'Müsait değilim' yeterli bence madem gitmek istemiyorsunuz.
Artık bir bahane bulma bence. Bu sefer götür çünkü tamam demişsin bir kere sözünün arkasında durmalısın. Ama birdaha bu tür şeylerde net ol 'Götüremem' de. Hesap vermek zorunda değilsin bunu dedikten sonra..
Net bir dille götürmek istemediğinizi belirtin, misafirim gelirse goturemem değilde misafirim gelicek goturemem. hafta sonu isim var goturemem gibi açık kapı bırakmadan konuşun ..diğer kuonunuzu bilmiyorum sevdiğiniz adamın annesimi bu anliyamadim orasını ?
Belki gelin olarak sizi istemiyor böyle kaçırmaya çalışıyordurBeğendiğim adamın annesi. Kadın sanki oğlunun evlenmesini istemiyor veya çok itaatkar bir gelin istiyor.O his uyandı içimde. Soğudum
Belki gelin olarak sizi istemiyor böyle kaçırmaya çalışıyordur
Kullandirmayin tabiki hatta yerinizde olsam senin oğlun var aslan gibi teyzecim o götürsün bana söyleyene kadar derim.Olabilir. Ama gene de kendimi kullandırmak istemiyorum. O kadar da girmedik yerin dibine
Aslında bu tür şeyleri mesajda yazmak daha basit. Yani yüz yüzeyken Götüremem demekle mesajda demek farklı. Çok daha rahat reddedebilirsin aslında.. Kendini kullandırma..Onu yapcaktım ama konuşma aklıma geldikçe beni manipule etmesi ve sıkıştırması hiç hoşuma gitmiyor. O yüzden içimden gelmiyor ve yapmak istemiyorum.
Kullandirmayin tabiki hatta yerinizde olsam senin oğlun var aslan gibi teyzecim o götürsün bana söyleyene kadar derim.
Birde abisini var ohaaSöyledim oğlun götürsün. Arabası tamirde ve abisine gidecekmiş. Baya yapışkan
Birde abisini var ohaahayatta götürmem iki oğlum olucak elin kızı beni hastaneye götürecek ..
Hafta sonu nasıl randevusu oluyor anlamadım Hafta içi olur muayine niçin gidiyor hastaneye ? Bu düşünce yapısında ise sizi kullanıyor ben olsam götürmem hafta sonuna var daha goturemiyecegizi işinizin çıktığın söyleyin vakit var ken başka birine baksın..Diyorum ya kıyamıyor. Ama millet hafta sonunu saatlerce onunla geçirecek hastanede.
Hafta sonu nasıl randevusu oluyor anlamadım Hafta içi olur muayine niçin gidiyor hastaneye ? Bu düşünce yapısında ise sizi kullanıyor ben olsam götürmem hafta sonuna var daha goturemiyecegizi işinizin çıktığın söyleyin vakit var ken başka birine baksın..
Hafta sonu yasaklar var mazeret bulmakta zor ..Yalana teşvik etmeyi sevmiyorum ama hastalandiginizi söyleyebilirsiniz grip gibiyim ama ne olur ne olmaz diyin bulaşır falan başkasına bakın deyin.Randevusunu oğlu vaktinde almış. Öyle dedi.
Ne gibi işim var desem? Biliyorum gene büsürü soru soracak. Üffff
Burada yasaklar yok öyle sıkı.Hafta sonu yasaklar var mazeret bulmakta zor ..Yalana teşvik etmeyi sevmiyorum ama hastalandiginizi söyleyebilirsiniz grip gibiyim ama ne olur ne olmaz diyin bulaşır falan başkasına bakın deyin.
Çalışıyorsanız mesai yapacağınızı söyleyin o zaman yada tek yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla ailenizin geleceğini söyleyin hafta sonuBurada yasaklar yok öyle sıkı.
Geçen zaten öyle idim corona olduğumu düşündüm . Test yaparsın dedi. Yani öyle biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?