- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Sizden tez zamanda kurtlulalım 'çok amin' enter.beni eleştirip duran, sırf yermek için tüm konularımı sabote eden kadının bir tanecik konusuna baktım da.. kendisi kendinin de dediği gibi beceriksiz ve meziyetsiz bir eziğin tekiymiş.. ya sen kim oluyorsun da benim her konuma çarşaf çarşaf yorum yapıp sabote ediyorsun önce dön ve kendi eksikliklerine bir bak
üfffffffffffff kardeş senin işin gücün yok mu yaa hadi "müdürlük mesleği" ni icra et uğraşma sağda solda insanlarla.. Tamam herkes ezik sen baştacısın süpersin iyisin hadi.. Valla boşuna işgal etmesene bdv yi şüpheleniyorum yani artık fake misin nesin abarttın yani!beni eleştirip duran, sırf yermek için tüm konularımı sabote eden kadının bir tanecik konusuna baktım da.. kendisi kendinin de dediği gibi beceriksiz ve meziyetsiz bir eziğin tekiymiş.. ya sen kim oluyorsun da benim her konuma çarşaf çarşaf yorum yapıp sabote ediyorsun önce dön ve kendi eksikliklerine bir bak
el birliğiyle benim üyeliğimi iptal ettirseniz ne olacak BENİM ÇOK MU UMRUMDA OLACAKSizden tez zamanda kurtlulalım 'çok amin' enter.
evet ev işlerinde beceriksizim ben zaten kendimi eleştirebilen bir insanımbeni eleştirip duran, sırf yermek için tüm konularımı sabote eden kadının bir tanecik konusuna baktım da.. kendisi kendinin de dediği gibi beceriksiz ve meziyetsiz bir eziğin tekiymiş.. ya sen kim oluyorsun da benim her konuma çarşaf çarşaf yorum yapıp sabote ediyorsun önce dön ve kendi eksikliklerine bir bak
milyonlarca kez aminnnnSizden tez zamanda kurtlulalım 'çok amin' enter.
aynı konuyu dönüp dönüp açmada gerçekten başarılısın tebriklerel birliğiyle benim üyeliğimi iptal ettirseniz ne olacak BENİM ÇOK MU UMRUMDA OLACAKben sizler gibi hayatı tek buradan ibaret bir şahsiyet değilim kıskanç hatunlar hazmedemediğiniz şey de bu zaten; benim BAŞARILARIM !
kendini eleştiriyorsun da geliştirmek için ne yapıyorsun? HİÇBİR ŞEY!evet ev işlerinde beceriksizim ben zaten kendimi eleştirebilen bir insanım
peki senin meziyetlerin neler?
hmmm dur ben sayayım bacak göstermek, kocana kendi kız kardeşine baktığına dair hakaret etmek vs..
ben böyle meziyetleri istemem canım onlar senin olsun
benim beceremediğim şeyleri çok şükür ki para karşılığı yapan birileri var
ya senin mutsuzluğuna para çare mi?
ay napiimm benim tahammül sınırlarımı zorluyor arkadaşSende hep ortalığı karıştırıyorsun yahu
he he canım tamamkendini eleştiriyorsun da geliştirmek için ne yapıyorsun? HİÇBİR ŞEY!
İşte bu sebeple boşsun ve fesatsın, bana o kadar laf yetiştirinceye kadar, seni kaale almadığımı göre göre ezikçe yazıncaya kadar kendini geliştirebilirdin ama senin sahip olduğunu sandığın küçük mutluluklar da bana yetmez, hayalini dahi edemeyeceğin bir hayata sahip olduğundan ötürü bel altı vurmalara devam et bakalım küçük akıllı
beni eleştirip duran, sırf yermek için tüm konularımı sabote eden kadının bir tanecik konusuna baktım da.. kendisi kendinin de dediği gibi beceriksiz ve meziyetsiz bir eziğin tekiymiş.. ya sen kim oluyorsun da benim her konuma çarşaf çarşaf yorum yapıp sabote ediyorsun önce dön ve kendi eksikliklerine bir bak
AAAAAAAAAAAAA pesss artık yaa sen %100 fakesin bu kadar da olmaz!! Sen sağa sola sıçramazsan kimse senin üyeliğini kapattıramaz.. Kapattırırsa da yine açarsın bi fake hesap.. Hadi canım artık mükemmel hayatına dön bırak artık bizim gibi kıskançları ezikleri hadiiiel birliğiyle benim üyeliğimi iptal ettirseniz ne olacak BENİM ÇOK MU UMRUMDA OLACAKben sizler gibi hayatı tek buradan ibaret bir şahsiyet değilim kıskanç hatunlar hazmedemediğiniz şey de bu zaten; benim BAŞARILARIM !
onun işi bu, şimdi birkaç gün banlanır o günler geçsin diye bekler sonra yine fesatlıklara devammSende hep ortalığı karıştırıyorsun yahu
ay napiimm benim tahammül sınırlarımı zorluyor arkadaş
ama şey senin son konunda çocuk doğurursam evliliğim düzelir mi değil miydi?kendini eleştiriyorsun da geliştirmek için ne yapıyorsun? HİÇBİR ŞEY!
İşte bu sebeple boşsun ve fesatsın, bana o kadar laf yetiştirinceye kadar, seni kaale almadığımı göre göre ezikçe yazıncaya kadar kendini geliştirebilirdin ama senin sahip olduğunu sandığın küçük mutluluklar da bana yetmez, hayalini dahi edemeyeceğin bir hayata sahip olduğundan ötürü bel altı vurmalara devam et bakalım küçük akıllı
benim için hayattaki tek mutluluk çocuk doğurmak kocamı mutlu etmek değil
onun işi bu, şimdi birkaç gün banlanır o günler geçsin diye bekler sonra yine fesatlıklara devamm
Ay yok sana demedim :) passionate women mı ne ona demiştim :))
Hayatın buradan ibaret değilse ne demeye eski konuyu hortlattın sanal deyip geçseydin. Senin neyini kıskanalım haspam. Prestijli bir mesleğin dereceli diploman olabilir ama insaniyet karnen bomboşel birliğiyle benim üyeliğimi iptal ettirseniz ne olacak BENİM ÇOK MU UMRUMDA OLACAKben sizler gibi hayatı tek buradan ibaret bir şahsiyet değilim kıskanç hatunlar hazmedemediğiniz şey de bu zaten; benim BAŞARILARIM !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?