- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi healthandbreath
-
Aynen yaBu düşünce adamları zar düşkünü yapıyor. Eşim bana bir kez bile sormadı, aramızda konusu bile geçmedi
Önemseyen erkek vardır var da eşim mesela evlenmeden önce bir ilişki yaşamış olsaydım benimle asla evlenmezdi, zira ben de aynı şekilde böyle bir şey yapmış olsaydi onu kabul etmezdim. Bu görüş meselesi başkasının dokunduğu bedeni sahiplenemem ben. Ama bunu sorun etmeyen erkekler de var tabi, sorun etmeyen kadınların olduğu gibi. Umarim karşınıza sizin hayat bakış açınıza uygun birileri çıkar.Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
Valla ben de 25’ine kadar ısrarla bekâretini kocasına saklamış, zihniyeti bu doğrultuda olan kıza Kezban gözüyle bakarım.Gayet gercekci sekilde yaziyorum size
Benim cevremde bi erkek bakire kiz isterim dese , ona uzaydan gelmis gibi bakilir
Cevrenizi ve vizyonunuzu degistirin , tonla erkek var bakireligi sacma bulan
Ise kendi bakis acinizi degistirmekle baslayabilirsiniz , sevismek hata degildir
Neden ki? Dokunuldukça eskiyor mu o bedenler?Önemseyen erkek vardır var da eşim mesela evlenmeden önce bir ilişki yaşamış olsaydım benimle asla evlenmezdi, zira ben de aynı şekilde böyle bir şey yapmış olsaydi onu kabul etmezdim. Bu görüş meselesi başkasının dokunduğu bedeni sahiplenemem ben. Ama bunu sorun etmeyen erkekler de var tabi, sorun etmeyen kadınların olduğu gibi. Umarim karşınıza sizin hayat bakış açınıza uygun birileri çıkar.
Sevişmek hata oldu da ben mi kaçırdım yaaBen bi hata yaptım
Bakire olana ocu gozuyle bakanlar acaba bakire olmak insanlik sucu da mi oyle bakiyorlar??
Ten uyumunu bulmak adina bir cok kisiyle beraber olmanin da dogru olmadigini dusunuyorum sonra sevgili veya es daha iyi ten uyumu buldugu kisiye gider
Sevgi ask ve degerlerin ten uyumundan daha onemli olmasi gerektigini dusunuyorum.
Bakire olmak asagiliyici bir sey olsaydi Hz.Meryem bakire olarak bir peygamber dunyaya getirmezdi.
Bunlari soyledim diye yanlis anlasilmak istemiyorum Bakire olmak insani saf pur iyi yapmazken Bakire olmamak da kotu yapmaz ornek vermek adina yazdim.
Onemli olan zihinlerin ve akillarin temiz ve guzel olmasidir.
Heralde amerika falansiniz yoksa hollanda mi cok hos sunuz ocu gozuyle bakiliyormus...merakettigim alinlarinda mi yaziyor mus bakire olduklari...
Sanki ben yazmışım bu yorumuBen varım.
Benim bir değil bir çok ilişkim oldu. Sevdim, aşkımı sonuna kadar yaşadım. Bitince de bitti. Kimseye hesap vermedim. Kimseden hesap almadım. Eşimle tanıştıktan sonra da, evlenirken de evlendikten sonra bile tek bir soru dahi sormadı. İma bile etmedi. Yüzü bile düşmedi. Neden biliyor musun?
ÇÜNKÜ ONUN NE HADDİNE.
Kime ne?
Kimin haddine?
Bakın hanım efendi, erkekler güçlü kadın sever ve bundan korkarlar.
Çalışan, kazanan, düşünen kendi kararlarını veren kadın her zaman kazanır ve böyle kişisel meseleleri asla ama asla sormazlar. Çünkü hadleri olmadığını bilirler.
Siz ne kadar kendine güvenli olursanız, saygılı, kültürlü bir kadın olursanız çevrenizde de öyle insanlar biriktirirsiniz.
Kendinizi eşinize saklamak ya da sevgililerinizle sevişmek sizin kararınızdır.
SİZİN.
Sadece sizin.
Eğer sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen biriyse kapıya çöp diye koymalısınız.
Bu kadar eziklenmeyin.
Namus orada değil, dinde imanda değil. Artık bunu herkes biliyor.
Namus vicdanda, saygıda, sevgidedir.
Namus sadece kadına özgü de değildir.
Kimsenin ne namusu olun ne de kimse sizin namusunuz olsun.
Namusu vicdanda arayın.
İnsan gibi yaşamak ve muamele görmek istiyorsanız kendi saygınızı kendiniz yaratın.
Size önerim.
Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
Ee tamam işte kendisi çok özel olduğu için zaten kimsenin dokunmasana izin vermemiş diye düşünürüm, kimseyi degerli görmemiş ki en değerlisi ben olmuşum derim. Dokundukça eskiyen bir beden mantığından ziyade ilki olmak onunla yaşamak mantığı diyelim buna. Saldırıda bulunma hakkınız zaten yok, ki bulunamazsınız da küçümseme olayı da beni bağlayan bir şey değil zaten üzerinde kafa da yormam endişeniz olmasın, hem dini görüş diyelim hem de bakış açısı. Benim fikrim tamamen budur. Başka şekilde düşünenlere de saygım var herkesin kendi hayatı neticede.Neden ki? Dokunuldukça eskiyor mu o bedenler?
Ben öyle düşünmem mesela. Kendisi için özel olan insanlar dokunabiliyor ona yalnızca derim, ben de o özel insanlardan biriyim, üstelik onlar benim kadar değerli olsalardı zaten şu an yanında olan onlar olurdu, ben değil derim. Kimseyi sahiplenmemek lazım, kadın cinayetlerinin sebebi bu sahiplenme duygusu değil mi zaten?
(Bu arada, yalnızca neden böyle düşündüğünüzü merak ettim. Dinî bir sebep mi yoksa geleneksel bir bakış açısı mı? Asla amacım saldırı ya da düşüncenizi küçümseme değil,lütfen yanlış anlamayın.)
Eğer seni gercekten sen olduğun için seven biriyle olursan sorun olmaz .En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?