Bekaretimi kaybettim

Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
Kadın sevisiyoruz diyor, üstte diyor, güzel diyor..
Ne çocuk yapıp atması, oralara nasıl geldiniz şaşırıp kaldım

Aynen öyle.
Yap yap sonra diktir sonra karşındakini "saf" yerine koy. İğreniyorum bu tipte insanlardan.

Konunun 9 sayfada geldiği seviyeye bak!

Konu sahibi, bak bu ablaların yetiştirdiği oğluşlardan biriyle evlenmeye kalkmazsan hiçbir problem yaşamazsın.
Karşısındaki insanı hangi kriterlere göre değerlendirmesi gerektiğini düzgün öğrenmiş birini bul.
Hazır olmadığın, kaldıramayacağın şeyleri de karşındaki adamın lafına bakarak yaşama. İsterse "buradan çıkınca nikah dairesine gideceğiz" desin fark etmez. Onun ne söylediği değil senin ne istediğin önemli olsun. İstiyorsan yaşarsın, istemiyorsan yaşamazsın bu kadar basit.

O zar canindan dahami değerli allah aşkına sevmissin istemissin yapmissin neden kendine o.... muamelesi yapıyorsun. Bu hayat senin kendinden değerli hiç kimse yok allah sana ne zman nasip ettiyse ozman olur evlilik hem seninle onun için evlenmeyecek adamı boşver onunda o 2 yıldır taniyamadigin sahistan hiçbir farkı yok. Kendine değer ver at o dusunceleri kafandan seni gerçekten seven insan onu düşünmez heleki bu devirde sanki kendilerini zarı yok diye onlar hiç bişey yasamamismi sayiliyor sen canın istedi yaptın bu dusuncede ilerle lütfen bırak sü kanı beş para etmez insan musvettelerini yoluna bak

Kendine sakin zarar verme. Degmez.
Kendine profesyonel destek ala bilirsin devlet hastanesinde. Almalisinda ... lütfen ..

Konu sahibi bir adam sevmişsin birlikte olmuşsun. Neresi yanlış? Ölüm düşünmek neden?
Tabi ki mutlu olursun.

Bu konu kadar KK da gereksiz konu yok. Kızlık zarı diktirmek, yok o.... oluyorsun , yok ahlak kalmadı, yok şu, yok bu...

En masumunuz atsın taşı lütfen.

Zaten evlenmek istiyen erkek beraber olmaz. Turk sinemasına kurban olayim daha kalite kokuyorduq
Biz beraber olduk ve okul bitince ciddi bir adım atmayı düşünüyoruz,ailelerimiz tanıştı. Tarihler kabaca konuşuldu.
Evlenmek isteyen beraber olmaz diye birşey yok. "Karaktersiz erkek evlenmek vaadiyle kızları kandırır" diye birşey var.

Ama çok nadir degilmi her erkek beraber olduğu kisiyle evrendeydi şuan bekar kalmazdı ha ben genelleme yaptığım içinde ozur dilerim kusurasa bakmayın sadece bakış acisi

Kaçırdığınız yer var, dua-sure değil konu.

Benim de var öyle bir arkadaşım. Çok kızıyorum ona yüzüne karşı da bir defa vurdum. Kendisi hayat tarzına göre birçok şey yaşadı, yaşıyor. Olmayan tek şey tam cinsel birliktelik ama başkalarına öyle bir saydırıyor, öyle bir döktürüyor ki... geçen yaz tak etti artık, vurdum yüzüne. Kapalı açık ayrımı yapmıyorum, benim ailem de tesettürlü, bu arkadaşım da çok isteyerek örtündü. Kararlarına saygı duydum hep ama başkalarına o... demeye getirdiği noktada çok kızdım. Benim için yaşam tarzı hassas bir konu olduğundan defalarca da tavsiye verdim ona, hayat tarzına uymayan şeyler yapma yapacaksan da o hayat tarzının ardına saklanma, dedim. Ağır oldu belki ama çok kızdım vallahi.

