- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ben de o an hemen parayı hazır ederim, hatta ne acelen var diyorlar. İşte bunlar hep tecrübe.Bazı insanlar böyle konularda çok pişkin oluyor.bence yarın isteyin ben ne borç vermeyi severim ne de borç almayı.mesela birine bişey aldırdım o gün verrim yoksa içim rahatlamıyor sıkıntı basıyor resmen herkeste böyle olsa keşke
param yetcek mi bilmiyorum dedim kasada. bende para vaaar dedi . 2 lira koydu üstüneAğzınız diliniz Yok mu söyleyin yahu.
Benim param bugün kısıtlı diye.
param yetcek mi bilmiyorum dedim kasada. bende para vaaar dedi . 2 lira koydu üstüne
Kadın ... gönlünüz oldumu. ?Bayan değil KADIN.
Konuya gelince de bundan sonra siz de ortak hiç bir şey almayın.
selam kızlar
ben vardiyalı calısıyorum bi kurumda.yemek yeme de beraber oluyor vardiyadaki 3 arkadasla.sadece 3 bayanız . ben genelde evden getiriyorum yemek ama diger öğün icin bazen markete gidiyoruz, ortak yenecek şeyleri de almak için. bi arkadaş var istedigini alıyor aliyor kasaya gelince ne aldıklarimızın parasını bölüsüyor ne de kendi aldıklarını ödüyor. bugün bana kasada snra ödesiriz dedi.cebinde de parası var biliyorum. ve benim şuan yol param yok. insanlardaki bu rahatlıga hayret ediyorum bazen. arkadaşımdan buz gbi sogudum
Ayyy tam sorumsuz beleşci. Siz daha da açık konuşun, yetmeyecek deyin. Hatta aldıklarınızı kafanızda hesaplayıp ona göre para çıkarın; benimki bu kadar kalan param lazım deyin. Afedersin ama eşek gibi ödesin aldıklarını.param yetcek mi bilmiyorum dedim kasada. bende para vaaar dedi . 2 lira koydu üstüne
ödemeyip kenara geçecektin. benim de yol param yok o zaman kalsınlar diyecektin..bu kadar basitselam kızlar
ben vardiyalı calısıyorum bi kurumda.yemek yeme de beraber oluyor vardiyadaki 3 arkadasla.sadece 3 bayanız . ben genelde evden getiriyorum yemek ama diger öğün icin bazen markete gidiyoruz, ortak yenecek şeyleri de almak için. bi arkadaş var istedigini alıyor aliyor kasaya gelince ne aldıklarimızın parasını bölüsüyor ne de kendi aldıklarını ödüyor. bugün bana kasada snra ödesiriz dedi.cebinde de parası var biliyorum. ve benim şuan yol param yok. insanlardaki bu rahatlıga hayret ediyorum bazen. arkadaşımdan buz gbi sogudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?