bedavacı!?

Yemegi götürdügünüz gb diger yiyecekleride götürün.
Sorarlarsa indirimleri takip ettiginizi böyle hesaplı oldugunu söylersiniz
Yada gündemde olan 0 şeker diyeti uyguluyor almayacak yememeye gayret edeceginizi söyleyin

Ben olsam bir daha bir kuruş koklatmazdım
Huyunu anlamışsınız şükür ki ;
Kasaya onun yönelmesini beklediğiniz olmuştur illa
O zaman ne oluyor ?

TDK bu toplumdan fazlası değil zaten. O sebeple neyi savunduğunuzun farkına varın. Bu anlamı taşıyor mu? Evet. Ben bundan bir kadın olarak rahatsızlık duyuyor muyum? Evet. Siz kendinize bu tanımı yakıştırıyorsanız kimseyi ilgilendirmez. TDK adet olan kadına "kirli" derken de bu toplumu yansıtıyor. Ben buna saygı duymam. Duyamam. Kendi aklım, fikrim yerinde ve eleştirimi sonuna kadar yaparım. Kadın / Bayan tartışması yapmak yerine bu saçmalık önlenmeli. Kadına yakıştırılan temizlikçi yakıştırması değişmeli. Zira aynı toplum erkek için; mert, sözüne güvenilir, bükülmez, sert demiş. Kadın deyince akla toz bezi geliyorsa öyle topluma da yazıklar olsun. Siz TDK deyip kabul ediyorsunuz diye herkes başını eğmek zorunda değil.

bugün bekledim işte. param yetmeyebilir ama dedim yetmedi benim param vaar deyip 2 lira koydu cekildi
Lafı yutup sen hasta olacağına,koyver gitsin o hasta olsun.Kirmak istemedin yada ayıp algıladın yol paran bile kalmayan sensin,ona birşey olmadı.Ahhhh arkadaşım o eskidenmiş,şimdi herkes bir enayi arıyor kendine.Bir akrabamız var yakınım oluyor.Kadin iki güne bir bana gelir,yer içer bir gör.Arar ay kahvaltı hazırla sana geliyorum.Oldu paşam neyse.Bir de yaramaz çocuğu var evlerden ırak.Zaten üç tanede benim.Kahvaltiya gelirken de bana sofrayı Donat haaaa derdi gülerek.Bende elimden geldiğince hazırladım.Bir gün bu davranmadan ben aradım.Sana kahvaltıya gelicem müsaitsen diye.İsteksiz isteksiz gel dedi.Düşün kendi bana 30kez geldi en az.Amaaaa bir gittim bir yumurta haşlamış.Banada ne diyor sabah sabah canım istemiyor birşey kusura bakma.Ulan bana gelince iştahını hep açıkta.Neyse dedim yoktur belki ne bileyim.Sofra topluyoruz.Bana dediki peyniri ,zeytini bir koyar mısın buz dolabına .Biractimki salamlar,sucuklar,kaşarlar.Buz dolabı full dolau.O zaman dank etti.Sonra bu pişkin bir gün aradan sonra sabah gene aradı.Sana geliyorum çay koy dedi.Lafa bak müsait mısın falan yok.Geliyorum.Kusura bakma canım ben yaptım kahvaltımı şimdi cikicam dedim.Biraz bozuldu ama ertesi gün gene ariyor,sana gelicem diye.Musait değilim canım dedim .Ben seni ararım müsait olunca.Sonra bana yazmış beni çok kırdın diye.Hiccccc oralı olmadım bir beleşciden kurtulmuş oldum

Sanırım TDK ile ilgili eleştirileri hiç duymadınız.
Eğitimlerimizi ise yarıştırmayalım, polemiğe gerek yok.
Herkesin fikri kendine

Uzun uzun yazmaya üşendim.
Hay ağzınla bin yaşa !
Ayakta alkışlıyorum seni

Ama bu üyeye göre profesörlerin söylediği her şeyi kabul etmek gerekir sanırım.
Ben temizlikçi kimliğin olmadan da KADINım. Ve bununla gurur duyuyorum.

Aynı TDK erkeğe mert vb tanımlar yüklerken, kadına temizlikçi diyor ama cinsiyetçi olmuyor öyle mi? Buna da TDK dan okkalı bir sıfat bulurdum da neyse...

Karakter meselesi bu ya. Domuzdan ne koparsam kar mantigi. O gunu karda sayiyor hatun. Hicbir zamanda odeme yapmaz . Ben bu sebeple kac yyillik arkadasligimi bitirdim. Ayri yapin alisverislerinizi. Ya da aksamdan yyap işe gotur. Gitme onla markete.

Alamam yol param kalmıyor deseydin kendini kullandırtmak yada kullandırmamak herşey sende o sizi yerken utanmıyoda siz ona karşı çıkoncamı ayıp olcak

bu kadın bayan meselesi de nerden buraya geldi cidden anlamıyorum kızlar. uç fikirlere de sahip degilim ikisini de "yerinde " kullanıyorum .

bugün bekledim işte. param yetmeyebilir ama dedim yetmedi benim param vaar deyip 2 lira koydu cekildi

Kendine aldiklari ne kadar tutuyordu? Cok pasif davraniyorsunuz, niye kendinizi kullandirtiyorsunuz. Dalga mi geciyorsun aldiklarinin parasini ode deyin, cok zor degil. Esinizden para istemissiniz yani o duruma insan kendini sokar mi yahu baskasinin alisverisinin parasini odemek icin, aklim almiyor.

kendime o kadar kızdım ki. o an sinirlendim basiretim tutuldu resmen

valla benim prensiplerimden birisi, Ben 1 yaptiysam karsimdakinden bir karsilik gelmeden 2nciyi yapmam. En sindiremeyecegim seylerden biri, bir baskasinin beni maddi/manevi somurme gayesi. Keske sizde 2nci defaya hic cagirmasaydiniz. Zaten bu bence bir gorgu kuralidir, kendini davet ettiriyorsan( Buda cok ayip ya neyse) daha sonra seninde nezaketende olsa davet etmen gerekir. Boyle yuzsuz, cikarci insanlari asla, asla evinize almayin, cok iyi yapmissiniz fazlasini hak etmis.

:) basima gelmis gibi sinirlendim, 2 lira vermis birde siz param yetmez deyince. Paranizi lutfen isteyin, senin aldiklarin 14 tutmustu 12 lirasini vermelisin deyin. Boyle birine ders vermeniz lazim
açık açık ben artık evden getiricem ne varsa deyip işin icinden cıkmayi düsünüyorum.aramıza duvar cektim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…