- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bırak boşver cevap bile yazma. Hatta ben olsam inadına BAYAN BAYAN BAYAN BAYAN yazarım 1000 kez.Kadın ... gönlünüz oldumu. ?
Bayan değil KADIN.
Konuya gelince de bundan sonra siz de ortak hiç bir şey almayın.
baymıyoruz ama dicem işin içinden çıkamıcazBırak boşver cevap bile yazma. Hatta ben olsam inadına BAYAN BAYAN BAYAN BAYAN yazarım 1000 kez.
Ben de bunu sizden öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.Kadın kelimesinin TDK'da 'hizmetçi bayan' anlamına geldiğini biliyor muydunuz ?
Konu sahibi kasaya gelince "kendime kadar para aldım sonra al" diyebilirsiniz. Kimsenin yükünü çekmeyin. Bu tip insanlar zaten siz sustuğunuz için çoğalıyorlar.
ilginç belkide sizeiden veya yanliş kişilerle arkadaşlık ettıgınız icindir... arkdadaş candır. Eş arkadaş değil cok sacma...Arkadasini alisveriste tanirsin zaten. Boyle belescilerden nefret ediyorum ya. Hic arkadasim yok. Olmasini da istemiyorum hayatima kimseyi sokmuyorum. Asosyal degilim. Cok disa donuk bir yapim var amma velakin prensip olarak insan sevmiyorum ben... cunku genel olarak herkes menfaatci.. isi gorulene kadar. Merhaba merhaba... o kadaaaar.. dostlukmus arkadaslikmis hepsi cocuklukta kaldi. 2 3 tane dostum vardi. Evlendiler barklandilar. Baska sehirlere dagildik bitti gitti. Insanlara cok firsat verdim ama degerlendiremediler. Hep kullanmaya calistilar. Bu sebeple aile iliskilerim cok iyi. Tek dostum esim. Iyiki var
bu huy işte insani kulanıyorlar pişlinkıkleriyle. birdakıne cıkarken para yok üzerimde sen ödersen otururuz de bittiBende de var öyle bir arkadaş. Asla hesabını yapmıyorum ama sinirine dokunuyor insanın. Aileme gittiğim zaman çıkalım edelim bir yerlere gidelim diye ısrar ediyor. Bir mağazaya girsek hediye aldırmaya kalkıyor, sen zenginsin diyor. Bir yere gidiyoruz yemek yiyoruz ya da çay, kahve içiyoruz ben çok nadiren tatlı vs yerim her yerin sevmem tatlısını, pastasını falan o yiyor, sıra hesaba geliyor, kardeşine ısmarlarsın artık kocan zengin diyor. Bir sinir harbi geliyor bana. Son dönemlerde olmasa da haziran ayına kadar çok aktif arkadaşlarla çıkan bir insandım. Etrafımdaki insanlarda hep maddi açıdan rahat insanlar ama ben böyle bir şey görmedim. Arkadaşlarımla aramızda asla hesap konusu dönmez. Ya ortaklaşa öderiz ya aramızdan biri ödemek ister öder ya da hesap yüklü gelmiştir yanında nakti olan öder. 200 küsür hesap ödediğimi bilirim ama ben istediğim için öderim, dokunmaz bile. Fakat bu arkadaşın daha bir çayını içmişliğim yok üstelik 20 senedir arkadaşım. Hadi 10 senedir ergenlikten beri çıkarız yok yani yok. Üniversite okuyordu, eskiden öğrenciyim ben kardeşim diyordu hadi eyvallah ama şimdi çalışıyor. Öğrenciyken de arkadaşlarıyla her gün geziyordu tozuyordu, instagrama story atıyordu görüyordum yani yiyip içtiğini ama sıra bana gelince enayi yerine koymaya çalışıyor. Sinirim bozuldu yine.
