinde yoğun calsiyum var,ve demir ve kalsiyum beraber alındığında birbirini nötralize ediyor,bu yüzden kesinlikle birini sabah,birini akşam yatmadan önce al derim canım,bu elevitin prospektüsünde de yazıyor..

ceny maişallah sana ve bebişlere canımmm,bundan sonra daha da hızlı kilo alıcaklar annesiiopuyorumnanaktan,güzelce yeee,yedikten sonra hep sola yat,öyle daha güzel beslenirlermişşş..
biz de ptesi gidicez inşallah güzelce kilo almışlardır,

hımm Hymarry cim ben sola yatamıyordum çarpıntı yapıyor son bi haftadır özellikle ondanmı bu hafta bebeklerim çok az kilo aldı anlamadım bide bu hafta vitaminide bırakmıştım ondanmıdır bilemedim..

31+3 te bebeklerimden birine yine (geçen haftada bu civarlardaydı) 1 800 diğerinede 2 yi biraz geçmiş dedi ya tam ölçmüyor yada tam net söylemiyor dr

canım usg ne aynı aletle aynı yerde aynı doktor bakmadığı sürece aletten alete,doktordan doktora ölçüm farkı oluyor canım.Bebekler aynen bu kilolarda doğmayacak ki zaten gramı gramına,
ben hastaneye girerken ve çıkarken bir usg ye girmiştim,
sonra kendi doktrumda daha az çıkmıştı aynı senin yazdığın gibi,ama doktor ve alet farkediyor canım,hiç kafana takma..

haklısın canım bu sefer daha ayrıntılı bi usg de incelemişti miyomumu incelemek için hayırlısı artık.. şimdi bide şey aklıma geldi bu hafta acayip hareketlendiler resmen içerde horon tepiyorlar belkide ondan kilo alamadı bebişlerim.. tamam tamam daha fazla takmayım önemli olan ciğerlerinin gelişmesi hayırlısıyla .. teşekkürler canım yetiştin yine moral depomuz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…