Beklentim saçma mı acaba?

Biz esimle beraber yasamaya basladik , nisan tarihini , dugun tarihini belirledik
Bir aksam evde ayaklari uzatmis dizi izlerken bana dank etti , dondum adama " lannn sen bana evlilik teklifi etmedin" dedim 😂😂
O da dogru ya etmedim dedi 😂😂
sonra annemi aramis benim oglani anneme satti bir geceligine ve efsanevi bir teklif aldim
ama benim aklima gelmese o hatirlar miydi emin degilim , gerci hep edecektim ben zaten diyor ama bilemiyorum

Evlilik niyetiyle gorusen insanlarin bu teklif olayina takilmasini anlamiyorum ben. Ben de evlilik teklifi almadim, zaten gorusme amacimiz evlilikti. Kiz istemede tektas takildi bana, söz oldu sonra alyans takildi. O tektas mutlaka alinir merak etmeyin

Biz esimle beraber yasamaya basladik , nisan tarihini , dugun tarihini belirledik
Bir aksam evde ayaklari uzatmis dizi izlerken bana dank etti , dondum adama " lannn sen bana evlilik teklifi etmedin" dedim 😂😂
O da dogru ya etmedim dedi 😂😂
sonra annemi aramis benim oglani anneme satti bir geceligine ve efsanevi bir teklif aldim
ama benim aklima gelmese o hatirlar miydi emin degilim , gerci hep edecektim ben zaten diyor ama bilemiyorum
En sonunda bende lanlı lunlu konuşcam valla zaman daralıyor(:

Evlilik niyetiyle gorusen insanlarin bu teklif olayina takilmasini anlamiyorum ben. Ben de evlilik teklifi almadim, zaten gorusme amacimiz evlilikti. Kiz istemede tektas takildi bana, söz oldu sonra alyans takildi. O tektas mutlaka alinir merak etmeyin
Ya alınır da işte şu fake eltinin düğününde parmağımda olaydı ellerimi gözüne soka soka oynayaydım fena mı olurdu 🥴

Ya işte kendi çapında romantik olmaya çalışıyor
Beni de beklentiye soktu
Herşey bi yana, şu fake eltiye lafını yedirmek istiyorum en çok
Yüzük istediğimi söylemedim
Bu tür şeyleri söyleyebilen biri değilim malesef
Yani o eltinin yüzükle ilgili yaptığı konuşmayı duyduğu halde almıyorsa ya almayı düşünmüyor ya da yüzüğe ayıracak bütçesi yok derim ben.
İstiyorsanız söyleyin. Burada detay vererek ısmarlama yapmıyorsunuz sonuçta.
Ben mesela normal bir yüzük istemediğim için sevgilime kafamdakini anlattım. Ama ortada aslında ne bir teklif var ne de evlilik. Ne istediğimi bilsin istedim ki beklentiye girip ileride kendime dert edinmeyeyim.

yani böyle şeylere takacaksanız kesinlikle şuna gerek yok buna gerek yok demeyin.adam siz böyle dedikçe belki çekinmiştir yada işine gelmiştir.çok istediğiniz birşey varsa şaka yollu alttan alttan söyleyin içinizde kalmasın.niyeti varsa ya söyler yada elini çabuk tutar en azından.bence imkan varsa iyi kötü bir yüzük olmalı evlenme teklifi ben abartılı buluyorum.abartılı birşey istemezdim zaten evlenme niyetindesiniz.

Bende evlenme teklifi almadan evlenmıstım
Teklif almasan da olur be meggcım.
Sözde sana takar yuzuklerın en guzelını.
Allah gecım versın, mutluluk versin.
O evlenme teklifleri ıcın kredi ceken tipler var bir yıl boyunca oduyorlar sonra 😂

Sen takarsın en taslısından yuzugunu, bakarsın hayatına♥️
Hayırlı ugurlu olsun simdıden.

Ben olsam yüzük alınmamasına değil de, o kızın yüzüğü gözüme sokup laf çakmasına takılırdım. Müstakbel eşime "ne görgüsüz kız, utanmadan ağzıyla istedi sonunda da aldırdı. Aşırı itici. Bir de gözüme soktu laf soktu bana benim yüzüğüm yok diye. Öyle ağzımla isteyip aldıracağıma yüzüğüm olmasın daha iyi, utanç verici." falan derdim.
Benim için ağzımla isteyip aldırmak utanç verici, evet.
Eşim bana o yüzüğü kendi isteğiyle almamışsa, kafasını ütüleyerek aldırmışsam hiçbir maneviyatı yok.