Bende de var öyle bir arkadaş. Asla hesabını yapmıyorum ama sinirine dokunuyor insanın. Aileme gittiğim zaman çıkalım edelim bir yerlere gidelim diye ısrar ediyor. Bir mağazaya girsek hediye aldırmaya kalkıyor, sen zenginsin diyor. Bir yere gidiyoruz yemek yiyoruz ya da çay, kahve içiyoruz ben çok nadiren tatlı vs yerim her yerin sevmem tatlısını, pastasını falan o yiyor, sıra hesaba geliyor, kardeşine ısmarlarsın artık kocan zengin diyor. Bir sinir harbi geliyor bana. Son dönemlerde olmasa da haziran ayına kadar çok aktif arkadaşlarla çıkan bir insandım. Etrafımdaki insanlarda hep maddi açıdan rahat insanlar ama ben böyle bir şey görmedim. Arkadaşlarımla aramızda asla hesap konusu dönmez. Ya ortaklaşa öderiz ya aramızdan biri ödemek ister öder ya da hesap yüklü gelmiştir yanında nakti olan öder. 200 küsür hesap ödediğimi bilirim ama ben istediğim için öderim, dokunmaz bile. Fakat bu arkadaşın daha bir çayını içmişliğim yok üstelik 20 senedir arkadaşım. Hadi 10 senedir ergenlikten beri çıkarız yok yani yok. Üniversite okuyordu, eskiden öğrenciyim ben kardeşim diyordu hadi eyvallah ama şimdi çalışıyor. Öğrenciyken de arkadaşlarıyla her gün geziyordu tozuyordu, instagrama story atıyordu görüyordum yani yiyip içtiğini ama sıra bana gelince enayi yerine koymaya çalışıyor. Sinirim bozuldu yine.
Kadın kelimesinin TDK'da 'hizmetçi bayan' anlamına geldiğini biliyor muydunuz ?
Konu sahibi kasaya gelince "kendime kadar para aldım sonra al" diyebilirsiniz. Kimsenin yükünü çekmeyin. Bu tip insanlar zaten siz sustuğunuz için çoğalıyorlar.
Niye hala arkadaşınız olduğunu anlamadım. Ben olsam görüşmezdim. Veya bir sonraki buluşmanızda “Yatırımlık pahalı bir arsa alıyoruz. Maddi durumum bundan sonra sıkışık olacak. Son 20 yıldır ben ödüyorum, bundan sonraki 20 yılda sen ödersin artık” deyin, bir daha sizinle görüşmez zaten. Görüşürse de o öder, sinir olmazsınız.
Canım ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yanımda para yok desem yemez. Zaten pamuk ipliği derler ya o noktaya getirdi arkadaşlığımızı. Son demlerimizi yaşıyoruz.bu huy işte insani kulanıyorlar pişlinkıkleriyle. birdakıne cıkarken para yok üzerimde sen ödersen otururuz de bitti
neee eşiniz kac para mı verdi diye soruyor. Allah aşkına görüşmeyın artıkZaten farklı sebeplerden artık kopma noktasındayım. Son demlerimiz. Farklı şehirlerde yaşayınca öyle çok üzerinde aman aman durmuyor insan ama birikiyor birikiyor sonunda bıçak kemiğe dayanıyor.
Çocukluk arkadaşım dört yaşından beri beraberdik. Hani ergenlikte falan dışarı çıkardık falan o ayrı hadi ama ben evlendikten sonra saçma sapan azıttı. Eşimin işi zaten inşaat sürekli arsa alıyoruz falan yemez öyle. Enteresan bir insan. Giderim oraya mesela gelirken eşimin ne kadar para verdiğini sorar. Söylemem elbette ama biliyor eşim iş adamı. Hala beni istemeye geldiklerinde gelen arabalardan bahseder arada. Ben yaka silktim artık. Beleşçilik meselesi aramızdaki en ufak şey.
ozamam doğruyu söyle. Bunca yıldan beri arkadaşız. Birde ben senin cayını bir iceyim de?Canım ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yanımda para yok desem yemez. Zaten pamuk ipliği derler ya o noktaya getirdi arkadaşlığımızı. Son demlerimizi yaşıyoruz.
Oo canım o ne ki... bana göre çok ayıp öyle şeyler ama ona göre değil.neee eşiniz kac para mı verdi diye soruyor. Allah aşkına görüşmeyın artık
suc sende sınırını koyacaksın. Herşey bir yere kadar.Oo canım o ne ki... bana göre çok ayıp öyle şeyler ama ona göre değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?