beleşe çocuk. baktiracak amacı o

para ver annen baksın.takılma herşeye.sonuçta senin canın kanın.
sonra el kadar bebeği ben olsam bakıcıya teslim etmek yerine annaeme baktırırım.paraysa para veririm.nolcak

Anne ve babaniz gercekten facia.
Insan kizina nasil hayvan der ya..

bu yıl annemle babamla cok büyük bir kavga ettim. maddiyattan dolayı kız erkek ayrımı ile ilgiliydi .neredeyse cinnet halindeydim .agladım aglarım beddua ettim istemedn olsa.
babamın emekli ama arıları da var bizim de arımız vvardı babamın baktıgı bbam balını bize verecekti kardesim ne nasıl bakma parası almadan tüm balını verirsiniz kızına dedi o balda 1500 tl lik bir miktarda anne dedim zatn 500 ünü almayayım 500 acil lazm 500 de eşim bedelli askere gidecek o ay kardesime para gönderemiyecegim ona sayın (her ay 500 civarı yolluyorum kardesime). karseaim buna ragmen beni el gibi saydı annem babamda sustular cıldırdım .dedimki ben sizi düaünüyorum bir ihtiyacları varmı yeri geliyor esimle kısıyoruz ama kardesime para yolkuyorum ama karşılaştığım sey nankörlük.

nemi oldu 60 kafar arısı babamın öldü birden sebepsiz üzüldüm beddua ettiğimede üzüldüm ama iş işten gecti . arada diyolar niye öldü bukadar arı beddua ettin ondanmı diye sonra yok canm evladın bedduası tutmaz diyolar
yinede degmez kendini üzmeye cünkü anlamayan anlamıyor sen güçlü ol onlara sarılamayacagını bil .

Öffff bunlar nasıl laflar öyle. Madem öyle ailenizle aranıza mesafe koyun. Çocuğunuz tabiki dede nine tanısın ama hemen ailenize göstermeyin. Aileniz çocuğunuzu görmek istediğinde ilk başta çeşitli bahaneler uydurun bence, burunları sürsün. Başarılarınız daim olsun.

Keşke benim de babama ettiğim beddualar tutsa ya onun yüzünden hamileligim sinir stres içinde geçti ...Allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…