- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Madem onlar sizi yok sayıyor siz de onları yok sayın. Eşiniz evladınız, arkadaşlarınız, eşinizin ailesi vs kendinize yakın kim varsa onlara yakın olun. Yerinizde olsam öyle yapardım görüşmeyerek cezalandırırdım onları. Torunlarını da göstermezdim.Birsey olmamış gibi devam edemem.
Bana yaptıkları bu kaçıncı. ...
Her seferinde aynı duvara çarpiyorum ve benim yetiştirmek zorunda olduğum bir evladım var. . İnanın 2 gündür üzüntüden başım ağrıyor. .
Bana bunu yapmaya hakları yok.
Onlar bunu yaparsa atarım da satarim da.
Birdaha görüşmeyecegim. .
Kendilerine de söyledim.
Sizin gibi ana baba olmaz olsun dedim.
Bana şu zamanimda böyle yapacaklarsa düşman daha iyi onlardan.
Bana karşı kalplerinde en ufak bir sevgi merhamet hissi yok buna emin oldum.
Zaten hep böyleydi. Erkek kardeşim içindi hersey.
Eve bir et alinmissa ona en güzel yeri ayrilirdi.
O acikmissa annem bir yandan babam bir yandan sofralar kurulur . Ben acikmissam annem git mutfaktan peynir ekmek ye bişeyler derdi.
Ona benden gizli ev alındı. Alınmış daha doğrusu. Halamdan öğrendim. Bende kendi paramla aldım. Gel gör ki o aldıkları ev nasip olmadı onlara. Kooperatif battı. 100 bin paraları gitti.
Bende sıkıntı olmadı . Evimin 2 yıllık borcu kaldı.
Ödüyorum da hala.
O da memur ama ona her ay maddi takviye yapılır.
Ben eğer ona faydali birsey yaparsam iyi evlat olurum gözlerinde.
En son nisanlandi kardeşim. Beni nisana cagirmadilar.
Whatsap durum a foto atmislar oradan öğrendim onu da.
İşte nankör. Hayat onun için o kadar ugrastilar ama gel gor ki ben daha iyi bir yere geldim.
Hatta bu ara yükselmem olacak. Dertleri bu.
Oğulları benden 1 adım geride kalacak.
Çocukken bile anneme neden onu daha çok seviyorsun diye sorardım. O senden daha uyumlu derdi.
Çocukluk fotograflarimizda babam.hep ona bakıyor. Bunun gibi bisürü şey.
Elbette ara ara oluyor ama herkes te oluyordur herhalde. Bırakmak gibi bi niyetim yok. Ufak tefek hatalar zaten. 4 4 luk bulmak mümkün mü.Babanızın hayvan demesi unutulur bir şey değil. Arkanızdan da olsa onun adına utandım. Bir de arayınca özür dileyeceğine susturmuş. Artık hiç aramayın pişman olursa gelsin gönlünüzü almaya çalışsın ama tüm çabalar nafile.
Benim de bakıcıda çocuğum var. Anlaşmazlıklar elbet olur ama 2 senedir bizimle kadıncağız aileden biri gibi oldu. Demem oki bakıcınızı bırakmayın asla.
evet bizim de ara sıra sorunlar oldu ama kim olsa sorun olur. Anneniz baksa bile sorunlar olur ki zaten sizin durum malum. Bakıcı değiştirmekte çocuk psikolojisi açısından önerilen bir durum değil biliyorsunuz.Elbette ara ara oluyor ama herkes te oluyordur herhalde. Bırakmak gibi bi niyetim yok. Ufak tefek hatalar zaten. 4 4 luk bulmak mümkün mü.
Onlar yanlış anlaşılmış.Babanız ayıp etmiş hayvan falan hoş olmamış.
Umarım hatalarını anlarlar.
Madem dertleri para canınızı sıkmayın böyle birşey istersem baktırma gibi kimin hakkı ne ise veririm dersiniz olur biter...
Onlar yanlış anlaşılmış.
Maddi durumları son derece iyi.
5 tane evleri var. Hala gelirleri var.
Ama aşırı cimriler. Yani öyle böyle değil.
Susasa 50 kuruş verip su almazlar. .dd
Çeşme ararlar.
Ciddi söylüyorum gülmeyin :) gerçek.
Annem sabun bitmesin diye tuvaletten çıkınca elini dahi yıkamaz . Bu derece.
Yani ben zaten ona çocuk baktirmam. Kendi kendilerine korkuyorlar beleşe ise yarayacagiz diye işte.
Arkandan söylemişler ama sen arayıp duyduğunu söyleyip beni silin demişsin bundan sonra gelip görmelerini kabul edersen yuzsuz konumuna düşersin ayrıca çocuk görmese de bir eksiği olmaz merak etmeYüzüme. Demiyor. Arkamdan anneme söylüyor.
Ay canim ya sen yazdikca psikolojim bozuluyor inanamiyorum nasil ustesinden geldin bunlarin?Terapi aldin mi?Annenin psikilojisi mi bozuktu acaba?Suan nasil iliskiniz ?cok uzgunum sarilasim geldi sana kiyamam ya.Dahaaaa durrrr hiç anlatmayım.Psikolojiniz bozulmasın.Yemekten geçtim bana annem göguslerim çıkarken bile sütyen almadı.Ne zaman aldı biliyor musun hiç bir zaman.Ben anca lisede onun bunun verdiklerini giydim.Düşün artık iki sütyen akrabamız vermişti hemen yıkar giyerdim.Benimde annem boyleydi iste.Pet almadı bana hiç.Eski bir kıyafet verdi,ilk regl olunca bunu kes çamaşırına koy derdi
Benim annem babam biz bakalim diye üste para verirler. 33 yillik hayatimda da tek hakaretlerini isitmedim. Cok garip bi aileniz varmis gercekten. Evlatlik olmadiginiza emin misiniz?Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
İçlerinde en çok bebeğimle ilgili kısım beni kahretti.
Benim çocuğumsa onların da torunu..
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Süs artık sus deyip bagirdilar bana..
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Bilemiyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız.
Aradan zaman geçince de torunumuzu goreceğiz diye tutturuyorlar.
Gorusmesem çocuğum var ananne dede tanimasin mi onun. Suçu ne.
Tek derdim ona iyi bir anne olabilmek..
Siz olsanız yerimde.. nasıl. Hareket ederdiniz
Bunun öz ya da uveylikle alakası yok ki. Siz yasamadiginiz için tuhaf geliyor. Ama bu tipler o kadar çok ki. Ayrıca nice öz olmayanlar özlere taş çıkartır. Uveylikle gaddarligi her zaman aynı kefeye koyamayiz.Benim annem babam biz bakalim diye üste para verirler. 33 yillik hayatimda da tek hakaretlerini isitmedim. Cok garip bi aileniz varmis gercekten. Evlatlik olmadiginiza emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?