Belalı..

JungleBerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
23
0
36
Eskişehir
Ben,1,5 yıl kadar biriyle çıktım.1,5 yıl sonra ben ayrılmak zorunda kaldım.Ayrıldık ve 1ay sonra yine çıktık,yine ayrıldık.Uzun bi süre ayrı kaldık belki 4 ay belki 6 ay kadar.Bana tekrar dönmek istedi,bende kabul ettim.Ancak 1 hafta bile geçmeden,onun belalı biri olduğunu öğrendim.Kendi ağzıyla "Ben belalı biriyim.Senden ayrılmasaydım senin canını yakcaklardı." dedi ve beni terketti.Ancak ben onu o kadar çok seviyorum ki onu unutmak çok zor geliyor.Belalı olsanda seviyorum seni diyorum geri dönmüyo.Ne yapmalıyım.? :43:

Son düzenleme:
bence peşine düşme. zaten defalarca ayrılıp barışmışsınız. çok sağlıklı olacağını zannetmitorum gerçekten. kendine eziyet etme bence. hem san hem ailene zarar gelebilir . mutluluklar dilerim.

uzak dur canım sevgi bir yere kadar benim de 2yıllık aşık olduğum insan mafyanın kendisiydii ve severek ben bıraktım o peşimi bırakmadı böyle insanları hayatına alma acısı tek senden değil tüm ailenden çıkar :20:

Belalı mı?Canım ne bulursunuz böyle adamlarda?Zaten ilişkiniz yap boza dönmüş.Kaç defa ayrılıp barışmışsınız yürümemiş.Yürümediyse bir hayır var demektir.Hem bu insan madem belalıymış da sizin çıktığınız 1,5 yıllık dönemde niye başınıza iş açmamışlar sizin.Sizi istediği zaman bırakıp istediği zaman dönebiilmek için sallıyor sanırım erkek arkadaşınız.Bana pek inandırıcı gelmedi :6:

benimki de biraz serseriydi. aldım düzelttim adam ettim. boş boş gezerdi, şimdi işinden kafasını kaldıramıyor.
ama adam kendi demiş, ben belalıyım diye. demekki değişmeyi düşünmüyor... o zaman ayrılmak doğru karar olur... :14:

bende bu tiplere kıl oluyorum.. ne belasıymış neymiş.. amaaaan ateş olsalar olduğu yeri yakarlar... kızlarda bu tip adamlarda ne bulurlar anlamam... madem belalıymışta niye o zaman hayatına girmiş senin? şimdide name yapıyo..

uzak dur arkadaşım, normal birinin suyumu çıktı..

Ben,1,5 yıl kadar biriyle çıktım.1,5 yıl sonra ben ayrılmak zorunda kaldım.Ayrıldık ve 1ay sonra yine çıktık,yine ayrıldık.Uzun bi süre ayrı kaldık belki 4 ay belki 6 ay kadar.Bana tekrar dönmek istedi,bende kabul ettim.Ancak 1 hafta bile geçmeden,onun belalı biri olduğunu öğrendim.Kendi ağzıyla "Ben belalı biriyim.Senden ayrılmasaydım senin canını yakcaklardı." dedi ve beni terketti.Ancak ben onu o kadar çok seviyorum ki onu unutmak çok zor geliyor.Belalı olsanda seviyorum seni diyorum geri dönmüyo.Ne yapmalıyım.? :43:

canım durumu kabullen yeni asklara yelken ac:( cunku belalı olması gercekse senin için gercekten kotu nsonuclar getirebilir. ve ya yalanda olabilir bu dediği, hayatında baska biri olabilir veya ayrılmak isteyipte sana bunu acık acı soylicek cesareti olmadoıgı için boyle bişey uydurmusta olabilir.. her turlu sana zarar kesin ayrılmalısın bence

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.

Back
X