beleşe çocuk. baktiracak amacı o

Açık Ve net bana böyle davranan bir anne babayla görüşmezdim.Nasıl bir anne baba ki çocuğunun zor anında yanında olmuyor.Evlat arasında insan nasıl ayrım yapar.Yok gerçekten her doğuran anne baba olmuyor.

Çok üzüldüm
Ama siz üzülmeyin. .üzülmeyin lütfen bu sizin için bir dönüm noktası olsun.Güçlü olun..

Elinizden geldiğince işinizde yükselin..Maddi-manevi en iyi yere..

Bazen anne-baba da evladını kıskanırmış buna da şahit olduk.
Mümkün olduğunca bu enerji düşüren anne-babadan uzak olun.
Düşman olsa,yabancı bir insan olsa yine size elini uzatırdı. .Baban özellikle kendini aşmış.
Umarım kendine geldiğinde geç olmaz.

Sizin adınıza çok üzüldüm...cocugunuzu dert etmeyin ona bakmayi beles yada parayla ithaf.eden aile büyüklerini tanimasa da olur...umarim en kisa zamanda hatalarını anlarlar..

Bos zamanlarinda senden hayvan diye mi bqhsediyorlar? Ben artik arayip sormazdim heralde . yüzlerine de vururdum aradiklarinda .Benim aram yok gerci. Biriyle ya hep görüşürüm ya hic ggorusmem. Kindarim. Basen kkindar olmak iyidir. Kendini korumani saglar

Yüzüme. Demiyor. Arkamdan anneme söylüyor.

Bu daha kötü ya. Benim oğlum da babaanne anneanne dede hiçbirini bilmiyor. Eşler birbirimizin aileleri ile görüşmüyoruz. (Ben bu mayıstan beri görüşmüyorum, eşim baştan beri) Yapacak bir şey yok. Ben de isterim bilsin, ama hayat şartları herkeste aynı olmuyor.

Sizin anne babanız kötü insanlar, kendi evladına böyle davrananlar iyi insan olamaz bence. Zaten onlara ihtiyacınız da yok anladığım kadarıyla. Evladına böyle söyleyen, torununu ne kadar özler onu da bilemedim.

Ohaaa bunları söyleyenin anne baban olduğuna emin misin? Aklim almadı inanamadım bu nasil vicdan nasil sevgi nasil insan kusura bakma ama.Bir daha asla yüzlerine bakmazdim bnmde iki dedem ve babaaanem ben çok küçükken ölmüş hic tanimiyorum ben olsam öldü farzederdim diye düşünüyorum

Ben olsam çocuğumu hiç biriyle gorusturmem. Bunlar çocuğun psikolojisini de bozarlar. ..benim de annem yok babamla görüşmüyorum çocuğumu da asla onla muhatap etmeyi düşünmüyorum ...varsın hayatındaki tek eksik bu olsun .

Hayvan lafını hakedecek bir şey yaptınız mı. Cevap hayırsa gorusmeyın cocugunuzu da gorusturmeyın. Cocugun yanında da abuk sabuk konusurlar etkılenır

Sızden özur dıleyene kadar gorusmeyın.zaten bı faydaları yokmus

Amannn dede anneanne eksiği neymiş. Siz varsınız. Allah eksik etmesin. Ben bu lafların çeyreği için bile silerim sanırım. (Benim doğrum bu) siz varken düşmana gerek yok deyip, neyse daha fazla doldurmadan kapatıyım

Görüşmeyin, çocuğunuzu da görüştürmeyin. Çocuğunuz “akrabaysa her istediğini yapabilir” mantığıyla büyümesin.

bazı kız aileleri, boşanma sonrası, torunu aileden görmüyorlar...erkek tarafının soyu olarak görüyorlar...ailenizin lafları gerçekten çok üzücü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…