Beceriksizin tekiyim :(

gerçekten iyi güldürdün beni hayattaki tek mutluluğun bu değil mi çocuk doğurmak kocana beceriksiz olmana rağmen yemek yapmak
kız yemek yapabilsem burada ne diye beceriksizim diye konu açayımonuda yapamıyorum
sen yapabiliyor musun? yapıyorsan onada fesatlanayım

Hayatın buradan ibaret değilse ne demeye eski konuyu hortlattın sanal deyip geçseydin. Senin neyini kıskanalım haspam. Prestijli bir mesleğin dereceli diploman olabilir ama insaniyet karnen bomboş
bana hiç pes etmeden 574554 kez yazıp sanaldan ancak atıp tutabilen bir kişiliğin nasıl olabileceğine bakayım dedim tek sorusu yetti

kadın zaten kendisine yetemiyor sonra hayal dünyasında mutluyum ben mutluyum diye dolanıyor böyle bir kadının Kocası da eminim başkalarıyla mutlu mutlu dolanıyordur

kendi konun banlanınca benim konuya mı sardın
hadi banlanmadan bir konu açta oradan devam edelim
benim eşim beni ilgilendirir yaa senin eşin
ne yapıyordu hmm dur bir önce ki konuna bakayım

eşiniz şikayetçi değilse hiç de rahatsız olmayın derim ben, evine eşine dünyaları seren kadınları da çok okuduk burda. hayat müşterek ve siz hamile üstüne de çalışan bir bayansınız. eşiniz de siz de çalışıyorsunuz şartlar eşit..

Siz hangi ara müdürlük yapıyorsunuz,KK dan kafanızı kaldırmıyorsunuz,işlerinizi asistanınız falan mı yapıyor..

kendi konun banlanınca benim konuya mı sardın
hadi banlanmadan bir konu açta oradan devam edelim
benim eşim beni ilgilendirir yaa senin eşin
ne yapıyordu hmm dur bir önce ki konuna bakayım
bakın bakın gerçek hayatta da buradaki konular üzerinden yaşanıyor zaten şu koca merkezli zihniyeti anlayamadım gitti

Fake başka bir üyeliğinden yazayım derken kendinden yazdın yanlışlıkla kanka haberin olsun.
tamam kanka sağol haber verdiğin için al işte akademisyenim diye geçinen ama iki lafı bir araya getiremediği için daha bir iş bile bulamayan eziğin teki buraya da geldi

Siz hangi ara müdürlük yapıyorsunuz,KK dan kafanızı kaldırmıyorsunuz,işlerinizi asistanınız falan mı yapıyor..
o da size mi dert oldu banlandığım zaman dilimlerinde yapıyorum işlerimi malum burası en önemli mecra ya sizler için sizi yalnız bırakmayayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…