- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Çok üzüldümKüçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
İçlerinde en çok bebeğimle ilgili kısım beni kahretti.
Benim çocuğumsa onların da torunu..
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Süs artık sus deyip bagirdilar bana..
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Bilemiyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız.
Aradan zaman geçince de torunumuzu goreceğiz diye tutturuyorlar.
Gorusmesem çocuğum var ananne dede tanimasin mi onun. Suçu ne.
Tek derdim ona iyi bir anne olabilmek..
Siz olsanız yerimde.. nasıl. Hareket ederdiniz
Bos zamanlarinda senden hayvan diye mi bqhsediyorlar? Ben artik arayip sormazdim heralde . yüzlerine de vururdum aradiklarinda .Benim aram yok gerci. Biriyle ya hep görüşürüm ya hic ggorusmem. Kindarim. Basen kkindar olmak iyidir. Kendini korumani saglarKüçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Yüzüme. Demiyor. Arkamdan anneme söylüyor.
Hayvan lafını hakedecek bir şey yaptınız mı. Cevap hayırsa gorusmeyın cocugunuzu da gorusturmeyın. Cocugun yanında da abuk sabuk konusurlar etkılenırKüçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
Sızden özur dıleyene kadar gorusmeyın.zaten bı faydaları yokmusKüçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
bazı kız aileleri, boşanma sonrası, torunu aileden görmüyorlar...erkek tarafının soyu olarak görüyorlar...ailenizin lafları gerçekten çok üzücü...Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?