- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi pirayegibi
-
gerçekten iyi güldürdün beniama şey senin son konunda çocuk doğurursam evliliğim düzelir mi değil miydi?
Hayatın buradan ibaret değilse ne demeye eski konuyu hortlattın sanal deyip geçseydin. Senin neyini kıskanalım haspam. Prestijli bir mesleğin dereceli diploman olabilir ama insaniyet karnen bomboş
kız yemek yapabilsem burada ne diye beceriksizim diye konu açayımgerçekten iyi güldürdün benihayattaki tek mutluluğun bu değil mi çocuk doğurmak kocana beceriksiz olmana rağmen yemek yapmak
hahahahahahhahahah çok tatlısın yaaakız yemek yapabilsem burada ne diye beceriksizim diye konu açayımonuda yapamıyorum
sen yapabiliyor musun? yapıyorsan onada fesatlanayım
bana hiç pes etmeden 574554 kez yazıp sanaldan ancak atıp tutabilen bir kişiliğin nasıl olabileceğine bakayım dedim tek sorusu yettiHayatın buradan ibaret değilse ne demeye eski konuyu hortlattın sanal deyip geçseydin. Senin neyini kıskanalım haspam. Prestijli bir mesleğin dereceli diploman olabilir ama insaniyet karnen bomboş
kız yemek yapabilsem burada ne diye beceriksizim diye konu açayımonuda yapamıyorum
sen yapabiliyor musun? yapıyorsan onada fesatlanayım
sanalda kankalık filan iyi mi böyle?hahahahahahhahahah çok tatlısın yaaa
kendi konun banlanınca benim konuya mı sardınbana hiç pes etmeden 574554 kez yazıp sanaldan ancak atıp tutabilen bir kişiliğin nasıl olabileceğine bakayım dedim tek sorusu yetti
kadın zaten kendisine yetemiyor sonra hayal dünyasında mutluyum ben mutluyum diye dolanıyorböyle bir kadının Kocası da eminim başkalarıyla mutlu mutlu dolanıyordur
eşiniz şikayetçi değilse hiç de rahatsız olmayın derim ben, evine eşine dünyaları seren kadınları da çok okuduk burda. hayat müşterek ve siz hamile üstüne de çalışan bir bayansınız. eşiniz de siz de çalışıyorsunuz şartlar eşit..Sevgili kk hanımları sizin desteğinize ihtiyacım var
Hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama kendimi sürekli eleştiriyorum bu aralar
Eşimle severek evlendik ve çok şükür güzel giden bir evliliğimiz var
Eşim sorumluluklarını yerine getiren, güler yüzlü ve hamuru yumuşak bir insandır
Ama ben çok tuhafım yani inanın kendi kendime öyle geliyorum
Sanki böyle yapmam gereken şeyleri yapamıyorum gibi geliyor beceremiyorum
Tuhaflıklarımı sıralayacak olursam ;
1. Karnımızı doyuracak kadar birşeyler yaparım ama ekstram yoktur mesala hep kolay basit yemekler yada dışarıdan yeriz
2. Misafiri severim ama her defasında benim için acayip stresli geçiyor, arkadaşlarımıza gittiğimizde çeşit çeşit ev yapımı şeyler yerken ben sık sık çağıramadığım gibi hep hazıra kaçıyorum geldiklerinde
3. Hiçbir gün evi şöyle köşe bucak temizleyemedim evim temizlikçi aldığım gün temizdir sonrasında eşim süpürür
4.Çamaşırı yıkarım ama ütüyü herkes kendi ütüsünü yapar
5. Bulaşıkları eşim dizer, ben tezgahı felan toparlarım
6. Erkenden uyurum (bu hamilelikten dolayı bu aralar)
7. Üniversitede çalışıyorum işlerim ağır tez denemem var bir bayanın gücünün yetmeyeceği şeyler olduğu için bide hamilelik olunca onuda eşim yükleniyor ve bir çok sayamadığım şey....
Kendimi hiç bir işten anlamayan, beceriksiz ve kendi çalışmasını bile eşine yıkan bir kadın gibi hissediyorum
Tek iyi yapabildiğim şey okumak bu dünyada başkada maharetim yok
Bazen eşime çok mu yükleniyorum diye vicdan azabı çekiyorum.
Bide bebeğim olunca nasıl olurum bilmiyorum
Not: Ev işlerine temizlikçi al diyebilirsiniz ama alıyorum zaten fakat her zaman evde olmuyoruz benim denemem şehir dışında olduğu için evde olduğumuz günleride temizlikçi ile geçirmek istemiyorum
aynen dediğiniz gibi öylesiniz zaten.. her şakanın altında bir gerçek payı vardır derler ya sizdeki o pay %100Bütün kk bir olduk cute (Allah' tan o gitti) vePassionatewoman kıskana kıskana bitiremedik çok fesat fenafillah bi şeyiz biz
Aaaa sen yeterki merak et hemen söyliyim hayatım tabiki yoksanalda kankalık filan iyi mi böyle?normal hayatta insanlarla selamlaşabilme yetiniz var mı merak ediyorum
Siz hangi ara müdürlük yapıyorsunuz,KK dan kafanızı kaldırmıyorsunuz,işlerinizi asistanınız falan mı yapıyor..bana hiç pes etmeden 574554 kez yazıp sanaldan ancak atıp tutabilen bir kişiliğin nasıl olabileceğine bakayım dedim tek sorusu yetti
kadın zaten kendisine yetemiyor sonra hayal dünyasında mutluyum ben mutluyum diye dolanıyorböyle bir kadının Kocası da eminim başkalarıyla mutlu mutlu dolanıyordur
onun işi bu, şimdi birkaç gün banlanır o günler geçsin diye bekler sonra yine fesatlıklara devamm
Bütün kk bir olduk cute (Allah' tan o gitti) vePassionatewoman kıskana kıskana bitiremedik çok fesat fenafillah bi şeyiz biz
bakın bakınkendi konun banlanınca benim konuya mı sardın
hadi banlanmadan bir konu açta oradan devam edelim
benim eşim beni ilgilendirir yaa senin eşin
ne yapıyordu hmm dur bir önce ki konuna bakayım
Boş işler müdürüyse boş vakitlerini burada geçiriyordurSiz hangi ara müdürlük yapıyorsunuz,KK dan kafanızı kaldırmıyorsunuz,işlerinizi asistanınız falan mı yapıyor..
tamam kanka sağol haber verdiğin içinFake başka bir üyeliğinden yazayım derken kendinden yazdın yanlışlıkla kanka haberin olsun.
valla koca merkezli zihniyet senin kocanın kız kardeşine baktığını söylediğin bozuk zihniyetten iyidirbakın bakıngerçek hayatta da buradaki konular üzerinden yaşanıyor zaten şu koca merkezli zihniyeti anlayamadım gitti
o da size mi dert olduSiz hangi ara müdürlük yapıyorsunuz,KK dan kafanızı kaldırmıyorsunuz,işlerinizi asistanınız falan mı yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?