- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Canım diyorum anlamıyor. Sadece konu o da değil. Uyarıyorsun uyarıyorsun, bir konu açıyor, "Biliyorum öyle falan ama..." diye cümleye giriyor. Biraz arsız. Dediğim gibi artık son damla bardak taşacak ve bitecek yani. Bana diyor ki ben sana her şeyimi anlatıyorum sen anlatmıyorsun bana bir şeyini. Neyimi anlatayım. Bir anlatacak bir şeyim yok. İki ağzı çok gevşek. Üç çok doluyum çok doluyum bir arayıp sormuyorsun, psikolojim bozuldu vs diye kendisi anlatıyor. Geçiştirmeye çalışıyorum anlamıyor.ozamam doğruyu söyle. Bunca yıldan beri arkadaşız. Birde ben senin cayını bir iceyim de?
Eşiöin ne kadar kazandıgı ne kadar verdıgı seni alakadar etmeki de?
Bundan sonra sen ödersen iceriz cayi yoksa yok de bitsin.
Sevdiğim insanları kırmamaya özen gösteririm. Aynı mahallede yanyana binalarda oturuyor ailemle. Birkaç senelik arkadaş olsa umursamam bile ama çocukluğumdan beri tanıyorum.suc sende sınırını koyacaksın. Herşey bir yere kadar.
Canım ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yanımda para yok desem yemez. Zaten pamuk ipliği derler ya o noktaya getirdi arkadaşlığımızı. Son demlerimizi yaşıyoruz.
Evet ilginc... ilginc geliyor kulaga ama bu benim tercihim. Hele arkadas gruplari oluyor ya, bir araya toplasip kocalarini cekistiren, dertlerini birbirleriyle paylasip sonra o dertlerden nemalanlar... yuz yuze can ciger kuzu sarmasi olup, arkani dondugun an vir vir vir dedikodunu yapan... aman ben almayayim. Siz arkadaslarinizla mutlu mesut yasayin. Benim cok sukur ihtiyacim yok. Gorustugum elbette insanlar var ama hep mesafeliyimdir. Ozelimi paylasmam. Vicik vicik iliskiler bana gore degil. Yardim talep eden olursa kosar giderim. Vurdumduymaz, gamsiz bir insan degilim. Sadece mesafeliyim. Esim en iyi dostum dedim, esten arkadas mi olur demissiniz ya guldum... olur efenim esten arkadas olur, sevgili olur, dost olur. Yeterki siz olmayi isteyin.... hurmetler ssaygilar......ilginç belkide sizeiden veya yanliş kişilerle arkadaşlık ettıgınız icindir... arkdadaş candır. Eş arkadaş değil cok sacma...
insanın nasıl dostu olmaz hiç mi cevreniz yok gidip geldıgınız. Benim cocukluk arkadaşlarımın cocuklarıyla kendi cocuklarım bile oyuyor...
Ben almanyada yaşıyorum bazı arkdaşlarıö türkıyede evlendıp döndüker hala görüşüyoruz. Mesafe bahane değil.
Yok canım bir şey almam zaten ne alacağım. Yanımda kartta olur yüklü miktarda para da ama asla almam. Çok itici geliyor bana öyle şeyler.Açıkça onun alışverişini karşılamak istemediğiniz söyleyin. Eşinizin zengin olduğunu söylemiş falan çok itici.
Ben en yakın arkadaşımla bile yanımda nakit para olmadan buluşmam. Olur da kart ile ödeme yapamam bir sorun falan çıkar diye. Ki yakın arkadaşlarım da aynı şekilde bir önce ki sefer biri ödediyse diğer sefer biri öder. Çok ilginç insanlar ve böyle insanlara haddini bildirmek lazım. Parası olmaz falan siz de razıysanız ödersiniz bir derece ama bu resmen enayi yerine koymak karşındakini. Bir de tavırları da çok itici ve yüzsüzce.
Kısacası sondu. Bu Kasım'da yine gittim. Annesi görmüş beni, mesaj attı bana niye söylemedin geldiğini diye. Söylemek gibi bir zorunluluğum mu var dedim. Bitti. Bundan sonra böyle. Saçma sapan cinsel hayatımdan bilmem nelere kadar muhabbetler açıyor. Gelemiyorum. Uyarsan da aynı. Kötü olacaksın bu zamanda onu anladım. Sömürülmeye başlandığım yerde dur derim ben. Bir olur iki olur, bunun ise sonu yok.Açıkça onun alışverişini karşılamak istemediğiniz söyleyin. Eşinizin zengin olduğunu söylemiş falan çok itici.
