beleşe çocuk. baktiracak amacı o

ay inanamadım sanki elin kızı hakkında konuşuyorlar kendi kızına insan hayvan der mi
görüşün ya da görüşmeyin orası sizin tercihiniz ama mesafe koyardım ben olsam. uzaktaymışsınız madem aramayın özür bekleyin kırıldığınızı belli edin.

Şimdi siz hayvan olunca teorik olarak onlar da insan olmuyor. Umarım bunu biliyorlardır

Size böyle şeyler söyleyen dede anneanne o yavrunun hayatında olsa mı daha iyi olmasa mı? Ben en azından içim soğuyana kadar görüşmez, çocuğumu da göstermezdim herhalde. O iç soğuması da benim için üç vakte kadar olurdu sanırım.

Bende her gece uyanirdim yanlarindaki yataktan seslenirdim sütt diye saatlerce uyanmazlardi abim duyarsa getirirdi. 5 6 yaşimdaykende köye göturdu anename. süt diye ineğin altindan alip inek kokan sütü verdi. Marketten almak aklina gelmedi hanfendinin. bende bi tiksindim bidaha istemedim süt. İşine gelmiştir kesin. Onlar erkek ya onlar herseyden cok cok yesin biz kiziz ya az yiyelim mantık bu

Benim annem babam biz bakalim diye üste para verirler. 33 yillik hayatimda da tek hakaretlerini isitmedim. Cok garip bi aileniz varmis gercekten. Evlatlik olmadiginiza emin misiniz?
33 yılda tek hakaret işitmedinizmi gerçekten? Ben 33 yılımda 33bin tane hakaret işitmişimdir 5 yaşimdan itibaren hatirladigim kadariyla. Abim bana dayaklar atarken bile seslerini çikaripta durdurmazlardi çocuklarini

33 yılda tek hakaret işitmedinizmi gerçekten? Ben 33 yılımda 33bin tane hakaret işitmişimdir 5 yaşimdan itibaren hatirladigim kadariyla. Abim bana dayaklar atarken bile seslerini çikaripta durdurmazlardi çocuklarini
Adiniza gercekten üzüldüm. Simdi ben de bir evlat yetistiriyorum. Bu tip davranislar insanin kisiligine zarar veriyor. Özgüvenini zedeliyor. Keske anne baba olabilmek icin de ehliyet sarti getirilse..

Ay canim ya sen yazdikca psikolojim bozuluyor inanamiyorum nasil ustesinden geldin bunlarin?Terapi aldin mi?Annenin psikilojisi mi bozuktu acaba?Suan nasil iliskiniz ?cok uzgunum sarilasim geldi sana kiyamam ya.
Sağolsun lisede rehber hocam çok destek oldu bana.Şimdi aram iyi diyelim annemle tabiki zaman zaman problemlerimiz oluyor ama eskiye nazaran çok daha iyi.Ne bileyim biraz da kendi kendimi iyileştirdim diyelim.Kendi kendime konuşup sakinleştirmeye çaliştim.Allah bana üç kız evladı verdi çok sukur bakıyorum da,annem benim evlatlarıma yaptığımın yarısını bana yapsa daha da çok şeyler başarırdim bu kesin.

çocuk tanımasa da olur. görüşmek zorunda değilsiniz.
iki dedemi de tanımadım. ananemi pek hatırlamıyorum. babannem hala sağ ama görüşmüyoruz ve hiç sevmem.
eksikliklerini de hissetmiyorum. çocuk neden hissetsin.

biliyorum çok zor bunu yapabilmek. hiçbirimizin annesi babası dört dörtlük değil. evlatlarda dört dörtlük olamaz.
seninde aileninde birbirinize hatalarınız olucak hatasız olmanız imkansız.
sende mukemmel bı anne olamazsın yerı gelıcek baska degısık konularda evladında kırılma noktaların olucak.
ama her seye ragmen ıcınızdekı sevgı kırıntıları ustun gelebılmelı. gelemesede hep onlardan ılgı alaka sevgı beklemeye devam edıceksın cunku ınsann anne baba sevgısını kendı dolduramaz. bu acıkmak gıbı bı sey.
erkek kardesıne boyle yaklasmaları onlar ıcın bır hıc oldugunuz anlamına gelmez.
ve ben sana garantısını verebılırım onlar ıcın bır hıc degılsın.
ben mesela annemi çok severim ama babamı o kadar sevmem. ama bu babamı sevmediğim bir hiç manası değil.
anneme çok fazla yiyemeceği kadar yemek koyarım babama ise yiyebileceğinden bir tık fazla yemek koyarım fakat yiyemeceğini bilse de bana da annen yemeği kdr koymamışsın der beni öyle sev ister. ben babamıda seviyorum ama annem daha farklıdır daha öndedir. yeri gelir çok çok ağır konuşur babama neler neler yaparım ama bunları yaparkende onu sevmediğim için yapıyor değilim.
seninkilerde sevgi sorunu yok. eşit davranmada sorun yaşıyorlar.
gözyaşlarına yazık üzülme ve ayağa kalk. öyle böyle bebeğine bakıcaksın. ailen haksız fkt onlar silmekte doğru mantıklı olmaz. zamanla ne dedıgımı anlayıp uzulmeyeceksın..

Ben bankada uzun yıllar çalıştım çoğu zengin çok pinti sanırım öyle zengin oluyorlar.

Benim annem babam biz bakalim diye üste para verirler. 33 yillik hayatimda da tek hakaretlerini isitmedim. Cok garip bi aileniz varmis gercekten. Evlatlik olmadiginiza emin misiniz?
valla keske senin gib iailelerimiz olsa bizimkiler daha olmadan valla biz bakamayız enayimiyiz deyip bögüre bögüre soylenirdi hatta bakanlara enayiler bide cocuk bakıyo diye anlatıyolardı sanslı olmak baska sey benim torunum olcak kocayı mocayı dinlemem yani torunum tabiki ben bakmalıyım kocamı mocamı dinlemem ama bizikilerden de bi cacık olmaz

Ama yalnuz ailem degil, kuzenlerimin, arkadaslarimin cocuklarina da hep aileleri bakiyor senelerdir. Ben hep cevremde boyle gordum. İstemeyen aileler oldugunu gercekten ilk defa duyuyorum. Babam bana asiri düskündü. Torunu olunca beni görmez oldu. Torun sevgisi evlat sevgisinden de üstünmüs.

bizimkilerde torun bakmayı enayilik gören cinsten babam kendindne baskasını düsünmez pek egoisttir annem hala koltukların yerini degistiremez o kadar diyim yani hele dedem babannem gelmesin evde ne yemek yapılıcak babam ona göre liste yapar onlarun yanında artistligide cabası bide dısarda görsen aaa ne kadar modern baba dersin cok görgülü gösteirr kendini gel bide bize sor

Cok üzüldüm adınıza
Herşeyi secebiliyoruzda anayı babayı kardesi cocugu secemiyoruz
Cocugunuzu görmesinler ne kaybeder ki cocugunuz en azından hakarete maruz kalmaz
Bi süre aramayın özelinizide paylasmayın

anandır babandır ama ikiside cok bencil zatn babası yok bebegin yanında sana destek olup merek edeceklerine bu insanlara güvenme hal hatr sor ama içini acma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…