Beceriksizin tekiyim :(

bazen hayatı çok kasmadan yaşamak lazım
herşey dört dörtlük olsun dersek inanın olan bize oluyor

Ben calisiyorum ve tüm yuk bende hic bizamanda memnun olmaz.

Alistrmaya calistm en azindan kahvaltiyi topla ya da yatagi ort gibi basit seyler istedim.ama yapmadigi gibi yatagi toplamamissin diye azarlar. Oysa benden sonra kalkiyo sehzade kahvalti hazir olunca

Rahatlıktandır o :) bi bebeğiniz dünyaya gelsin kaynar suda pijamasına bulaşan boku ellerinizle yıkadığınızda ay ne komikmişim diye düşünürsünüz =))))

Ve siz kendinize tembel mi diyorsunuz?

Bu benim standartımın üstünde

evet malesef öyleyim
ya hep böyleyim neden bilmiyorum
evlenmeden önce her işini halleden biriyken şimdi hiç birşeyi yapamıyorum
Ay bende tam tersiyim misafirim gelir 8 10 çeşit yaparım sonra da nasıl yetiştirdim ben yağğğğ derim ama yapınca yetişiyo gerçekten... pratik yapa yapa öğrendim dip köşe temizlemeyi. Baba evinde normal ev sil süpür yapardım sadece... benim eşim de çok yardımcı olur pazar günleri ev siler süpürür tatil günü oldugu halde yat dinlen derim dinlemez. Misafirim geldiğinde de öyledir sağolsun dua edelim ki böyle kocişlerimiz varrr. Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin

Evet fenalık geçirtebilecek bir şey ama doğumda gerçekten insana bir şeyler yükleniyor, iğrenç olayı bitmese de mecburen azalıyor :)
Yine de evet haklısın :)

,ya sonuçta yabancı değil içinden çıkan evladın :)
ben de annem yatalakken wc işlerini bezini falan hallediyodum da yetişkin birininki bebek gibi olmuyor tabi

ben masa başı işteyim ama bu meslek sizin seçiminiz yani zorluğunu biliyordunuz ki arazi yada laboratuar ortamında çalışmak bence zevkli olsa gerek tabi size sürekli getir götür işleri yaptırmıyorlarsa yani araştırma görevlisi çoğu zaman ezilen kadrodur ama bazıları rahatta eder bölüm ve üstünüzdeki akademisyenler bunda rol belirleyici oluyor...
bence abartılacak bir ev işinizde yok zaten eşinizin fazla beklentisi yok anladığım kadarıyla biraz daha özveri gösterin yeterli.

hmm anladığım kadarıyla idari kadrodasınız
genelleme yapmak istemem ama en azından benim üniversitemde idari kadroda çalışanların geneli akademik kadrodakileri acayip ezerler
kongreye yurtdışına giden hocalara bile sırf gezmek için makale yapıyor diyorlar
evet severek ve isteyerek tercih ettiğim bir meslek
böyle olması bu konuda hiç şikayetlenmeyeceğim anlamına gelmez
bide üniversitelerde ki akademik kadro bence en stresli kadro
her yıl sözleşme imzalıyoruz + imzalamayız diye tehditlerde duyuyoruz
bence üniversiteler idari kadrolar açısından rahat

evet eşim çok şükür ki işimin stresini ve ne kadar yıpratıcı olduğunu bildiği için anlayışlı Allah razı olsun ondan
biraz daha ev işlerinde programlı olsam iyi olacak galiba

Alistrmaya calistm en azindan kahvaltiyi topla ya da yatagi ort gibi basit seyler istedim.ama yapmadigi gibi yatagi toplamamissin diye azarlar. Oysa benden sonra kalkiyo sehzade kahvalti hazir olunca
Allah yardımcınız olsun
peki kendi kazandığınız para üzerinde hakkınız var mı?

Rahatlıktandır o :) bi bebeğiniz dünyaya gelsin kaynar suda pijamasına bulaşan boku ellerinizle yıkadığınızda ay ne komikmişim diye düşünürsünüz =))))

niye elde yıkanıyo ya makineye atsak?
ya da komple atsak olmaz mııı?

Kalıntı :) varsa makineye atsan olmaz.
Kalıntıyı suda biraz götür, leke çıkarıcı sık, at gitsin.
Komple atsan da olur evet ama pahalıya mal olabilir.

öğğğğk ay bana bi fenalıklar geldi
ahh keske bunları hamile kalmadan önce bilseydim ama
bu beceriksizlikle ben atarım galiba

eşitlikten yanayım. bayanlar yorulmasın isterim ama burda kocanıza acıdım.sanırım herşeyi ona yıkmışsınız.

biraz canlansanız iyi olur bence. yukarda da söylenmiş bana da aşırı tembel ve bencil biri gibi geldiniz.

maddelere bi daha baktım da
bence eşit paylaşmışlar ya
üstelik hamile ve çalışıyor

pirayegibi

al bak süper bi yazı
erkek yazmış

karımın zaten bir yardımcıya ihtiyacı yok, bir partnere ihtiyacı var. Ben de bu evin bir ortağıyım. Toplumun bizi ayırdığı bazı sosyal işler var fakat benim ev işleriyle ilgilenmem bir ‘yardım’ değil.

Karıma evin temizliğinde yardım etmiyorum çünkü ben de bu evde yaşıyorum ve evi temizlemeliyim.

Karıma mutfakta yemek yapmasına yardım etmiyorum çünkü benim de yemek yeme ihtiyacım var ve bu yüzden yemek pişiriyorum.

Karıma bulaşık yıkamasında yardım etmiyorum çünkü ben de bulaşık çıkartıyorum.

Karıma çocukların bakımı ile ilgili yardım etmiyorum çünkü onlar benim de çocuklarım ve ben bir babayım.

Eşime çamaşır yıkamasında yardım etmiyorum çünkü o giysiler benim ve çocuklarımın da giysileri, yıkıyorum.

Ben, evde bir yardımcı değilim, bu evin bir parçasıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…