Ben en yakın arkadaşımla bile yanımda nakit para olmadan buluşmam. Olur da kart ile ödeme yapamam bir sorun falan çıkar diye. Ki yakın arkadaşlarım da aynı şekilde bir önce ki sefer biri ödediyse diğer sefer biri öder. Çok ilginç insanlar ve böyle insanlara haddini bildirmek lazım. Parası olmaz falan siz de razıysanız ödersiniz bir derece ama bu resmen enayi yerine koymak karşındakini. Bir de tavırları da çok itici ve yüzsüzce.
söyle kuzum sonra hesaplaşırız demiş zaten' hesaplaşma vakti 'de gülümse bakalım ne diyecek ? iyi niyetini kullandırma sakın sinir oldum burada bir çoğumuzda yaşamıştır asırı kibar isanların kibarlığını kullanıyorlar .selam kızlar
ben vardiyalı calısıyorum bi kurumda.yemek yeme de beraber oluyor vardiyadaki 3 arkadasla.sadece 3 bayanız . ben genelde evden getiriyorum yemek ama diger öğün icin bazen markete gidiyoruz, ortak yenecek şeyleri de almak için. bi arkadaş var istedigini alıyor aliyor kasaya gelince ne aldıklarimızın parasını bölüsüyor ne de kendi aldıklarını ödüyor. bugün bana kasada snra ödesiriz dedi.cebinde de parası var biliyorum. ve benim şuan yol param yok. insanlardaki bu rahatlıga hayret ediyorum bazen. arkadaşımdan buz gbi sogudum
Herkes kendi aldıklarını odesin niye boyle yapıyorsunuz Ya da siz ben bir şey almayacağım diyin o gitsin alsın sonra alın.selam kızlar
ben vardiyalı calısıyorum bi kurumda.yemek yeme de beraber oluyor vardiyadaki 3 arkadasla.sadece 3 bayanız . ben genelde evden getiriyorum yemek ama diger öğün icin bazen markete gidiyoruz, ortak yenecek şeyleri de almak için. bi arkadaş var istedigini alıyor aliyor kasaya gelince ne aldıklarimızın parasını bölüsüyor ne de kendi aldıklarını ödüyor. bugün bana kasada snra ödesiriz dedi.cebinde de parası var biliyorum. ve benim şuan yol param yok. insanlardaki bu rahatlıga hayret ediyorum bazen. arkadaşımdan buz gbi sogudum
Bayan değil KADIN.
Konuya gelince de bundan sonra siz de ortak hiç bir şey almayın.
Bırak boşver cevap bile yazma. Hatta ben olsam inadına BAYAN BAYAN BAYAN BAYAN yazarım 1000 kez.
benim sinir oldugum geldim bi olay anlatıyorum yerimi bayan değil KADİN yazmak. yersiz. gerek yok.bende bunu anlamıyorum.
çalışıyorum firmalarla görüşüyorum isim almamış olduğum zamanla tekrardan aradığım da bir bayanla görüşmüştüm demem gerekiyor sizin bu KADIN diye belirtmenize göre ordan bi kadınla görüşmüştüm demem gerekiyor ki bence çok tuhaf olur.
bence bu dayatanların bayan - kadın - hanımefendi dediklerinde kafalarında farklı düşünceler dolaşıyor ki başkaları istemediği şekilde söylediğinde direkt düzeltme gereği duyuyor.
ödemiyor.. evden getirdigni ikram etmiyor. yer misiniz getireyim diyor .bizim getirdgimizi azmış çokmuş demeden çoktan paylıyor.Ee söyleyin ya? Size güvenip alıyor belli ki, almasın tutsun boğazını.
Borcunu ne zaman ödüyor peki?
ödemiyor.. evden getirdigni ikram etmiyor. yer misiniz getireyim diyor .bizim getirdgimizi azmış çokmuş demeden çoktan paylıyor.
O TDK nın cinsiyetçi ve dar bakış açısı yüzünden
Ama doğrusu bayan değil kadındır
Kadın kelimesinin TDK'da 'hizmetçi bayan' anlamına geldiğini biliyor muydunuz ?
Konu sahibi kasaya gelince "kendime kadar para aldım sonra al" diyebilirsiniz. Kimsenin yükünü çekmeyin. Bu tip insanlar zaten siz sustuğunuz için çoğalıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?