Kadın sevisiyoruz diyor, üstte diyor, güzel diyor..Ahlak sıfır sizin gibiler yüzünden milyonlarca çocuk annesiz babasız ortalıklara atılıyor bide gelip burda çok güzel biseymis gibi destek çıkıp eserinizle grurlaniyosunuz
Aynen öyle.Yorumunuza katilmakla birlikte bir de ekleyecegim var musadenizle bu diktir diyenler de ayni kalitede insanlar. Karsidaki kisiyi kandiran sizin bahsettiginiz nitelikteki insanlar.. bir de alta yatma vs bahsedip diktir diyen kisi neyseki ban yemis. Cok sevindim.
Biz beraber olduk ve okul bitince ciddi bir adım atmayı düşünüyoruz,ailelerimiz tanıştı. Tarihler kabaca konuşuldu.Zaten evlenmek istiyen erkek beraber olmaz. Turk sinemasına kurban olayim daha kalite kokuyorduq
Ama çok nadir degilmi her erkek beraber olduğu kisiyle evrendeydi şuan bekar kalmazdı ha ben genelleme yaptığım içinde ozur dilerim kusurasa bakmayın sadece bakış acisiBiz beraber olduk ve okul bitince ciddi bir adım atmayı düşünüyoruz,ailelerimiz tanıştı. Tarihler kabaca konuşuldu.
Evlenmek isteyen beraber olmaz diye birşey yok. "Karaktersiz erkek evlenmek vaadiyle kızları kandırır" diye birşey var.
Kaçırdığınız yer var, dua-sure değil konu.Benim annem babam da sure okuyor bize de ögrettiler biz de okuyoruz da , o kadin gibilerinin yetiştirdigi kizlar derken çok gereksiz bi genelleme olmuş . Videoyu izlemedigim için belki de ifadenizde kaçirdigim bir yer vardir diye düsünüyorum.
Benim de var öyle bir arkadaşım. Çok kızıyorum ona yüzüne karşı da bir defa vurdum. Kendisi hayat tarzına göre birçok şey yaşadı, yaşıyor. Olmayan tek şey tam cinsel birliktelik ama başkalarına öyle bir saydırıyor, öyle bir döktürüyor ki... geçen yaz tak etti artık, vurdum yüzüne. Kapalı açık ayrımı yapmıyorum, benim ailem de tesettürlü, bu arkadaşım da çok isteyerek örtündü. Kararlarına saygı duydum hep ama başkalarına o... demeye getirdiği noktada çok kızdım. Benim için yaşam tarzı hassas bir konu olduğundan defalarca da tavsiye verdim ona, hayat tarzına uymayan şeyler yapma yapacaksan da o hayat tarzının ardına saklanma, dedim. Ağır oldu belki ama çok kızdım vallahi.genelleme yapmasının sebebi karşısındaki insana kendisini "hiç ilişkiye girmemiş,birşey yaşamamış" gibi göstermesi. Bende tanıyorum öyle insanlar. Kız üniversitede yaşayacağını yaşadı mesela,şuan nişanlı,bir ara oturma fırsatı bulduk nişanlısıyla falan. Kız öyle bir sayıyor ki evlenmeden el ele tutuşanlara,öpüşenlere falan. Böyle yalancıların el üzerinde tutulmasına karşıyım ben.
Yo hayır nadir değil,neden beraber olduğu kadınla evlenmesinler ki? Ki kimsenin kimseyle evlenme zorunluluğu da yok ben bunu anlatmaya çalışıyorum. 2 kişi beraber olur,mutludurlar sorun çıkar ayrılırlar. İki kişinin kendi kararı. Bu devirde böyle geri kafalı erkek kalmadı diye düşünüyorum,herkes çatır çatır ilişkiaini yaşıyor,evlenenlerin sayısı da hiç az değil :)Ama çok nadir degilmi her erkek beraber olduğu kisiyle evrendeydi şuan bekar kalmazdı ha ben genelleme yaptığım içinde ozur dilerim kusurasa bakmayın sadece bakış acisi
Genelleme yapmak istemiyorum ama örtünün altına saklanıp rezil rüsva hayat yaşayan insanlar da var. Utanıyorum ya böyle insanlardan,onların adına utanıyorum ben. Kız herşeyi yaşıyor,anal oral fantezi herşeyi yaşıyor ama normal ilişkiye girmedikleri için kendilerini namuslu zannedip üstüne ona buna etrafa sallıyorlar. 2 yüzlülük değil de nedir.Benim de var öyle bir arkadaşım. Çok kızıyorum ona yüzüne karşı da bir defa vurdum. Kendisi hayat tarzına göre birçok şey yaşadı, yaşıyor. Olmayan tek şey tam cinsel birliktelik ama başkalarına öyle bir saydırıyor, öyle bir döktürüyor ki... geçen yaz tak etti artık, vurdum yüzüne. Kapalı açık ayrımı yapmıyorum, benim ailem de tesettürlü, bu arkadaşım da çok isteyerek örtündü. Kararlarına saygı duydum hep ama başkalarına o... demeye getirdiği noktada çok kızdım. Benim için yaşam tarzı hassas bir konu olduğundan defalarca da tavsiye verdim ona, hayat tarzına uymayan şeyler yapma yapacaksan da o hayat tarzının ardına saklanma, dedim. Ağır oldu belki ama çok kızdım vallahi.
Ne bileyim bacim simdi ki ortam cok farkli cinselik farkli bisey sevmek sevilmek ayri bise kucuk yastaki kizlarin bekaretini kaybetmesine uzuluyorm yasini basini alirsin kararindan pisman olmazsin bu ayri biz buna olgunluk diyoruzYo hayır nadir değil,neden beraber olduğu kadınla evlenmesinler ki? Ki kimsenin kimseyle evlenme zorunluluğu da yok ben bunu anlatmaya çalışıyorum. 2 kişi beraber olur,mutludurlar sorun çıkar ayrılırlar. İki kişinin kendi kararı. Bu devirde böyle geri kafalı erkek kalmadı diye düşünüyorum,herkes çatır çatır ilişkiaini yaşıyor,evlenenlerin sayısı da hiç az değil :)
Tabi olgunluk başka birşey ama ailelere de çok iş düşüyor. Çocukları tü kaka cinsellik diye büyütüyorlar,korunma yöntemlerini öğretmiyorlar. Aslında aileler alıp karşısına güzelce öğretici bir dille konuşsa problem kalmayacak,kızlarda erkeklerde böyle mağdur olmayacak.Ne bileyim bacim simdi ki ortam cok farkli cinselik farkli bisey sevmek sevilmek ayri bise kucuk yastaki kizlarin bekaretini kaybetmesine uzuluyorm yasini basini alirsin kararindan pisman olmazsin bu ayri biz buna olgunluk diyoruz
Saf yerine koyduğu erkekler de sanki açılmamış gül goncasi ya. Erkek milleti bizi suya götürüp susuz getirir ne safligindan bahsediyorsunizAynen öyle.
Yap yap sonra diktir sonra karşındakini "saf" yerine koy. İğreniyorum bu tipte insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?