Bekar kayınlara bakmaktan bıktım

Çok içim acıyor bu hikayeye. Emreydi sanırım çocuğun adı. Adam akrabaymis. Aslında aynı odaya yatak açıyorlarmis ama gece bu bir şekilde yanına geliyordu demekki. Keşke o adamı da oldurseydi. Kendi intihar etti. Annesinin durumunu dusunemiyorum. Çok acı.

Evet biz doğuluyuz bizde ayıp karşılanır ama artik bu duruma katlanacak takatim yok
Valla canım artık kültür ayıp mayip yok,ne dogruysa o olmalı,3 tane kazık kadar heriflerin ne işi var sende,insanlar eskisi gibi vur ensesine al lokmasını değil,sizinde anlasilan gözünüz yeni açılmış ,ya bu laftan sonra resti çekersiniz ya da 3.kaynida alıp beslersiniz,evlendikleri de onlarin eşleri sizin yaptiginizin gramini yapmazlar ve iyilikleriniz de çarçabuk unutulur

Malesef böyle artık,en yakınına bile guvenemiyrsun, disardan asla anlaşılmıyor özellikle zaten kendilerini şirin,çocuk sever gösteriyorlar,Allah bin belasını versin hepsinin, hem bu dünya da hem Cehennem ateşinde kavrulsun etleri kemikleri,o masumlara uzanan elleri parça parça olsun

Valla memleketlerde de artık milyonda bir var konu sahibi gibi,onların gözü daha açık oluyor,kp kv bulmus tabi ezik gelini 3.yude yollar

Emre Yıldır..
Davanın sonucunu göremeden intihar etti maalesef.

Aileniz yokmu. Alın çocuklarınızı gidin ailenizin yanına. Kendilerine başka hizmetçi bulsunlar.

Suistimal ediliyorsunuz. Gidin diyemem ama ya resti çekeceksiniz, yada size biçilen hayatı yaşamaya devam edeceksiniz. Eşinize resti çektiğinde sizi tercih etme ihtimali çok daha olası ancak bunun da çok garantisi yok

Sen gideceksin ,oh ne dogur dogur geline gonder.ne guzel

Bence elti akıllı.O bekar kayinla yaşamak istememistir.İsyan bayrağını çekmiştir.Bu aileye normal geliyor heralde kayın ile yaşamak.

Allahım sen aklıma mukayyet ol yorumları bile okumaya sabredemedim. Neden baştan bu iki adam da sizde kalınca itiraz etmediniz. Daha da başa gidiyorum neden eltinize taşınacağınız evliliğe tmm dediniz. Şu an çocuklar yüzünden çaresiz olmanızı bir dereceye anlayabiliyorum ama baştan niye kabullendiniz ki. Taviz tavizi doğurur. Çok üzüldüm durumunuza

Dinen de uygun değil.Esi evde olmazsa sıkıntı.Yanlis anlaşılma olur.Buna benzer sorun bende yaşadım.Linc yedim eşimin erkek kardeşi var.16 yaşında daha çocuk işte eşim işteyken yanımda kalabilirmis.Korkar misin.Bende uygun olmaz dedim diye linç yedim.Oglum yaşında imiş.Cocuk abimin evine gitmeyeceğim demiş.Herkes anlamıyor İst.e

Dini yorum yasak

Resmen sok oldum su konuya.
Nasil bir insansiniz cidden bilemedim. Cok iyi kalplimi, safmi enayimi..
aile resmen 3 oglununbirden yamamis sana 4. Yolda onuda yamayacaklar
Aileniz hicmi birsey demedi evlenirken hayretlerdeyim.

Arkadaşlar gayet doğulu işleri bunlar. Resmen kadının adı yok. Ailen iş ciddiye binince git kocanın yanına derler mi acaba? Bence hiçbir islerini yapma.

Ben dinen doğru değil diye bakmadım bakmamda.Yanlış olan o değil.Bizim gelenekle görenekler açısından doğru değil.Eskiden Anadoluda çok yaygınmış ..Giden büyüğe hemen küçükler yollanıyor işte.İş. aş.vb.Ama artık aileler küçüldü ne gerek var ki...

2 kaynın sizle aynı evde kalması bana hiç normal gelmedi. Evlilik hayatınız hiç olmaz ki. Cidden şaka gibi bir durum.
Bekar evine hizmetçimi tutmuş eşiniz sizi anlayamadım. Bence bu Size zulüm. Ve manevi inanç durumunuz nasıl bilmem ama dinen uygun da degil. Çok tuhaf gercekten. Kendileri ayrı bir bekar evi tutup diğer kardeşlerinide yanlarına alıp kalmaları gerekmez mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…