Bende evlenme teklifi almadan evlenmıstım
Teklif almasan da olur be meggcım.
Sözde sana takar yuzuklerın en guzelını.
Allah gecım versın, mutluluk versin.
O evlenme teklifleri ıcın kredi ceken tipler var bir yıl boyunca oduyorlar sonra 😂

Sen takarsın en taslısından yuzugunu, bakarsın hayatına♥
Hayırlı ugurlu olsun simdıden.
Sağol canım benim💟💟
Aslında bende teklif meklif takmam öyle
Mutlu olalım yeter derim ama şu kendini elti sanan zihniyete sinir oldum benimkine daha çok sinir oldum kaç para bi yüzük ya kaç para :KK53:

Sağol canım benim💟💟
Aslında bende teklif meklif takmam öyle
Mutlu olalım yeter derim ama şu kendini elti sanan zihniyete sinir oldum benimkine daha çok sinir oldum kaç para bi yüzük ya kaç para :KK53:
Bagetler cok hosuma gidiyor baya pahalılar. Kendime alıcam biraz daha biriktirmem lazım😂😂😂
Cooook mutlu ol guzel enerjın hıc bitmesin eltımsıyı de ciddiye alma şişko patates de gec💜💜💜

Hayatımda gördüğüm en saçma şey evlilik tarihi sonrası evlenme teklif edenler, nişanlıyken edenler.. Manasız geliyor bana. Madem istiyorsunuz açıkça söyleyin. İçinizde kalmasın en azından. Keşke şu kıza da senin gibi zorla aldırmayacağım diye lafı yapıştırsaydınız. Paçoz.....
Ay keske yaa
Normalde hazır cevap biriyim ama o an kaldım öyle gelmedi aklıma
Dediğim gibi teklif değil maksat tost yerken çıkarsın yüzüğü yeter
Ben alır takarım kutudan :KK53:

Bagetler cok hosuma gidiyor baya pahalılar. Kendime alıcam biraz daha biriktirmem lazım😂😂😂
Cooook mutlu ol guzel enerjın hıc bitmesin eltımsıyı de ciddiye alma şişko patates de gec💜💜💜
Ne kadar ya bi baget 😂
Ay kafayı yidim😂
İnşallah sende çok mutlu ol ömrünce💗
Şişko patates diyemem kendim de tombikim sen kendine bak falan der olmayan yüzüğümle parçalarım onu😅
Hayırlısı bakalım hain planlar düşüneyim 🤪

Yüzük istemiyorum demedim ki 14 şubat kutlamayalım dedim :)
Yüzük istemem demem asla 😅
İşte erkekler anlamıyor :) genelliyorlar sen istemiyordun diye tüyüyorlar olay mahalinden :skandal:
En iyisi söyleyeceksin; taktik maktik yok çat çat istediğini dicen yoksa anlamıyorlar valla..

Olmadı dersin ‘kuzeninin sevgilisi kafam kadar yüzük takmış, sende tak ta namın yürüsün yiğidim’ de gülerek esprili bi şekilde :bicak:

Ay keske yaa
Normalde hazır cevap biriyim ama o an kaldım öyle gelmedi aklıma
Dediğim gibi teklif değil maksat tost yerken çıkarsın yüzüğü yeter
Ben alır takarım kutudan :KK53:

Şu çocuğun numarasını at. Abime atıyomuş gibi yüzük fotosu atcam. Abi bu güzelmiş, yengomu üzme, içinde kalmasın güzel bir teklif yap, kadınlar önemser filan yazcam. Sonra ayyyy sorrryy abime atıyodum dicem. :KK6: Git yüzüğü kızın suratına çarp ahanda yüzük, ahanda teklif adam kendi aldı cınım senin gibi ben istemedim hıhhh de sok lafı. O kadar tiksindim 🤣🤣🤣 Yap lütfen ezzzz....

Yorumları okurken çok eğlendim ya cevaplarınıza. Ne güzel eşiniz olacak adam çok şanslı yaşlanmaz sizinle. 😅

Ben olsam imitasyon alır takardım eltimsinin düğününde. Hatta onun çok öncesinde takmaya başlardım belki sizin adam da görürde dank falan eder.
Ay çok teşekkür ederim🙈💗
Ya sorma bi ara buldum evde bi tane imitasyon eskiden almışım demet akalının tektaşı gibi kocaman
Taktım gittim yanına bana dedi ki heh aferin ben yokken de tak kimse yan gözle bakmasın 🥴
İçimden dedim hay yüzüğü taktığım âna tüküreyim, adam daha da rahatladı😂😂

Evlilik yoluna girildikten sonra evlenme teklifi artik olmasa da olur gibi birsey bence.

Ama yuzuk almasi gerekir. O kizin dedigini duydu mu?
Bazen erkekler odunumsu olabiliyor. Birazcik alttan alttan işlemek lazim. 😁

Bana kac carat yuzuk alacaksin askim diye sor sakayla karisik. 😂

Back
X