Kendinizi kullandirmamak için bahaneye değil hayir demeye ihtiyacınız var.
Belli ki kadın oğlunu sizi kullanma aracı olarak kullanmış bugüne kadar. Ne sinsi insanlar var.
Bence arayın ve kusura bakma seni hastaneye goturemeyecegim deyin.bu ortamda herkes hastaneye en yakini ile gitmeli deyin ve kapatin.
Bundan sonra birine hayır demeye karar verdiyseniz düz "hayır" deyin,
-Beni haftasonu arabayla hastaneye götürebilir misin?
-malesef olmaz götüremem
neden diye sormaz çoğu insan, ama yüzsüzler sorar tabiki o zaman da götüremem kusura bakmayin diyeceksin bahane söylemek zorunda değilsin.
Bahane one sürmek karşı tarafın şöyle algilamasina sebep olur "bahaneyi halledersem evet e dönecek."
Yapma yani bahane sunma, sadece hayır de.
Bu arada 2 oğlu var hadi onlari gectim madem beklemesi uzun bir iş, bin taksiye git dönüşte de hastane önünde illaki taksi olur. Nasıl bi kafa yapısında bu insanlar anlam veremiyorum.
Gözünden anlamıştır.Kadin hic direk demedi ki, Oğlu ile uyuşup uyuşmadığımızı. Ama sürekli konuyu ona getirmesi sıktı, onu övüp durması haliyle bende “ acaba istiyor mu” sorusunu bıraktı.
Bende hiç açılmadım bilmiyor ilgi duyduğumu
bence son seferlik gidin tamam demişsiniz artık oda ona göre plan yapmıştır bir daha benzer birşey isterse başka işim var deyip geçiştirin ama asla tamam demeyinArkadaslar önceki konumda bana yardımcı oldunuz teşekkür hepinize.
Konu gene bu önceki konum olan bu yenge.Bana sürekli oğlunu överek belki kendini tatmin etmekten başka birşey bilmeyen annesi.
Geçen bana hafta sonu beni hastane randevum için götürür müsün diye sordu. Bende hafta sonları yorgun olduğum için geç kalktığımı söyledim. Bana “ randevunun saatini öğrenip sana söylerim tekrar” dedi. Resmen yapıştı yani. Bugün de “ randevum saat 16 da beni götürür müsün ?” diye sordu. Bende : Misafir gelirse gelemem” dedim. Kadın resmen : “ o saatte kimse gelmez” diyor. Neyse bende “ oğlun evde o götürse?” O da : “ arabası tamirde “ dedi.
Bende gerçekten kendimi kapana kısılmış gibi “ tamam” dedim. Ama dialog aklıma geldikçe hiç gitmek istemiyorum.
Yok yanlış gitmeye korkuyormuş oğlu izinde ve aynı şehirde olan abisine gidecekmiş. Çok sinir oldum. Birde bana “ ama evet diyorsan geleceksin yarı yolda bırakmak yok. Haber ver ben başımın çaresine bakayım “ diyor.
Ondan önce hep:” ben kimseden birşey istemem utanırım , her işimi kendim görürüm” diyordu. Şimdi de iki kere yardımcı olduk diye, baya utanmaz gibi oldu.
Aslında sevabına gitmek isterim ama bakıyorum kendi evladını sakınıp kıyamıyor yanına almaya, çünkü orada baya beklemesi gerekecek. Hep söyler zaten “ oğlum çok çalışıyor “ felan , sanki biz uyumaya gidiyoruz işe. bu da beni hem sinir ediyor hem üzüyor.
Kızlar bana gitmemek için bahane lazım. Nolur akıl verin .
