Beceriksizin tekiyim :(

Aynen beceriksizmişsin,kocan da bir süre sonra bıkar bu durumdan. Kendini bilmek güzel bir şey ama taktir ettim. Çocuğun olunca evi B*k götürecek sanırım.
Amin ne komik.
Çok becerikliyim mantı da yaparım halı da yıkarım ama hiç de memnun değilim, madalya takmıyorlar.

Bacim nerede satiliyor oyle koca soyle biz de alalimkafana takma yaptigim tek sey okumak demissin niye kendini kucimsuyorsun onu yapamayan ne kadar insan var eve dunya kadr para getiriyorsun alin terinle daha ne yapacaksin ki bence kendini cok sansli hisstmelisin

Calistiginiz yer dogu gorevi degilse tayin isteyip doguya gidin o babadan iyidir en azindan son dakikaya kadar soylemeyin son an tayinim cikmis dogu gorevi yapmadigim icin deyp gidin

Amin ne komik.
Çok becerikliyim mantı da yaparım halı da yıkarım ama hiç de memnun değilim, madalya takmıyorlar.
Tamam ben beceriksizim dedim ama eşim istediği zaman çok az zamanlarda da olsa içli köfte de yaptığım oluyor mantı da
Ama dedigin gibi ev isi yapıyor diye ödül verseler di ilk annem alırdı

Çok becerikli kadının bir kıymeti olmuyor hiç üzülmeyin.
Kendi kıymetinizi bilerek yaşamaya devam edin bence.

Hamilelik zamanlarıMiz aynı :)

Ayyy mutfak dağınık yatılır mi hiç, tezgah her daim boş temiz olmali diyen ben

Şu an

Aman sofrayi sabah toplarım boşver diyor :)

Geçicidir ki zaten her kadin her insan aynı değil sizi seven böyle sevmiş ne yapalim :)

Aslında bir yönden iyi her şeyi üstlenmiş olursunuz ev işi konusunda ve yardım etmesi çok hoşuma gitti öğrenirsin zamanla bende ufak tefek ogrendim

ben de öyleyim yas kemale erdi ama yemek yapmayı bilmiyorum işten eve gelince annem yemeğimi önüme koyarsa yerim koymazsa uyurum

gerçekten tebrik ederim sizi
ben sabah işe gitmeden önce öyle ev felan toparlayamıyorum malesef
ne güzel programlamışsınız kendinizi çok beğendim gerçekten

yıllardır yanlizim. 17 yaşında kendi evime cikdim..zamanla oturdu herşey. ilk yıllar ya evde salça olmazdı yada deterjan..

sizde kendinize güzel bir plan yapın ve 21 gün uygulayın. fazlada takmayin...hayat kisa...evi temiz olana madalya takmiyorlar.
ama sabah toplamak çok rahat... hayatımın en iyi seçimlerinden biriydi diyebilirim

hahhaha ben mi yazdım diye baktım
hamilelik dışındaki her şey neredeyse aynı
mesleklerimiz bile.
bence çözümü yok
aynen böyle devam

Bence korkmana gerek yok, eşin bebeği emzirirde:)) valla imrendim eşine, dolabımda sarmam mantım, içli köftem genelde bulundururum, lahmacun poğaça pide gibi hamur işlerini sık sık yaparım, eşimin dışarı işlerini ben halleder büro işlerinide çoğunu ben yaparım artı 4 çocuğuma bakarım ama eşim birkere kendiliğinden süpürgeye dokunmamiştır ayrıca bütün gün napıyorsun diye şikayet eder. Bacım bu işin formülü ne nolur banada de :))

ev işlerinde hiç bozuntuya vermiyorum
zor öğrettim zaten
ama şu tez denemem acayip vicdan yaptırıyor bana

canım sen biraz geç kalmışsın
benimde dolabımda vardır mantım, lahmacunum, sarmam , köftem felan
Tamam beceriksizim dedim ama o kadar da değilmişim
Canım bunun formülü = hiç birşeyi becerememek

valla canım ben birini buldum
bide kardeşi var amma o çok küçük daha tanıdıklara önerebilirim
hem o yemekte yapıyor

rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşaallah
inanın işten eve gidince hiç halim kalmamış oluyor
bir tek yemek yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…