Beceriksizin tekiyim :(

çok güzel yazmış gerçekten
herkes böyle olabilse keşke
Allahıma bin şükür böyle bir eşe sahibim
bazen ona çok yüklendiğimi düşünüp vicdan yapsam bile genel anlamda mutluyuz
demekki adamda benimle böyle mutlu napayım
ahh kayınvalidem görse kahrından ölür
ütüyü yapmasına dayanamıyordu

bencillik mi?
pek fıtratımda olan bir duygu değildir
ben hamilelik hormonlarının etkisiyle sadece şuanı düşünmüş olabilirim
ama biz eşimle birlikte karşılıklı fedakarız birbirimize
ha bide bir ton hastalığım var pek sağlıklı olmadığım için normal insanlardan daha kolay yoruluyorum
Bel fıtığı, boyun fıtığı, hepatit B gibi

cidden anlattığınız gibiyse eşiniz çok şanslı bir kadınsınız
tabiki anlaşamadığımız konularda oluyor ama çok kin tutupta hayatı zehir etmenin bir manası yok
evliliğimin ilk zamanları çok zorlandım ama bir birimize alışınca daha güzel oldu herşey

Ve bencil-tembel gibi kelimelere takılmayın siz normal bir hayat yaşıyorsunuz ki hep böyle olmalı. Hep böyle olun sizin gibi çiftler çok az. Laf söyleyenler de hiçbir zaman eşiyle bir hayatı paylaşmamış olanlardır. Gelmiş size bencil diyor hahahahah bunlar hep çekememezlik

Ellerine sağlık daha ne yapacaksın ki...
Bazen 2 3 gün yıkanmış bulaşık makinesini yerleştirecek vaktim olmuyor vakit olsa halim olmuyor. Hadi diyelim vakit var işleri yaptım ettim bu sefer çoook yorgun oluyorum, eşimle vakit geçiremiyoruz, erkenden uykum geliyor.

Kusura bakmayinda siz erkek olacakmissiniz yanlis olmussunuz. Tum bu saydiklariniz bir bayanin yapmasi gereken seyler zaten. Insanin icinden gelir hersey. Hicmi ozenmiyorsunuz birinde bisi yediginizde begendiginizde nasil yapti acaba diye hicmi evde denemeye kalkmiyorsunuz.

Ay tek derdiniz bu olsun inşallahh Ne güzel dertmiş ben de istiyorum

iş hayatı haşımato gizli şeker bipolar ile albenden de o kadar millete sorsan kendine bakmıyorum yaşamadan ölmüşüm dünya üzerinde.gel de benim kimyamı yaşa...kendimi toparlamaktan eve fırsat kalmıyor.biraz üzülsem elim işe gitmiyor halsizlik bitkinlik yorgunluk.dumur bir ruh hali hemen karabulutlar toplanıyor başıma.hastalıktan Anlamıyor eşim o da deliler gider psikiyatra kafasından. onda bile geçmişten gelen bi psikolojik rahatsızlık var ama ismini bilemiyorum.

Tüm bunları dert etme kendine, hele böyle bir biyolojik zamanında. Tüm bu saydiklarin kadının üzerine zimmetlenmis asli gorevler ve emin ol hiçbirine mecbur değilsin. Kendini mecbur hissettiğinde film kopar. O yüzden fazla zorlama kendini bunlara takilma. Mademki kalıplara uymuyorsun kalıplardan uzak dur büyük bir sorun olmadığı sürece kendini olduğu gibi kabul et.

Hiç de beceriksiz değilsiniz, ellerinize kollarınıza sağlık her şeye de yetişiyorsunuz bence kendinizi eleştirmeyin.. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Eşinizi de tebrik ediyorum, hayat müşterektir ve bunun bilincinde bir eşe sahip olduğunuz için ne mutlu size.. Mutluluklar dilerim :)

Yaptiginiz is geregi kafaniz dolu yoruluyorsunuz.eh bir de hamilelik bence cok normal bu sekild olmaniz..uzerinde durmayin fazla..elinizden geleni yapin gelmeyeni yapmayim bosverin. Yap yap ayni zaten

ayy keşke ev işlerinin yalnızca bayana ait düşüncenizi şöyle silip atsanız
ondan sonra konuşsak

Ay tek derdiniz bu olsun inşallahh Ne güzel dertmiş ben de istiyorum

Yaptiginiz is geregi kafaniz dolu yoruluyorsunuz.eh bir de hamilelik bence cok normal bu sekild olmaniz..uzerinde durmayin fazla..elinizden geleni yapin gelmeyeni yapmayim bosverin. Yap yap ayni zaten
çok teşekkür ederim hanımlar
Allah razı olsun eşimden
gerçekten anlayışlı biri
ben artık üzerime gelenlere biz hayatı birlikte yükleniyoruz diyorum
bende çalışıyorum ve eve gerçekten iyi bir katkım var
belki mükemmel temizlik yapamıyorumdur ama evladımıza en azından maddi olarak rahat bir gelecek sağlayabileceğiz Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…