Selamlar
bence son seferlik gidin tamam demişsiniz artık oda ona göre plan yapmıştır bir daha benzer birşey isterse başka işim var deyip geçiştirin ama asla tamam demeyin
Soğuttu işte beni. “ ben başkasından su istemeye utanıyorum zahmet olur diye, kendim herşeyimi yaparım” diyen yenge, beni kukla gibi yönetmeye çalışıyor. Az önce bir arkadaşım baya kızdı. Bunlar köle arıyor dedi. Ya aslında oğlu ile benim konum hiç bir zaman söz konusu olmadı. Hiç bir taraftan teklif olunmadı. O yüzden, belki arkadaşım abartıyor diyorum. Bilemedim kiKadının taktiği alkış tutulacak cinste resmenYıldırma politikası diye buna derim ben.Kimse daha şimdiden kv adayını yapışık ikiz gibi dibinde istemez değil mi ??
Çok naifsiniz. Üzerler sizi.Soğuttu işte beni. “ ben başkasından su istemeye utanıyorum zahmet olur diye, kendim herşeyimi yaparım” diyen yenge, beni kukla gibi yönetmeye çalışıyor. Az önce bir arkadaşım baya kızdı. Bunlar köle arıyor dedi. Ya aslında oğlu ile benim konum hiç bir zaman söz konusu olmadı. Hiç bir taraftan teklif olunmadı. O yüzden, belki arkadaşım abartıyor diyorum. Bilemedim ki
Tekrar arayın, 'kusura bakmayın cumartesi için acil bir işim çıktı götüremeyeceğim' deyin. Nedenini sorarsa da 'özel bir iş, size de geçmiş olsun' deyin kapatın. Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Artık bu kadınla aranıza mesafe koymanın zamanı geldi.Soğuttu işte beni. “ ben başkasından su istemeye utanıyorum zahmet olur diye, kendim herşeyimi yaparım” diyen yenge, beni kukla gibi yönetmeye çalışıyor. Az önce bir arkadaşım baya kızdı. Bunlar köle arıyor dedi. Ya aslında oğlu ile benim konum hiç bir zaman söz konusu olmadı. Hiç bir taraftan teklif olunmadı. O yüzden, belki arkadaşım abartıyor diyorum. Bilemedim ki
Tekrar arayın, 'kusura bakmayın cumartesi için acil bir işim çıktı götüremeyeceğim' deyin. Nedenini sorarsa da 'özel bir iş, size de geçmiş olsun' deyin kapatın. Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Artık bu kadınla aranıza mesafe koymanın zamanı geldi.
Siz atın mesajı, işim çıktı özel diye. :)) Oğlunun da turşusunu kursun.Mesaj atsam galiba daha iyi. İşim çıktı derim.
Anlamadım ki kadın nereden böyle beklenti ve isteklerde bulunuyor.
Benim hatam nerede? Kendisini oğlunu görmeden de çok severdim ama bakıyorum herkes benden değerli kimse zahmete girmesin el alemin kizi çeksin ne güzel hayat
Sorgulamayın artık, akışına bırakın. Yapmak istemediğiniz bir şey olduğunda insanlara hayır demeyi bilin. Yengeyi de boşverin, varsa yaşıtlarınızla vakit geçirin.Mesaj atsam galiba daha iyi. İşim çıktı derim.
Anlamadım ki kadın nereden böyle beklenti ve isteklerde bulunuyor.
Benim hatam nerede? Kendisini oğlunu görmeden de çok severdim ama bakıyorum herkes benden değerli kimse zahmete girmesin el alemin kizi çeksin ( 25 kilometre yolu ) ne güzel hayat
Bu aile kullanıyor sizi eski konunuzu da okumuştum. Belli ki yumuşak yüzlü nahif birisiniz kendinizi kurtarın bu aileden hiç iyi niyetli değiller.
Ayrıca yasak var hadi hastane randevusu tamam da izin aile yakınlarına size olduğunu sanmıyorum hele ki birinci derece yakınları varken. Bunu söyleyin gitmeyin ve iletişimi kesin. Bu ailenin sizin arkanızdan ileri geri konuştuğuna da eminim. Kullandırmayın kendinizi daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?