biraz cesaret et o baktığında sende ona bak ve gülümse..şimdiki sevgilimle bende böyle haftalarca bakışa bakışa anca tanıştım yüzümde sürekli sevimli bi gülümseme otururdum öyle aay ay ne günlerdi sen öyle yapmasan asla cesaret edip gelemezdim der herzaman buda sana örnek olsun
ben teklif etcem anlamında dememiştim tabi ki teklif etmek erkeğin görevidir,o kadar da ileriye gitmem... benim belli etmekten kastım hani gözgöze gelirsiniz de gözünüzü kaçırmaz,doya doya bakışırsınız bazen de ufak bir gülümsemeyle karşılık verirsiniz ya işte o... ben onu dahi yapamaz oldum... biliyorum gülümseyebilsem herşey çok daha farklı olcak,daha cesur olcak... ben özellikjle aynı ortama girdiğimizde kendim bakmıyorum çok da belli etmemek için..arkadaşlarıma baktırıyorum ve onlar tarafından da hep şunu duyuyorum..' biraz gülümse nolur ' dün arkadaşım arkamdan bakıp gülümsediğini görmüş daha sonra da ben farkettim baktığını zaten...
gülümsesen hiçbişi olmaz çünkü zaten facebook da eklemişsin artık tanımamak gibi bi şansın yok ee insna tanıdığı birini görüncede gülümser yani...
o kadar emin olma derim:jeyyar:
erkeklere güven olmazalsanaalsanasmile
yüzüne bakar arkandan güler geçer... kısaca seni parmağında oynatır ruhun duymazsengözlerimebaksanab
erkeklere karşı acımasız olkötükedihüso
bırak bakma o baksın, gezsin peşinde. toplasın cesaretini çıksın karşına eğer istiyorsa teklifini etsin adam gibi.şakkıdı
reddedilmenin riskini alsın ve böylece ilk kendini kanıtlama aşamasını geçmiş olur
facebooka eklememeliydin. şu durumda sen teklif etmiş oluyorsun zaten, bi teklif bekleme ondan. şu an sadece onun cevap vermesini beklemen gerekiyor. ilgisi varsa bi şekilde karşına çıkacak. gülümsemesen bile... :)
hmmmmmmmmmm cnm düşünüyorum da.. bence çok gülümseme.. göz göze gel ama 10 sn geçmesin bakman yani öle bakıp bakıp durma.. arada kaçamak bak. biraz kovalasın inan ki erkekler seviyor bunu. hep poz kes. duruşun oturuşun fln böyle güzel olsunortalarda çok dolan. hep görüp dursun seni. sonunda çatlıcak bi yerde denk gelip selam vermeye muhabbet açmaya çalışcak bak görürsün. ortak arkadaşlarınız varsa arada onların yanına gidip onlarla konuş o onlardan uzakken. gerçekten senle birebir tanışmak isterse bu fırsatı kaçırmaz. (denenmiş onaylanmış tavsiyelerdir )
ya ben facebooka eklemenin teklif etmek anlamına geldiğini düşünmüyorum açıkcası,bu olsa olsa bi arkadaşlık teklifidir,ilişki teklifi değil.... ama tabi ki ilgisi varsa bi şekilde çıkar o konuda katılıyorum ama ben sadece eğer ki ilgisi varsa ona yardımcı olmak istiyorum....
ama bu seni taniyorum seninle ilgileniyorum adini arattim buldum hatta ekledim manasini tasir canim.
ya facebooktan başlayan ilişkiler çerez gibi geliyor bana yani çok basit bişey facebooktan eklemek günde bin kişi eklersin istersen ama sevdiğin bi tanedir
bence de keşke facebooktan eklemeseydin biz sevgilimle çıkmaya başladıktan sonra ekledik anca yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?