beleşe çocuk. baktiracak amacı o

Madem onlar sizi yok sayıyor siz de onları yok sayın. Eşiniz evladınız, arkadaşlarınız, eşinizin ailesi vs kendinize yakın kim varsa onlara yakın olun. Yerinizde olsam öyle yapardım görüşmeyerek cezalandırırdım onları. Torunlarını da göstermezdim.

Elbette ara ara oluyor ama herkes te oluyordur herhalde. Bırakmak gibi bi niyetim yok. Ufak tefek hatalar zaten. 4 4 luk bulmak mümkün mü.

Elbette ara ara oluyor ama herkes te oluyordur herhalde. Bırakmak gibi bi niyetim yok. Ufak tefek hatalar zaten. 4 4 luk bulmak mümkün mü.
evet bizim de ara sıra sorunlar oldu ama kim olsa sorun olur. Anneniz baksa bile sorunlar olur ki zaten sizin durum malum. Bakıcı değiştirmekte çocuk psikolojisi açısından önerilen bir durum değil biliyorsunuz.

Babanız ayıp etmiş hayvan falan hoş olmamış.
Umarım hatalarını anlarlar.
Madem dertleri para canınızı sıkmayın böyle birşey istersem baktırma gibi kimin hakkı ne ise veririm dersiniz olur biter...
Onlar yanlış anlaşılmış.
Maddi durumları son derece iyi.
5 tane evleri var. Hala gelirleri var.
Ama aşırı cimriler. Yani öyle böyle değil.
Susasa 50 kuruş verip su almazlar. .
Çeşme ararlar.
Ciddi söylüyorum gülmeyin :) gerçek.
Annem sabun bitmesin diye tuvaletten çıkınca elini dahi yıkamaz . Bu derece.
Yani ben zaten ona çocuk baktirmam. Kendi kendilerine korkuyorlar beleşe ise yarayacagiz diye işte.

Şöyle bir sıkıntı var yalnız...
Sizle araları bozuksa torunlarıyla güzel kalacak mı? Keşke çocuğunuzu alana kadar hiçbir şey belli etmeseydiniz. Sonra bir bakıcı ve araya mesafe her şeyi halledebilirdi.
Uzak duracaksınız ablacığım uzak duracaksınız.
Kendiniz için değil çocuğunuz için. Yazık çünkü psikolojisi bozulur. O kötü kelimeleri duymak hele de annesine söylendiğini duymak öyle darbe vurur ki siz bile anlayamazsınız.
Yazık etmeyin yavruya.

Ay yok artık Baktırmayın zaten
Kusura bakmayın lütfen tuhafıma gitti el yıkamamak nedir sabun bitmesin diye!
İyiki Ailenizin alışkanlıklarını siz de huy edinmemişsiniz.
Netice de hakları var üstünüzde selamun aleyküm selam bitti gitti.
Boşverin öyle düşünsün dursunlar...

Silerdim...
Hem çocuğum ile yalnız başıma hayat mücadelesi vereceğim, hem de destek yerine ailem böyle davranacak.
Üstelik onlardan birşey beklemediğim halde böyle davranacak.

İşime yakın, onlara uzak bir yere taşınır.
Bayramdan bayrama, özel zamanlarda selam sabah yeterli derdim.
Destek olmayan da köstek olmasın.

Hayat zor, tek başına çocuk yetiştirmek başlı başına ayrı bir kabiliyet.
Oturup şükredeceklerine ayakları üzerinde duran bir evladımız var diye, bu kadar da olmaz yani.
Kaldı ki destek isteseniz dahi "bedava çocuk baktıracak" tavrı çok yanlış.

Uzak durun, mesafe koyun, görüşmek istediklerinde bahaneler uydurun.
Yüzgöz olmayın yok yere...

Yüzüme. Demiyor. Arkamdan anneme söylüyor.
Arkandan söylemişler ama sen arayıp duyduğunu söyleyip beni silin demişsin bundan sonra gelip görmelerini kabul edersen yuzsuz konumuna düşersin ayrıca çocuk görmese de bir eksiği olmaz merak etme

Ay canim ya sen yazdikca psikolojim bozuluyor inanamiyorum nasil ustesinden geldin bunlarin?Terapi aldin mi?Annenin psikilojisi mi bozuktu acaba?Suan nasil iliskiniz ?cok uzgunum sarilasim geldi sana kiyamam ya.

Benim annem babam biz bakalim diye üste para verirler. 33 yillik hayatimda da tek hakaretlerini isitmedim. Cok garip bi aileniz varmis gercekten. Evlatlik olmadiginiza emin misiniz?

Benim annem babam biz bakalim diye üste para verirler. 33 yillik hayatimda da tek hakaretlerini isitmedim. Cok garip bi aileniz varmis gercekten. Evlatlik olmadiginiza emin misiniz?
Bunun öz ya da uveylikle alakası yok ki. Siz yasamadiginiz için tuhaf geliyor. Ama bu tipler o kadar çok ki. Ayrıca nice öz olmayanlar özlere taş çıkartır. Uveylikle gaddarligi her zaman aynı kefeye koyamayiz.

Konu sahibi anne baba atılmaz evet ama birşey de beklemeyin artık. Siz görevinizi yapın saygıda kusur etmeyin. Siz size düşeni yapın yani. Herkes ederi gibi davranır. İyiliğe iyilik her kişinin kârı, kötülüğe iyilik er kişinin kârı, iyiliğe kötülük şer kişinin kârıdır diye boşa denmemis.

Yuh ya kanamayayım da bir baba evladına nasıl böyle konuşur. Ki tek başınıza hayat mücadelesi veriyorsunuz. İşte herkes ana baba olamaz diye boşuna söylenmiyor. Yazık. İnsan olamadıktan sonra biyolojik ana baba olmanın faydası yok...

çok üzüldüm böylesi zor bir devirde tek başınıza mücadele ediyorsunuz destek olmak yerine köstek olmuşlar Yanlış anlamayın lütfen ama size böyle kinlenmelerinin tek sebebi erkek kardeşinizden daha başarılı olmanız yeterli bir sebep değil bence anne-baba ile başka sorunlarınız varmıydı

Bence bu cinsiyet olarak kadına bakış açıklarında bir sorun var,
Kadın olarak görüp seni aşağlamaları
Bu yüzden, çok çaresizsen sesini kısıp
Salağa yatacaksın

Zamanında bende doğumdan 9ay sonra işe dönünce toruna bakarım diyen annem kıvırmıştı annem vede kızkardeşim işten çık çocuğuna bak demelerine çok ağlamıştım istrsemde çıkamazdım çok borcumuz vardı ki o zAmanlar annemi hiç af edemedim
Ama yıllar sonrada olsa onlar bu yaptıklarını unuttu ama ben unutmadım

Öncesi var gibi belli ki biraz ofkeliler sana karşı. Parayı harcama şeklini bile dile getirmiş baban. Auleler kızar ama bu kızma değil hakaret bilemiyorum her insanın tarzı farklıdır bazı kişiler çok rahat söyler böyle kelimeleri ama kırılmak da çok haklısın. Annedir, babadır diye her şey sineye çekilemiyor maalesef yeriniz de olsam en azından bir müddet asla konuşmam, muhatap olmam karşılık vermek için bile olsa açmam telefonlarını. Sonrasına sonra karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…