Beceriksizin tekiyim :(

ben yıllarca yurtta kaldım
benim birazda bu yüzden galiba beceriksizliğim
evet şu plan işini yapacağım inşaallah

hahhaha ben mi yazdım diye baktım
hamilelik dışındaki her şey neredeyse aynı
mesleklerimiz bile.
bence çözümü yok
aynen böyle devam
hani varise öğretmen hastalığı deniliyor yaaa
bizim durumada akademisyen hastalığımı desek ki
bide doktora tezinin arasında ne cesaretse isteyerek hamileyim yanii

Her şey bir şekilde halloluyorsa ders neresinde?
Benim eşim de bunları hatta daha fazlasını yapar ama ben hala bir şey yapmıyorsun diyerek iş yüklemeye çalışırım

Malesef evliyim:)saka bir yana kaynanani tebrik etmek lazim boyle erkek cocugu yetistirmis
yok canım kv den dolayı değil sayemde
kv oğluşlarının kalkıp su içmesine bile dayanamaz ayaklarına kadar getirir
eşimle evlenince ilk yıl zorlandım ama sonra alıştı oda
kaynımda bir ara bizde kaldı
ben çalışıyorum sabahtan akşama kadar derdim dolapta köfte var öğlen yap ye felan diye
bide eğer geç gelecekse biz yemeğimizi yerdik işim varsa kendi sofrasını kendisi kurardı
akşamdan bulaşık varsa makinaya dizerdi derken onuda alıştırdım
bir gün bir baktım kaynıma yaa sen güzel yumurta yapıyorsun yapsana yiyelim diyorum
benim etrafımda ki erkekler hep böyle kendi kardeşlerimde işten geldiğimde tezgah toparlanmış ev süpürülmüş olur
galiba çok şanslıyım bu konuda

Eleştirme bu kadar kendini senden başka durumdan şikayetçi yok. Kimi insanlar ne kadar çok yapsalarda yetmiyormuş gibi gelirker kendilerine belki seninde öyledir. Bebiş olunca otomatikman ilgileniyorsun herşey içgüdüsel gelişiyor. Bence herşeyin yolunda gözüküyor yaşamana bak. Rabbim kuzucuğunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Hamileliğin ilk üç ayı böyle geçiyor takma kafana. Bebek doğduktan sonra da geçmiyor Üstelik çalışıyorsun ben de iki çocukla çalışıyorum evimde her işim yarım kalıyor. Normalde toza dağınıklığa tahammül edemeyen bir insanım. Ama iki çocuktan sonra takmıyorum artık.

Her şey bir şekilde halloluyorsa ders neresinde?
Benim eşim de bunları hatta daha fazlasını yapar ama ben hala bir şey yapmıyorsun diyerek iş yüklemeye çalışırım
yok yahuu ben hep sürekli övgülerle dolaşırım evde
benim minniğimin güçlü babası, Allah seni önümüzden eksik etmesin, ben ne iyilik yapmışımda seni karşıma çıkarmış, bu dünyada bir kadın ancak kocasını bu kadar çok sevebilir vs.. gibi

sağol canım benim
Rabbim olmayanlarada nasip eylesin

Off ben de "anca yatıyorsun, telefon eline yapıştı" falan Oysa ben sofra kurarken oturuyorsa o kaldırır, çayı getirir vs. Ramazanda sahurları hiç ben hazırlamadım mesela, hep eşim hazırlayıp beni uyandırdı, bir de iftarda yardım bekledim ben

yok benim her türlü pisliğe tahammülüm var

Bence de şanslısın kardeş. Demek ki fıtratın da varmış.
Ben dokuz senedir bu konuda emek veriyorum. Söylemeden, dırdır etmeden tek bardağı yerden kaldırmıyor. Kızım da aynı babası gibi.
Bebeğinin cinsiyeti ne?

adamlara bu kadar yüklenmeyelim yazıktır
ben ramazanlığın yarısında sahura bile kalkmadım ama eşimin iftarına özendim neyse şimdi kendi mi daha iyi hissettim

konuda da söylemiştim canım eşim hamuru yumuşak birisidir
Bebeğim erkek olacak Allahın izni ilee

Bende aynen eşimi çok eleştiriyorum da. O da yapsam da yaranamıyorum diyor.
Misal sofrayı kendi kurdu ya, daha ilk lokmada teşekkür etmedim diye sitem ediyor.
Bir bardak su getirdiyse, kendini öve öve biteremiyor.

Bende aynen eşimi çok eleştiriyorum da. O da yapsam da yaranamıyorum diyor.
Misal sofrayı kendi kurdu ya, daha ilk lokmada teşekkür etmedim diye sitem ediyor.
Bir bardak su getirdiyse, kendini öve öve biteremiyor.
bence sizin hatanız burada bayanlar
beğenecek, teşekkür edeceksin ki bir sonrakini istekli yapsın
ben hep beğenirim valla

konuda da söylemiştim canım eşim hamuru yumuşak birisidir
Bebeğim erkek olacak Allahın izni ilee
Allah bağışlasın. Bebek doğmadan doktorayı bitirmeye bak. En az bir sene, bebek konusunda pinpirikli olursan iki sene uzatmış olursun yoksa.

Allah bağışlasın. Bebek doğmadan doktorayı bitirmeye bak. En az bir sene, bebek konusunda pinpirikli olursan iki sene uzatmış olursun yoksa.
canım tezde daha ilk yılım
deneme yıllık o yüzden zaten uzayacak ama kasmıyorum
hatta ücretsiz izne bile ayrılmayı düşünüyorum

bence sizin hatanız burada bayanlar
beğenecek, teşekkür edeceksin ki bir sonrakini istekli yapsın
ben hep beğenirim valla
benim kocam çok uyanıktır. Hem övdüğüm de inanmaz. hemde çok iyi yaptığı bir şeyi bile, aradan zaman geçince ömründe ilk defa yapıyormuş gibi yapar, beş yüz tane soru sorar. Adama alışkanlık kazandıramıyorum. kızımıa da, ısrarla hunharca sorumluluk almak istemiyorlar. Överek iş yaptırmak kısa vadeli oluyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…