beleşe çocuk. baktiracak amacı o

Yüzüme. Demiyor. Arkamdan anneme söylüyor.
Babanızın yaptığı affedilmez ama asıl annenizin desteklemesi okurken ağzım açık kaldı...
Şükret canım bir işin var yoksa bunlar sana sahipte çıkmazmış...
InşAllah evladinla cok mutlu olursun...
Ailenle arana mesafe koy onlar ararsa aç yoksa arama....

Hayvanlar insanlardan daha merhametli saygili ve masum. O lafta birşey yokta diger yaptiklari dedikodular iftiralar çok iğrenç. Benim ailemde böyledir çocuklugumdan beri bana yemek bile vermez abimlere yedirirlerdi. Halada onlari sever korurlar benim hala arkamdan abimlere etraflarina dedikodumu yapip iftiralar atarlar. Çok güzel bir hayatim olmasina ragmen etrafa benim hayatimi kötülerler. Torunlari olunca biraz değisim gösterdiler bana karşi ama yinede hala arkamdan beni kötülediklerine eminim. Dedikoduyu arkadan iftirayi çok seven bi çift

Size neden hayvan diyor babanız? Bu öfkenin bir sebebi olmalı. Çok üzüldüm. Böyle anne babanın gereği yok.

Babaysa baba.Böyle hadsizlik olmaz.Herkesten ebeveyn olmuyor işte.Hakaret etmesine ne gerek var.Bunlar böyle konuşuyorlarsa arkandan düşmana ihtiyacın yok zaten.Ben annenin yerinde olsam kızımın çağırmasına gerek yok,yalnızsa bana ihyiyacı var deyip yalnız bırakmam zaten.Çocuğuna da bakarım destek de çıkarım.Bunlar sana dost değil hiçbirşey bekleme bence.

Ben hayvana takılmadım. Beleşe çocuk baktıracak amacı o çok ağır yahu. Para gerçekten çok tuhaf bir şey.
Her zaman anne babadır söyler görmeyin diye bilirim ama bu çok farklı. Görüşmemeniz çok iyi olur..

Ya arkadaşım şok oldum ve çok üzüldüm. Ya anne baba bu ötesi var mı şu dünyada.
İnsanın anne babası bile böyle yaparsa el ne yapmaz
Yani bunlar nefret söylemleri. Öncesinde geçmişte birşey mi geçti aranızda , başka türlüsünü aklım almoyor
Bir de duygusallığa kapılıp sakın eşinize eşinizin ailesine anlatmayın bunu

Bugün eğitimdeyim. Herkesin tanıdığı ünlü bir psikiyatr eğitimi veren hoca.
Bugün buna benzer bir durumu anlattı. İki kişinin kendisi hakkında yaptığı dedikodunun muhatabının kendisi olmadığını söyledi. Seninki de buna benzer. Ama ailenin hakkında ki dusunceleri hoş degil tabii. Bende senin yerinde olsam çok uzulur, çok kırılırdım. Köprüleri yıkmak değil tabii ama içim soguyana kadar görüşmez; daha sonra ki süreçte de artık daha dikkatli ve seviyeli davranırdım.

Sana bütün hayvan diyen çocuğuna da yarın hayvanın çocuğu der bence görüşme en azından pişman olduklarından emin olana kadar her şey para mı ya ne demek beleşe çocuk baktırmak falan senin en çok yanında olmaları gereken zaman şimdi olmadı yeni bakıcı bul maaşının artan kısmını da ver bakıcıya ama onlara bir şey deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…