Beğendiğim adamın

Bu konuşmalar olurken beğendiğiniz adam nerde? Çok saçma olmuş bu israrcilik.

Siz de kendinizi açıklama yapmak zorunda hissetmeyin, götüremem maalesef dedikten sonra hâlâ neden falan diyorsa yorgunum, dinlenmem gerek deyin, bırakın. Hem doğruyu söylemiş olursunuz hem kendi ihtiyacınızı da önemsiyor olduğunuzu gösterirsiniz. İki oğlu varken size sorması garip zaten.

Önceki konunu biliyorum.Resmen Allah seni korumuşBu kadar işin olduğunu söylemene rağmen anlamamakta ısrar eden yapışkan bir kadin,annesini,arabasi güya tamirde diye doktora goturemeyen ise yaramaz bir adam...Ve bilmeden böyle bir adamdan hoşlanmam.. Bence arkana bakmadan kaç bir bahane uydur noterde işinin olduğunu söyle ne bilim bir devlet dairesinde imza isim var de ne kadar sürer bilemem vs geçiştir.Bu yengeyle de telefonlasma ki yapışmasın.Oglunu da övdüğünde "hiç övdüğün kadar değilmiş ne bilim baska biri olsa annesi için taksi tutar araba bulur gene annesini doktora götürür bana değişik geldi oğlun" dersinSenin açından sevindim daha aileyle bir bağınız yokken bu kadar sizi işlerinde kullanmaları olaki evlenseydiniz en büyük sorununuz bu olurdu o zaman bu kadar rahat bahane de üretemezdiniz Gerçekten bunu kutlayin

Kadin hic direk demedi ki, Oğlu ile uyuşup uyuşmadığımızı. Ama sürekli konuyu ona getirmesi sıktı, onu övüp durması haliyle bende “ acaba istiyor mu” sorusunu bıraktı.
Bende hiç açılmadım bilmiyor ilgi duyduğumu

Pintilik geldi aklıma. Taksi haliyle para isteyecek. Yoksa başkalarını neden böyle zahmete sokmak istesin ki?

Gözünden anlamıştır. Kocakarıları ne sanıyorsunuz?

bence son seferlik gidin tamam demişsiniz artık oda ona göre plan yapmıştır bir daha benzer birşey isterse başka işim var deyip geçiştirin ama asla tamam demeyin

bence son seferlik gidin tamam demişsiniz artık oda ona göre plan yapmıştır bir daha benzer birşey isterse başka işim var deyip geçiştirin ama asla tamam demeyin

Normalde sevabına vallahi götürürdüm. Dediğim gibi kadın ben bahane ürettikce lehine çevirdi. misafir gelir dediğimde , o saatte misafir gelmez dedi. dinlenmek istiyorum deyince , randevu geç saatte o saate dinlenmiş olursun gibi cevaplarla karşıma çıktı. En sonunda tamam dedirtti.

Ya bana iki de bir “ oğlum çalışıyor çok yoruluyor, dinlenmeye ihtiyacı var” diyen kadın benim isteklerimi ve ihtiyaçlarımı es geçiyor. Özelime girip benim günümü kendine göre ayarlıyor. Sanki biz çalışıp yorulmuyoruz, yorganla iş yerine gidip masa da yatak seriyoruz.

Kadının taktiği alkış tutulacak cinste resmen Yıldırma politikası diye buna derim ben.Kimse daha şimdiden kv adayını yapışık ikiz gibi dibinde istemez değil mi ??
Soğuttu işte beni. “ ben başkasından su istemeye utanıyorum zahmet olur diye, kendim herşeyimi yaparım” diyen yenge, beni kukla gibi yönetmeye çalışıyor. Az önce bir arkadaşım baya kızdı. Bunlar köle arıyor dedi. Ya aslında oğlu ile benim konum hiç bir zaman söz konusu olmadı. Hiç bir taraftan teklif olunmadı. O yüzden, belki arkadaşım abartıyor diyorum. Bilemedim ki

Çok naifsiniz. Üzerler sizi.

Tekrar arayın, 'kusura bakmayın cumartesi için acil bir işim çıktı götüremeyeceğim' deyin. Nedenini sorarsa da 'özel bir iş, size de geçmiş olsun' deyin kapatın. Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Artık bu kadınla aranıza mesafe koymanın zamanı geldi.

Mesaj atsam galiba daha iyi. İşim çıktı derim.
Anlamadım ki kadın nereden böyle beklenti ve isteklerde bulunuyor.
Benim hatam nerede? Kendisini oğlunu görmeden de çok severdim ama bakıyorum herkes benden değerli kimse zahmete girmesin el alemin kizi çeksin ( 25 kilometre yolu ) ne güzel hayat

Siz atın mesajı, işim çıktı özel diye. :)) Oğlunun da turşusunu kursun.

Sorgulamayın artık, akışına bırakın. Yapmak istemediğiniz bir şey olduğunda insanlara hayır demeyi bilin. Yengeyi de boşverin, varsa yaşıtlarınızla vakit geçirin.

Bu aile kullanıyor sizi eski konunuzu da okumuştum. Belli ki yumuşak yüzlü nahif birisiniz kendinizi kurtarın bu aileden hiç iyi niyetli değiller.

Ayrıca yasak var hadi hastane randevusu tamam da izin aile yakınlarına size olduğunu sanmıyorum hele ki birinci derece yakınları varken. Bunu söyleyin gitmeyin ve iletişimi kesin. Bu ailenin sizin arkanızdan ileri geri konuştuğuna da eminim. Kullandırmayın kendinizi daha fazla.

Konuşsunlar ne oldukları belli değil mi? Ben hiç oğluna talibim demedim. Bir defa toruna baktım çaresizler di diye. Telefonda konuştum yenge ile kendisine değer verdiğim için. Hata yaptığımı hakkımda konuşmalarına sebep de verdiğimi sanmıyorum . Onlar düşünsün taksi parası vermemek için birde bir hafta sonu insanlara ağız açan onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…