elimden ne yemek ne pasta ne temzilik hibirşey gelmiyor
nefret etmeye başladım kendimden
bu halimde kocaya gidicem
neyime güveniyorsam
offfffff neden ben böyle biri oldum
böyle olmamda hem ailemin hem kendi suçum var
25 yaşındayım küçükülkten beri birşey yapmaya kalksam sen yapamasın beceremezsin diyip durdular
bende umursamadım hiç aman evlenince öğrenirim dedim
şuan nişanlıyım 3 ay kaldı düğünüme kötü olanda kayıvaldiem çok çok titiz ve becerikli bir kadın
vede altlı üstlü oturucam şimdiden korkmaya başladım ben ya:
neyime güveniyorsam
Ay bir de kulaktan dolma,anlatılan tariflere kulak asma.
Bilene anlatır gibi,aman çok kolay şekerim,2 yumurta çırpıyorsun falan filan diye anlatırlar.Asla yediğinin aynısı olmaz.Ben böyle tarifleri asla denemem
Mutlaka bir detay atlanır.Sonra gidip ben yaptım olmadı dersin.Aaa söylemeyi unutmuşum şekerim,fırını önceden ısıtacaktın veya yağını en son katacaktın derler.
elele tarıfı aldım bende denıcem ılk fırsatta tşkler:) buarada konuyu acan arkdas uzulme bende bılmıyordum bunuda acık acık esımde soyledım yemek bılmıyorum zaten allahtan esım oyle yemek aramaz onune ne gelırse bunu yemem demez o onemlı bende evlendıkten sonra ogrendım yavas yavas kolay tarıflerden en basıtı patates yemegı hem kolay pıser hemde yapması cok kolaydır bu sekılde ılerletırsın ınternetten de faydalan ben cok sey ogrendım netten bukadar uzulme evlenınce kocan hemen portakallı ordek ıstemıcek ya :))
anneme bu yüzden hergün kızardım...neden bana ögretmedin,neden yaptırmadın der dururumtek çocuktum ve malesef annem bir bardagı bile kaldırtmazdı...yapma kırarsın yapma dökersin sen elleme sen ders çalış derdi hep.sonuç evlenince öylece kalakaldım...senin gibi.3 yıl oldu ben evleneli.beceriksiz dediler annesine yaptırır dediler neler dediler bende kendime senin gibi dert ettim hep birilerine sorarak,internetten bakarak yavaş yavaş başladım çöpe gidenlerde oldu,lapa olanlarda tabi.aslında yemek yapmak çok kolaymış..ama bu işleri severek yapmak çok önemli.ozaman kendini geliştirebiliyosun ancak.şimdi yine misafir gelcegi zaman elim ayagıma dolanır ama yaptıgım yemekleri,tatlı,pastalarımı çok begeniyorlar.şimdi bana beceriksiz yapamaz o ancak süslenmeyi bilir diyenler evime gelince çok utanıyor...!!!sende dert etme herkesi şaşırt kendine güven... zamanla pratikleşeceksin.
acaba seni huzursuz eden annesinin gözü hep üstünde sen hep tedirginsin yanlış yada eksik birşey olurmu diye? hayatının elinden alındığını filan sil aklından. aynı binada olmak aynı evi paylaşmak değil. sen ayrı bir aile oldun. annesi kardeşi vs ayrı bir aile. bence kendini çok kasıyorsun. bırak. en mükemmel insan bile olsa erkek annelerinden herkes çekinir hiçbirşey beğenmez gibi.
bi nebze duygularıma tercüman olmuşsunuz şuan derdim yemek değil bu konuyu açtığımda nişanlıydım yemk pasta konusunda baya yok katettim
sorun kayınvalidem hep benden bişeyler bekliyor onun istediği gibi biri olmamı istiyor hayatımda kayınvalidem kadar dedikoducu bir insan tanımadım benim evimde benim dedikodumu yaptı komşusuna tesadüfen yakaladım
neyime güveniyorsam
böyle olmamda hem ailemin hem kendi suçum var
25 yaşındayım küçükülkten beri birşey yapmaya kalksam sen yapamasın beceremezsin diyip durdular
bende umursamadım hiç aman evlenince öğrenirim dedim
şuan nişanlıyım 3 ay kaldı düğünüme kötü olanda kayıvaldiem çok çok titiz ve becerikli bir kadın
vede altlı üstlü oturucam şimdiden korkmaya başladım ben ya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?