Ama çok nadir degilmi her erkek beraber olduğu kisiyle evrendeydi şuan bekar kalmazdı ha ben genelleme yaptığım içinde ozur dilerim kusurasa bakmayın sadece bakış acisi
Yo hayır nadir değil,neden beraber olduğu kadınla evlenmesinler ki? Ki kimsenin kimseyle evlenme zorunluluğu da yok ben bunu anlatmaya çalışıyorum. 2 kişi beraber olur,mutludurlar sorun çıkar ayrılırlar. İki kişinin kendi kararı. Bu devirde böyle geri kafalı erkek kalmadı diye düşünüyorum,herkes çatır çatır ilişkiaini yaşıyor,evlenenlerin sayısı da hiç az değil :)

Bu dünyada cinsellik yaşayan ilk insan değilsin son da olmayacaksın. Abartma. Ha senin için bekaret bu kadar önemliyse neden evlenmedem ilişkiye girdin. İki dk lik zevk uğruna psikolojini bozdun ilerisini dusunemedin. Ama olmuş artık intihari falan düşünüp saçmalama. Bekareti takmayan bir sürü erkek var. Sevgilini serefsizligiyle baş başa bırakıp bu tarz şeylere takilmayan bı erkek illa ki çıkar karşına. Ha bı de seni rahatlatan şey zar mıydı. O zarı yirtmadan herşeyi yapıp da o zar orda kalsa bakire olduguna inanacak mıydın gerçekten. Eğer bekaret anlayışın sadece zardan ibaretse bı doktor randevusuyla halledersin. Ama bence zihniyetini degistir.

Genelleme yapmak istemiyorum ama örtünün altına saklanıp rezil rüsva hayat yaşayan insanlar da var. Utanıyorum ya böyle insanlardan,onların adına utanıyorum ben. Kız herşeyi yaşıyor,anal oral fantezi herşeyi yaşıyor ama normal ilişkiye girmedikleri için kendilerini namuslu zannedip üstüne ona buna etrafa sallıyorlar. 2 yüzlülük değil de nedir.

Ne bileyim bacim simdi ki ortam cok farkli cinselik farkli bisey sevmek sevilmek ayri bise kucuk yastaki kizlarin bekaretini kaybetmesine uzuluyorm yasini basini alirsin kararindan pisman olmazsin bu ayri biz buna olgunluk diyoruz

Ben açıkçası neden mutlu olabilmeyecegini anlamadim şimdi? Bakire olmadığın için mi? Bakirelik mutluluk garantisi mi?

Ne bileyim bacim simdi ki ortam cok farkli cinselik farkli bisey sevmek sevilmek ayri bise kucuk yastaki kizlarin bekaretini kaybetmesine uzuluyorm yasini basini alirsin kararindan pisman olmazsin bu ayri biz buna olgunluk diyoruz
Tabi olgunluk başka birşey ama ailelere de çok iş düşüyor. Çocukları tü kaka cinsellik diye büyütüyorlar,korunma yöntemlerini öğretmiyorlar. Aslında aileler alıp karşısına güzelce öğretici bir dille konuşsa problem kalmayacak,kızlarda erkeklerde böyle mağdur olmayacak.

Seni teskin edebilir miyim, buna muktedir miyim bilmem. Ama değmez güzelim, vallahi değmez. Toplum ahlakının nasıl acımasız olduğunu bir kere daha tecrübe ettin, bu yüzden sana oturduğum yerden duygusuzca arkasında dur diyemem, yine de hymenoplasti geçirmeni tavsiye etmiyorum. Ekstrem bir durum olmadığı müddetçe gereksiz. Bekaret bir mutluluk garantisi değil, kendini yıpratmana değecek bir şey de değil. Bulunduğumuz ülkede hala bekaret bir tabu olsa da her evlenen kadın bakire değil. Milyonlarca erkek tipi var, sen başını dik tut, bir gün dilerim ki tam sana göre bir tanesiyle hayatını birleştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…