- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yüzüme. Demiyor. Arkamdan anneme söylüyor.Bana hayvan diyen babayla görüşmezdim
Gorusmesem çocuğum var ananne dede tanimasin mi onun. Suçu ne.
Boşver senden hayvan diye bahseden anane dedeyi de tanımasın çocuğun.Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
İçlerinde en çok bebeğimle ilgili kısım beni kahretti.
Benim çocuğumsa onların da torunu..
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Süs artık sus deyip bagirdilar bana..
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Bilemiyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız.
Aradan zaman geçince de torunumuzu goreceğiz diye tutturuyorlar.
Tek derdim ona iyi bir anne olabilmek..
Siz olsanız yerimde.. nasıl. Hareket ederdiniz
Ah sevgili konu sahibi. O lafları ben işitmiş gibi üzüldüm. O sözleri ben duymuş gibi incindim. Sanki kendi babamı gördüm. Benim babam da bizi zerre sevmedi ama anneden yana şanslıydık. Annem çok sevdi bizi. Sana tavsiye. Lütfen arama onları. Hatta torun torun derlerse de gösterme. Ben anneannemi sevmedim hiç mesela. Anneme yaptıkları yüzünden. Eminim senin çocuğun da ilerde seni mutsuz görünce keşke benim böyle dedem olmadaydı diyecek. Allah yardımcın olsun. Çok şükür ayakları üstünde duran bir kadınsın. Peki erkek Kardeşinle aran nasılKüçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
İçlerinde en çok bebeğimle ilgili kısım beni kahretti.
Benim çocuğumsa onların da torunu..
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Süs artık sus deyip bagirdilar bana..
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Bilemiyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız.
Aradan zaman geçince de torunumuzu goreceğiz diye tutturuyorlar.
Tek derdim ona iyi bir anne olabilmek..
Siz olsanız yerimde.. nasıl. Hareket ederdiniz
Görüşmüyorum onunlaAh sevgili konu sahibi. O lafları ben işitmiş gibi üzüldüm. O sözleri ben duymuş gibi incindim. Sanki kendi babamı gördüm. Benim babam da bizi zerre sevmedi ama anneden yana şanslıydık. Annem çok sevdi bizi. Sana tavsiye. Lütfen arama onları. Hatta torun torun derlerse de gösterme. Ben anneannemi sevmedim hiç mesela. Anneme yaptıkları yüzünden. Eminim senin çocuğun da ilerde seni mutsuz görünce keşke benim böyle dedem olmadaydı diyecek. Allah yardımcın olsun. Çok şükür ayakları üstünde duran bir kadınsın. Peki erkek Kardeşinle aran nasıl
Sebebi nedir özel değilse?Görüşmüyorum onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?